Привет сладунки ,Незнам оборотите могат ли да се увеличават повече от това,но май своя предел започнах да го достигам и да се изморявам
Базел,опасна е Вики,виждам каква страхотна усмивка има и как плува из басейните ...
Марлелка и Мимката е много сладка с татко си в басейна.Как беше манифестацията?Вземете се прибирайте вече към Бг.В крайна сметка смисъла на живота е човек да се чувства добре и да прави онова което иска.Америка отдавана не е най-прекрасното място за живот...Имате прегръдки от мен и ви пращам цялата си положителна енергия,за да преминете през тези неприятни изпитания

Меги представям си ви как щурмувате плажа.Искаме снимки пак като миналогодишните на плувеца Лаци
venush
Amaretto имате прекрасно лято

MariaF снимките са приказни,а училището на Филип мечта

За лятото на Вики съм сигурна, че ще е страхотно. Вярно, че поколенията и времената се менят, но моите лета с баба на село не бих ги заменила за нищо. 

А и хомеопата е доста неблагонадежден, Венуш, отказа ме и мен. Как може да има такива хора, ами като си казал да ти се обадят, пък вдигни си телефона. Това като доктора дето уж се ангажира с моето раждане. Ще се оправите бързо, сигурна съм. Мойто лично мнение е, че Иги има силна имунна система и боледува доста рядко, в сравнение с другите деца, ходещи на ясла, около нас.
iza moe sajalenie niama da uspeem da se vidim /pribirame se do sofia samo za 2 dni i otlitame/. Tuk na Arapia namerihme raia na zemiata
, които с нурофен не се свалиха, дадох Хексалгин.
се кефят. Целувки.
Не съм ползвала изброените от теб продукти... Аз дори сиропи гледам да не давам вече... примерно много ме изкефи рецептата на Фиб с джинджифила, ще я ползвам при нужда
не ми тежат, не си мечтая за преди, явно съм сбъркана нещо, защото по-скоро страдам като се сетя как ще отлети това време... ще ми е скучно...