Отговори
# 195
 Heart Eyes Привет сладунки ,
Незнам оборотите могат ли да се увеличават повече от това,но май своя предел започнах да го достигам и да се изморявам  Mr. Green Днес се събудих в 13ч,пих кафе в леглото си до 14ч....и в такъв лежерен и мързелеив план днес си прекарвам деня.Арен е все още при баба и дядо,скоро и леля му ще се присъедини и заминават по морета и планини.Много ми липсва този калпазанчо,но поне има мноооого хубава ваканция.
Базел,опасна е Вики,виждам каква страхотна усмивка има и как плува из басейните ...
Марлелка  и Мимката е много сладка с татко си в басейна.Как беше манифестацията?Вземете се прибирайте вече към Бг.В крайна сметка смисъла на живота е човек да се чувства добре и да прави онова което иска.Америка отдавана не е най-прекрасното място за живот...Имате прегръдки от мен и ви пращам цялата си положителна енергия,за да преминете през тези неприятни изпитания  Heart Eyes
Меги представям си ви как щурмувате плажа.Искаме снимки пак като миналогодишните на плувеца Лаци  Laughing
venush  Shocked и каква е тази реакция от хомеопатични лекарства...?За първи път чувам...Аз макар много да се занимавам с какави ли не алтернативни нещица,сигурно съм един от малкото противници на хомеопатията.Не я харесвам,не съм убедена в свойствата и и не я приемам.Много съм изчела,много съм пробвала..за себе си съм си изградила мнение.Освен това смятам,че всяка крайност е прекалена.Трябва медицината и алтернативната такава да вървят ръка за ръка и където могат да се подпомагат.Предтсавям си какво и е на Иги болна както и на теб заради притесненията.Моят съвет е да направите изследвания както Ирини беше споделила ,така се оказа и при децата на моята братовчедка,че има някакви гадини който си стоят в нослето и гърлото и при всеки спад в имунитета се активират и се стига до подобни секрети,гърлоболи,ушебол и какво ли не.Добре е те да се избият и после когато Иги е ок ,Т е овладяна можеш да прилагаш метода...да и повтаряш колко е здрава и силна,да играе на воля,планина,басейнче,моренце ...това което съм пробвала и съм доволна е малко около 10-15 дни да се пият водорасли...и това е.Много целувки за Игличето и теб.Спокойно само.Ако пък я няма температурата организма няма как да се бори.
Amaretto имате прекрасно лято  Hug
MariaF снимките са приказни,а училището на Филип мечта  Hug

# 196
Денис, Амаретке  Hug

Денис, ти си ми душа голяма.   bouquet
Кажи какви са тези водорасли, зелена енергия ли?
Приемам всякакви съвети за засилване на имунитета. Без хомеопатия засега.
Реакцията била т.нар лечебна криза, сигурно си чувала за нея. Само не разбрах защо първоначално ме излъга този доктор,че такава няма да има.
Изследвания ще направя, но чак като оздравее съм решила. ПКК, гърлен, носен, ушен секрет.

Повече няма да се оплаквам. В края на месеца отиваме на морето и се надявам там да я позасиля малко на слънце и въздух.

Много се извинявам на всички, че не коментирам персонално, изчела съм ви, целувам ви.

# 197
venush За втори ден ти си втората ми позната която се оплаква от тази криза на хомеопатията Confused Мислех да пробвам ,но ме е страх вече Thinking
И при другата ми позната от първия прием сополи и Т  ooooh!

# 198
Нищо, лично към никого всеки си имам собсвено мнение и собствен живот, но това неможе да стане от истинско хомеопатично лекарство!

Първо, за температура не се дават антипирептици, а се дава едно лекарство, което се казва "Belladona" 30ch, точно така пише на него, и ако е класически хомеопат ще лекува детето само с едно лекарство. Нашата лекарка ми дава, само едно което е за всички симптоми, след като преслуша детето... И ние сме имали пробиви с хомеопатията, в смисъл такъв, че понякога не може да помогне, но това ни се е случило веднъж за 3 години вече. Аз сега като съм бременна също пия лекарство за мусколите, за да мога да родя по лесно (Изпитана марка е) и накрая ще пия едно за пречистване на организма, така, че жива и здрава съм и нищо не е станало нито на мъжа ми, нито на детето ми... Искам да кажа, че мъжа ми е с високо кръвно и само тя досега му помогна точно с такива лекарства...
Друг е въпроса какъв е този лекар. Истинските хомеопатични лекарства са ето такива

Незнам дали се виждат добре... Защото по аптеките има някакви си като "Осцилококциума" незнам дали правилно го изписах, не съм взимала от 100 години такова, които немогат да се нарекат според мен хомеопатични лекарства.

Те се взимат далече от телевизора от компютъра, от мобилните телефони, съхраняват се в дървен шкаф, ако може в метална кутийика, и когато не си наясно и изпиеш две различни лекарства понякога са непоносими едно към друго и тогава може да се получи някаква нежелана реакция, затова аз си водя в един тефтер записки и си следя кое за какво се дава и кое не бива да пия по време на бременност например ей такива... аз ако взема сега да пиша няма да ми стигнат 2 страници...

Мисълта ми беше че има разлика огромна между класически хомеопат и някакви дето само се водят хомеопати, а всъщност незнам точно какви са...

ето това намерих за лекарството, а незнам на вас за какво са ви го изписали  newsm78
Калциев фосфат - Calcarea phosphorica. Участва в изграждането на костите, зъбите, тъканите, органите, кръвта. Важен е за кръвообръщението и кръвосъсирването ...
Calcarea phosphorica (Calc -p). Calc -p е лекарство, което не е достатъчно оценено. То има много дълбоко действие с широк спектър на симптоматика, ...
Латинско наименование: Calcarea phosphorica (Calc phos). Основна функция: подпомага процеса на храносмилане и асимилация, стимулира клетъчната регенерация

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 10:19 от Кузманка

# 199
Привет, привет!

Вени, силни  Hug!

bazel, видях една къдрокоса сладуранка.  Heart Eyes А тортата е страхотна, аз съм голям почитател на Шрек, у дома с Мими редовно  гледаме филмите. Да ти е жив и здрав мъжа! Simple Smile За лятото на Вики съм сигурна, че ще е страхотно. Вярно, че поколенията и времената се менят, но моите лета с баба на село не бих ги заменила за нищо.

dennis, намалявай оборотите по малко! Сега е сезон де, трудно ще ти е, но пък вероятно си удовлетворена. Прегръдки за вас с калпазанчо! Почти сме го решили, само да си завърша колежа. Шшшшт!  Wink

Аз за хомеопатията не мога да кажа нищо, защото не я познавам. Но със сигурност няма да чакам организма да се бори с 39,5-400С сам. Преборването на вируса може да нанесе други поражения на организма. Аз лично давам температуропонижаващи след 38,5 и не чакам. Напоследък приемам боледуванията на Мими по-спокойно, но въпреки това и аз не съм толкова смела. Най-добре е да търсим златната среда както Ани е казала, която пък е различна за всеки!  Peace
Ние вчера бяхме на парад по случай 4 юли, Мимката се държа ужасно прилично, та аз можах да нащракам малко снимки. Впечатленията ми не са прекрасни, за да съм честна. Може би зависи от мястото - в нашето малко градче от селски тип очевидно не мога да очаквам празненства като в Ню Йорк, явно аз тръгнах с голямата кошница. Хубаво беше де, не мога да си изкривя душата, разнообразихме се, а Мими после казваше, че утре искала пак на парад. И не може да ме разбере какво значи "другата година".  Mr. Green Но повече ме впечатли празника за 24 май в Стара Загора миналата година, когато си бях в България. Явно 4 юли не е моят празник. Ето снимки ако ви е интересно.
4 юли
А сега отиваме да гласуваме и да се видим с други българи за кафенце.
Хубав ден!  Hug

# 200
  • София
Много ми е неприятно да разбера, че Игличето е болно Sad А и хомеопата е доста неблагонадежден, Венуш, отказа ме и мен. Как може да има такива хора, ами като си казал да ти се обадят, пък вдигни си телефона. Това като доктора дето уж се ангажира с моето раждане. Ще се оправите бързо, сигурна съм. Мойто лично мнение е, че Иги има силна имунна система и боледува доста рядко, в сравнение с другите деца, ходещи на ясла, около нас.

Меги, Меги, да се наслаждавате на моренцето.
Денис, важното е да си удовлетворена от усилията, които полагаш в работата. А Арен предполагам, че ще прекара чудесно лято с баба и дядо.
Марлелка, Мими сякаш расте с часове. На всяка нова снимка е по-голяма. Аз пък съм на друго мнение за връщане в БГ Wink. Я изчакай да видиш какви ще ги сътвори Бойко.

Ние пак бяхме"на басейнАта" в Боровец, разхождахме се, гушкахме се. В този курорт се развихря едно прикрито строителство и ще стане като Банско. Сърцето ми се къса като гледам как съсипват природата.
Чакам да се появи едно италианско момиче и да разкаже впечатления(Ави Heart Eyes).

Лека седмица Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 08:30 от bazel

# 201
Venush, много се притесних за вас. Как така не можете да свалите температурката. Пробвахте ли с Hexalgin? Георги вчера цял ден беше с висока температура. Панадола естествено не помогна и му дадох Hexalgin за около 30-40 минути и смъква, после пак се загрява. Днес ходихме до докторката и се оказа гнойна ангина. Сега си е вкъщи на антибиотик. Много го боли гърлото. Когато има температура под 38 градуса му давам Панадол, но над 38 само Hexalginа ни помага.
Бързо оздравяване!

# 202
  • София
Деси, гуш за вас.
Аз давам Хексалгин след 39. Преди това слагам кърпи с оцет и Нурофен. И съм забелязала, че вдига температурата след 23:00 часа.

# 203
Privet i ot nas
nie oshte ne mojem da si tragnem ot moreto Grinning iza moe sajalenie niama da uspeem da se vidim /pribirame se do sofia samo za 2 dni i otlitame/. Tuk na Arapia namerihme raia na zemiata Simple Smile Yan i Mia sa 2 morski valcheta.
Venush, stiskam vi palci barzo da se preborite s tova sastoianie na Igi Hug
celuvam vi vsichki

# 204
Добро утро!

Момичета благодаря ви за подкрепата! Деси   bouquet Давам Хексалгин разбира се, но в крайни случаи.
Иги вече е добре. Разбира се след уикенда не съм звъняла повече на хомеопата. Няма да му пиша името тук, ако някой иска да знае кой е - на лични.
В събота след вдигнати 39.7 Tired, които с нурофен не се свалиха, дадох Хексалгин.
От спешния кабинет ни казаха, че гърлото е много възпалено и ни предписаха Цефзил. Започнахме го и вече няма Т. Вчера бяхме при педи, която каза, че това е остра ангина според нея. Освен всичко друго Иги има и някакъв болезнен обрив вътре в устната лигавица и не ще да яде и пие вода. Два дни е на пасирана храна и чай с лъжичка. Всъщност това беше в неделя и вчера - днес вече отшумява всичко.
Някоя от вас давала ли е Зелена енергия на Аквасорс на детето си? Мисля да я почвам за имунитет, много добри отзиви има.

Кузманка пише се мускУли.

Чочи страхотно е, че добре си почивате и малките морски вълчета  Joy се кефят. Целувки.
Хубав ден! Хайде пак на Игликини поляни, беше прекрасно. Италианското ни момиче дано се включи, че без нея нищо не се получава.

# 205
venush - и ние се оказахме с ангина и сме на същия антибиотик. Вчера Георги беше много отпуснат, тази температурка много го поизмъчи, днес като че ли малко се е посъвзел.

Много съм се притеснила как да раждам. Преди раждах нормално, без опойки, без нищо и направо се поизмъчих, 2 години бях травмирана от раждането. Сега много ме е страх и незнам как да раждам. Бях се навила да раждам водно в Първа АГ (Тина Киркова), ама в последно време доста лоши неща попрочетох за там. Не ми се иска да е като предния път.
Имам много добри отзиви за Св. Лазар, но там паричките са повечко и практикуват епидурална упойка, а според мен тя е доста опасна. Незнам какво да правя. Вие какво ще ме посъветвате?

# 206
Деси, защо смяташ че епидуралната е опасна? Аз първия път раждах с такава упойка, гледах си ТВ, щях дори да заспя докато чаках 10 часа пълното разкритие. Вярно че раждах дълго, но толкова безболезнено... Песен ...

За разлика от втория пък, където пристигнах в болницата с 8 см разкритие и нямаше време за никакви процедури. Родих на живо, за няма и половин час, в който мислех че краката ми са на врата... и ще се мре.

Чочи , и сестра ми в момента са на Арапя, две семейства с 4 деца и 2 кучета  Crazy

# 207
venush, струваш ми се засегната, а аз не съм искала да те обидя... Радвам се, че сте по добре и съм сигурна, че ще се оправите... Стискам палци! Просто исках да кажа, че лекаря нещо не е наред... Нищо лично... А, и благодаря, че си ме поправила за правописната грешка, но и нея не съм я написала нарочно, ако вземем да редактираме всичко.... не съм единствената! Peace

# 208
хей-хей  Laughing

Много морска темичка, супер  Hug Макар да виждам, че има болнички  Confused Вени, изживяла си кофти моменти, детенцето се е поизмъчило... хубаво е, че сте по-добре, дано бързо намерите причината и я премахнете.  Praynig Не съм ползвала изброените от теб продукти... Аз дори сиропи гледам да не давам вече... примерно много ме изкефи рецептата на Фиб с джинджифила, ще я ползвам при нужда  Hug
Фиб, страхотна е малката принцеса  Hug
Много са готини и Вики, и Мими... само дано не пропусна някой... Изчетох ви и разгледах снимките, много мЪ кефите  Hug
Нашето море мина и замина... нЕкви снимки
За с деца на море... ми кво е на море без деца ми кажете, аз вече не помня   Whistling  не ми тежат, не си мечтая за преди, явно съм сбъркана нещо, защото по-скоро страдам като се сетя как ще отлети това време... ще ми е скучно...
Като се сетя графика ми преди 2 години... Ставане 7.30, излизаме, аз се прибирам в стаята за едното къпане само, и се прибираме към 22.00часа. С Боян сме навън по цял ден, защото той спи по два пъти в количката, а на обяд когато Ивайло спи, ние с него си играем под дълбоките сенки на боровете (добре, че имаше такива). Почернях яко на потник и къси гащи тогава, нооо хубаво ми беше... поФалих се  Mr. Green ама да си похваля и мъжа, и той без децата не ще никъде да ходим... на въпросното море беше с: мен, майка си(тя беше малко отделно де), сестра си, Ивайло на няма 3г, Боян на няма 10м, Племенника на 2. И се прибираме и на Долни Богоров го спира полицай за превишена скорост, спираме и с другата кола(бяхме с 2), и като наслизахме женурля и бебета, едно реве за вода, друго неясно за какво, на трето му се пишка... и полицая му вика, ти, момче достатъчно си наказан  Joy и го пусна...

Вени, чакаме я италианката, тя ще ни подбере  Peace

Хайде  Heart Eyes

# 209
Ciao, belle!

Завърнахме се благополучно от Италия. Децата са се държали отлично в наше отсъствие. Много ни хареса. Направихме безброй снимки. Като ги организирам ще ви покажа. Покатерихме се собственокрачно на кулата в Пиза. (Веско ми се заканваше от години, че ще ме гони нагоре по стъпалата и.) Дето се казва още не съм разопаковала багажа и отново заминаваме през вилата за морския бряг. С точни дати не разполагам, нито пък знам точно къде ще отидем.

Гуш за Иги и Георги - скорострелно да оздравяват!
Морски дух цари в темата! Искам и аз да се топна в морето.

Вени, Рени, каква италианка сте зачакали? Я бързо организирайте една срещичка, пък ме поканете.

Базел,   bouquet! Свободна България си ти! Много сте сладки с Вики!

Дани се събуди. Като се върна в София ще ви се обадя!

Фибс, прати моля един телефон на лични, ако кацнем в Бургас да ви звънна.

Весело и здраво лято ви желая!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт