Ние сме добре, гледаме се, на есен ще сме с песен,живот и здраве. Каним се да ходим на моренце другата седмица към края, на "почивка на децата ни"
Ще бъдем до Радва и Несебър,ако някой е там по това време да свирка 
Дари и Ради много пораснаха,както и всички тук дечица, на които гледах снимки
Много говорят, най-са ми интересни,като разговарят по между си.Ония ден Дари паднала и Ради отива до нея и и казва "Удари ли се,дай ръчичка да станеш, няма нищо,къде се удари,дай да ти цункам ръчичката и ще мине" На моменти доста хитро когато им кажа да не правят нещо, което не трябва и те ми казват "тати каза така да правя"
Доника , страхотни сладури са двете братчета,хубава почивка!

Меги, весело "вмуркане" и на вас

Чочи, била съм на Арапя и преди беше страхотно,но сега доста се застрои и там и незнам дали не е голяма лудница.
Ирини, желая да са много здравички децата и весела почивка и на вас!

Доста мами са позагубиха, а пловдивските пък хич ги няма
Това е засега от мен весело и страхотно лято с много усмивки и игри!
За почивките и това, как ни се отразяват, аз пък обожавам да ходя навсякъде с Йоана. Колко пъти ме е карал Димитър да я оставим на някоя баба и да ходим сами, никога не се съгласявам. Обожавам да я гледам как възприема промяната от новото място и се зареждам страхотно от нейната радост, любознателност и неизчерпаема енергия. Йоана няма още 3 години, а вече е била във всички по-големи планини в България + Алпите. Къпала се е в река, била е на язовир и езера. Пътувала е със самолет, влак, джип, возила се е на лифт, влизала е в пещера, ходила е за риба...... Пазя в сърцето си всяко едно от тези изживявания и те са ми от най-скъпите спомени, точно защото сме ги изживяли заедно. Убедена съм, че макар и като порасне да не ги помни и за нея ще са много, много съществен фактор при формирането на светоусещането и.
- като истинска Пепеляшка.
тази година сме се спрели на Залцбург и алпийските езера за разглеждане, а на връщане Братислава. На море ще ходим на Царево на бунгала с басейн, заедно със семейството и момченцата на сестра ми..

Догодина, надявам се. Мимката си ходи при жената, доволни сме и двете засега. Във вторник имах почивка и я водих пак на куклен театър, че с моята сутрешна заетост, не ми се отдава често. Този път гледахме "Пинокио", доволно, но Мими не задържа внимание до край, успокоявам се, че е нормално за възрастта й. В неделя беше Father's Day. Мишката ми оцвети специална картичка за тате, ето да я видите.
Само незнам когато е дежурен как ще става, но майкини, брат ми, на едни познати детенцето ще е там, все някой ще ми я вземе... а ако е топличко и ние с бебчето може да се разхождаме до там, за взимането поне..
), а аз хич не искам още да оставям Иги на бабите й. Изцяло подкрепям казаното от Фибси в тази връзка -искам детето си навсякъде с мен. Лошото е, че тук срещам отпора на татко й, който иска да имаме време и двамата сами. Нерешима дилема ми е това засега.
. Ето малко снимки от Боровец, закрития басейн на хотел Рила.