Нетьрпеливи Юнчетата в редица вече духват своята пьрва свещица!

• 14 104
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет и от мен!
Нещо ми е много скапано напоследък, затова и много много не пиша, но нещо само разни неща дето скофтват настроението ни се случват.

И ние не сме приети за ясла, не ни огря с пустия жребий и сега и аз като Веси съм в чуденка какво да правя... Сега съжалявам, че не се сетих навреме да подам документи за някоя ясла, която не е към ОДЗ, може би наистина щях да имам по-голям шанс, но сега вече и там опашката е голяма. Все си мисля, че между варианта частна ясла и гледачка, май е по-добре на тази възраст гледачка, но и там си е риск...  Ще го мислим какво да го правим. А като си помисля, че имаме баба, която си седи по цял ден вкъщи... но нито веднъж не е проявила инициатива да гледа Яна. То честно казано и аз не че и имам много доверие, че ще се справи, но все пак си мисля, че е по-добре пред алтернативата чужда жена...

Относно сагата с НОИ - след като веднъж вече ме излъгаха, че ще ми платят още миналата седмица, а пари не дойдоха, аз им писах още едно, този път по-остро писмо и днес получих отговор от някаква завеждащ отдел или нещо такова с уверение, че утре ще ми платят за март и за април. Дано този път не са ме излъгали, че е кофти да знаеш, че ти се полагат едни парички, а не можеш да разчиташ на тях...

От днес започнахме опити за отбиване.. да видим какво ще се получи...
Много ми е странно и ми е мъчно, но след дълги размишления аргументите в полза на отбиването сега надделяха.. Дано да го преодолеем по-безболезнено и двете.

Честит рожден ден на Марина!  bouquet  Да е много здрава и винаги усмихната!
Марвеле, прекрасна торта, тайна ли е откъде я поръчахте?

Честито и на всички дечица, които празнуваха тези дни и не успях да поздравя  bouquet

# 106
  • София/Севлиево
Здравейте!

Честит рожден ден на Марина и от нас със Станиславчо!Да е жива, здрава и да има най-прекрасното детство на света!

Малко отчет от днешната ни консултация-господинът е наддал цели 300 гр-9.380 и е пораснал с 2 см-79 см:)

Започвам да се замислям дали да не стана детегледачка, когато Слави тръгне на градина след 2 години.И преди съм била и хич няма да ми е проблем, а сега още повече-нали си имам детенце Simple Smile Но ще видим.

Хайде ние се стягаме за разходка и пазар.Лека и хубава вечер на всички!

# 107
Относно сагата с НОИ - след като веднъж вече ме излъгаха, че ще ми платят още миналата седмица, а пари не дойдоха, аз им писах още едно, този път по-остро писмо и днес получих отговор от някаква завеждащ отдел или нещо такова с уверение, че утре ще ми платят за март и за април. Дано този път не са ме излъгали, че е кофти да знаеш, че ти се полагат едни парички, а не можеш да разчиташ на тях...

Правят преводи всеки вторник и четвъртък... в сряда - до сега не се е случвало...  Peace
Дано ви ги преведат и не ви мотаят повече  Hug

# 108
Честит рожден ден на Марина! Да е жива и здрава малката красавица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние днес празнуваме последна месечинка. Flutter Обаче цяла нощ не сме спали, Йойо има сополи и постоянно се будеше. Tired Днес сутринта дори се закашля няколко пъти, надявам се да е от сополите, които й дразнят.. Ако и утре е така, ще се водим на лекар май. Confused

Абе, мами, вашите бебоци заглеждат ли се по анимационни филмчета и тем подобни? Ние в БГ нямаме кабелна, обаче тука има и понякога й пускам Дискавъри Кидс и много им се радва, любимите й са Backyardigans, пее и танцува заедно с тях, страшна картинка е как се радва като започне филмчето. Wink Сигурно не е много правилно, ама понякога ми е от голяма помощ като сме сами да мога да свърша нещо, или поне до тоалетната да отида. Laughing

Тук сега ходи с обувки из къщи, понеже в дневната няма никакъв под, тоест има само един гол под. Mr. Green И просто абсурдно е да я пусна боса, обаче в БГ сме с паркет и теракот, та предполагам ще си щъка босичка. Flutter

Йойо от ходенето пък хич не я е страх, дори сама си дърпа ръката да я пусна като иска да ходи сама. Wink В началото я беше страх, обаче сега като че ли го преодоля и сама се пуска и заминава на някъде без там да я чака човек с разтворени ръце. Simple Smile Отива, кляка, взима предмет, изправя се и се връща и ми го дава. Heart Eyes С всеки изминал ден все повече се изумявам колко много разбира от това, което й говоря. Сякаш се е родила с инсталиран български език. Mr. Green

# 109
здравей мимченце,благодаря ти че ми каза,че аз много не съм наясно още с форума,,ще ме извините ако направя грешки,надявам се да ми кажете Simple Smile,моето момиченце Ивет е на 12.06.2008 год.

# 110
ще се радвам да ме приемете във групичката Simple Smileчестит рожден ден Марина!щастливо детсво и много здраве! Simple Smile

# 111
  • Стара Загора
Марина!

petqvk__

# 112
здравей     SAMI&kokiMAMI ,радвам се че ме приехте Simple Smile

# 113
  • варна
 Мимченце, Embarassed  bouquet голям срам. И аз сега видях че имаме нова снимка и нов колаж.Благодаря.  Ами просто не съм предположила, че с ходеща Йойо имаш време за колежи Mr. Green
 Честит празник на Марина и на всички празнували ,които съм пропуснала.  bouquet
 Мойто гардже напоследък ме радва. Вече седи по-стабилно седнал и не пада назад, и даже играе с две ръце понякога, досега все се подпираше с едната, горкия.
  Освен това вчера 2 пъти се изправи съвсем сам в кошарата, и успешно ниже ринговете на пирамидката, досега предпочиташе да ги вади само.
 Както обещах показвам нашта собственоръчна торта.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314756&pid=12451945 Ей го и рожденникаа в края на празненството, снимки от по-рано нямаме защото фотоапаратът ни липсваше.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314756&pid=12451888
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314756&pid=12451894

# 114
  • София
Мимченце, Embarassed  bouquet голям срам. И аз сега видях че имаме нова снимка и нов колаж.Благодаря.  Ами просто не съм предположила, че с ходеща Йойо имаш време за колежи Mr. Green
 Мойто гардже напоследък ме радва. Вече седи по-стабилно седнал и не пада назад, и даже играе с две ръце понякога, досега все се подпираше с едната, горкия.
  Освен това вчера 2 пъти се изправи съвсем сам в кошарата, и успешно ниже ринговете на пирамидката, досега предпочиташе да ги вади само.
 Както обещах показвам нашта собственоръчна торта.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314756&pid=12451945 Ей го и рожденникаа в края на празненството, снимки от по-рано нямаме защото фотоапаратът ни липсваше.

орхид  Hug. Да не сме те чули да се оплакваш от Боби Wink.

# 115

орхид  Hug. Да не сме те чули да се оплакваш от Боби Wink.

smile3521 smile3501  много е пораснал и е вече едно голямо момче да го нацелуваш и нагушкаш от нас  Hug Hug Hug

# 116
  • София
Благодарим на всички за пожеланията. Току-що приключи нашият луд домашен рожден ден Simple Smile

Тортата е правена от една форумска мама от тортената тема - Ванчето. Прекрасна беше - и на вид и на вкус.

Утре ще гледам да пусна снимки.

Мимченце - колажа е прекрасен наистина   bouquet

А Боянчо е супер сладурко!

# 117
  • И аз не знам къде...
Честита първа годинка на Марина   bouquet! Да расте здрава и щастлива и много да радва мама и тати  Hug!

orhid , много ти е сладък малкия мъж  Hug! Браво на него и все повече да те радва  Peace!

# 118
С малко закъснение, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИНА!!!   newsm59
Да бъде винаги много усмихната, щастлива, палава и да носи само радост на мама и тате!
  dance

orhid, Боби много е порастнал! Браво на него! Все повече да те радва!  Hug

Мимченце... Ами просто не съм предположила, че с ходеща Йойо имаш време за колежи Mr. Green
Абе за колежи чак едва ли и остава време.  Mr. Green Wink Sunglasses

Все си мисля, че между варианта частна ясла и гледачка, май е по-добре на тази възраст гледачка, но и там си е риск...  Ще го мислим какво да го правим. А като си помисля, че имаме баба, която си седи по цял ден вкъщи... но нито веднъж не е проявила инициатива да гледа Яна. То честно казано и аз не че и имам много доверие, че ще се справи, но все пак си мисля, че е по-добре пред алтернативата чужда жена...
*blue, не се отчайвай, ще намерите решение.  Peace Hug Доста деликатен е въпросът и е много трудно човек да прецени кое би било по-добре. Аз лично щях за малко да направя тотална грешка и да извикам родителите на мъжът ми да гледат Дея като съответно им плащаме квартира тук. Случи се в последно време да ни погостуват за по една седмица и да ти кажа честно видях неща и ключови за мен моменти и отношение, които за пореден и пореден път ме накараха да се радвам, че не направих тази огромна грешка.
Човек когато има желание за нещо си проличава. А когато няма желание - също си личи.  Peace
Тъй, че съм убедена, че има много случаи, в които чужда жена е много по-добър вариант от собствената баба.  Peace

Една идея - наскоро на едни познати им се е наложило да намерят гледачка за детето си. Чрез някаква агенция или нещо такова. Мъжът е оставил включена уеб камерка у дома когато жената е била сама вече с детето и е имал достъп до домашния комп от работното си място.  Sunglasses Е, за мен това е доста добра идея да видиш как съответният човек се държи с детето ти и съвсем нагледно да можеш да прецениш дали гледачката става или не!  Peace
Само идея!  Wink

Хубава и спокойна вечер на всички!  55

# 119
ЧЕСТИТО  на  всички  които  не  сме  поздравили  до  тук ! Hug

и  ние  сме  болнички  Confused  но  надявам  се  бързо  да  отмине  -  мажехме  под  нослето  с   мехлемче  от  майоран (но  тъкмо  четах  че   не  е   препоръчителен  за  бебета  и  вече  спирам!) - поне  дишаше  по  спокойно ,  снощи  беше  много  зле-  дори  чух  коментари  на   комшиите  от  прозореца  Cry , а  едва  днес  разбрах  че  и  се  гади от  капките  за  нос и  така  съвсем  се   паникьосва  , а  аз  откачам  че  не  мога  да  и  помогна  

Галче  ,да не би  да  я  е  страх  Диди  точно  заради  това , че  може  би  я  хлъзга  като  е  босичка  и  да не  иска  да  се  пусне  сама,Зара  има  още  завеяни  моменти   и  като  е  боса  и  се  случва  като  сме  у  познати  с  паркет  да   се  хлъзне,  за  това  винаги  си  ходим  с   чорапите  за  гости   Mr. Green    или  такива : , иначе  рискуваме  махалата  да  ни  разбере  че  сме   у  тях  ooooh!   много  е  гласовита   Whistling  
 и  аз  започвам  малко  по   малко  да  се  пускам  в кухнята  да   завъртам  по  някоя  манджа  и  намаляваме  консумацията   на  пюретата,  не знам  к`во  ми   скимна   newsm78

Мимченце     bouquet -  благодарение  на  теб  сестра  ми  днес  с  голям  кеф  тръгна  на  работа   Wink  и  аз  много  го  харесах  колажа ,  благодаря  ти!  Hug  А за  малката  Йо   love001 по бузките
  Лека  вечер  на  всички !

П.П.  връщам  се  да  редактирам-  въпрос по  скоро  риторичен  и  като  идея Thinking защо  не  се  съберете  няколко  мами  и  не  си  разпределите   дните  така   че  всяка  да  ходи  на  работа   и  да  има  врене  по  един  два  дена   да  се  грижите  за  по- повече  от  едно  детенце   Wink   с  готвенето  също  може  да  се  разберете,  а  Ели  ви  е  също  вариант  Party   
 Hug   

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 00:02 от mayarm02

Общи условия

Активация на акаунт