Нещо ми е много скапано напоследък, затова и много много не пиша, но нещо само разни неща дето скофтват настроението ни се случват.
И ние не сме приети за ясла, не ни огря с пустия жребий и сега и аз като Веси съм в чуденка какво да правя... Сега съжалявам, че не се сетих навреме да подам документи за някоя ясла, която не е към ОДЗ, може би наистина щях да имам по-голям шанс, но сега вече и там опашката е голяма. Все си мисля, че между варианта частна ясла и гледачка, май е по-добре на тази възраст гледачка, но и там си е риск... Ще го мислим какво да го правим. А като си помисля, че имаме баба, която си седи по цял ден вкъщи... но нито веднъж не е проявила инициатива да гледа Яна. То честно казано и аз не че и имам много доверие, че ще се справи, но все пак си мисля, че е по-добре пред алтернативата чужда жена...
Относно сагата с НОИ - след като веднъж вече ме излъгаха, че ще ми платят още миналата седмица, а пари не дойдоха, аз им писах още едно, този път по-остро писмо и днес получих отговор от някаква завеждащ отдел или нещо такова с уверение, че утре ще ми платят за март и за април. Дано този път не са ме излъгали, че е кофти да знаеш, че ти се полагат едни парички, а не можеш да разчиташ на тях...
От днес започнахме опити за отбиване.. да видим какво ще се получи...
Много ми е странно и ми е мъчно, но след дълги размишления аргументите в полза на отбиването сега надделяха.. Дано да го преодолеем по-безболезнено и двете.
Честит рожден ден на Марина!
Да е много здрава и винаги усмихната!Марвеле, прекрасна торта, тайна ли е откъде я поръчахте?
Честито и на всички дечица, които празнуваха тези дни и не успях да поздравя

Но ще видим.

Обаче цяла нощ не сме спали, Йойо има сополи и постоянно се будеше.
Днес сутринта дори се закашля няколко пъти, надявам се да е от сополите, които й дразнят.. Ако и утре е така, ще се водим на лекар май.
Сигурно не е много правилно, ама понякога ми е от голяма помощ като сме сами да мога да свърша нещо, или поне до тоалетната да отида.
много е пораснал и е вече едно голямо момче да го нацелуваш и нагушкаш от нас

, а едва днес разбрах че и се гади от капките за нос и така съвсем се паникьосва , а аз откачам че не мога да и помогна
много е гласовита
по бузките
защо не се съберете няколко мами и не си разпределите дните така че всяка да ходи на работа и да има врене по един два дена да се грижите за по- повече от едно детенце