Честита месечинка на Митко

Нали знаеш - проверката е висша форма на доверие - та и аз сега отворих - утре ще ги имам и тези

Благодарим

мисля пак да правя торта 

мисля пак да правя торта 

Особено ме подразни вчерашният репортаж на БТВ. 
- сумирай ги и ще видиш, че ще излезе сметката
аз така направих вчера
Аз всеки божи ден от 3 месеца насам проверявам в сайта и виждам все едно и също- нито за Март,Април, Май..нито преизчисления от по 6-7-8 лв, нищо.Все едно тотално са ме затрили от системата, пък уж документите ми били подадени! Направо думи нямам 
Да ти е жив и здрав и да го нацелуваш, че времето верно си лети...
Сега до 31.05 беше срока за годишното изравняване и за това са тези плащания. Дано сьм го обяснила, ако не на ЛС. 
Или работодателя ти да не я е представил в НОИ, в справката за подадени документи и статуса им какво пише? 
и едва ли ще устискам до септември....тя да, но аз ...едва ли

,
! Ако тръгне да става коафьор баща му ще ме изяде, че аз съм го объркала с тази четка
!
! Сутрешния ти интервал е доста сериозен. Пробвай да я слагаш малко по-рано, ако ти се връзва с храненето, разбира се! Иначе наистина им трябва време да свикнат с едно спане, но с по-здрави нерви от твоя страна става! Аз най-редовно го свалям от количката на път за в къщи и тикаме двамата количката, че иначе заспива.
!
!
буди се около 7.30-8, после към 11 спи един час, и след това май към 3-4 пак един час. Вечер ляга към 9, 9 и нещо. Не спи повече от час и малко. Но ако не е здраво изморен трудно заспива, та го пускам тук да бута уолкърчето, ако не сме навън да обикаля градинките; Само с тоз уолкър ходи, иначе не ще - ни за ръка, ни никак, което мен ме устройва
Обаче му харесва явно; мисля да продължавам да експериментирам, щом му харесва 
хайде да се срещаме вече, че да ги видим наживо бръмбарите!
Или работодателя ти да не я е представил в НОИ, в справката за подадени документи и статуса им какво пише?