Ние ходим на близките софийски околия: Панчарево е супер за среща. Кеф ти поляна, кеф ти игрушки. Хайде там да идем.
Тити, внимавай да не изчезне и вашия самолет някъде
И аз искам да дойда, може пък да успея да си организирам времето и да дойда до София.

Аз за сега нищо не мога да кажа, понеже не знам съпружеството какво е планирало, а и аз как ще съм до тогава, но пък ще ви следя къде ще сте и може да се появя от засада.
), та да се изтупам от килера и да кажа, че ние пак сме в одисеята на битката за второ дете. За сега нещата са пак доста натегнати, като последната новост е, че си самооткрих (назначих си сама ДНК изследване за куп неща) трихомони! Имам две чисти микробиологии в две лаборатории миналия месец и една чиста от ВМА от този, но в генетичната лаб. ми откриха положителни трихомони. Сега слагам АБ, но ще съм безкрайно благодарна за всяко мнение по въпроса с тези гадини и лекуването им, защото от прочетеното нищо розово не видях- лечението уврежда плода, дори и с него пак си се стига до преждевременно раждане и тн.
Тъй де- и този път няма да ми е безоблачно, но поне може и да имам бегъл шанс да стана майка отново на здраво дете...
Здраве и любов навсякъде около теб! Весел празник!
Вярвам силно, че този път всичко ще е наред!!
Гушкам те много, много, много...
Ходи ли вече на първа ФМ?

Ако не спаднат до седмица, сме пак на лекар. 

Не съм разбрала. Хехе пак ще сте с розови гащи.