Ноемврийчета 2005 - 27

• 15 083
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На мен ми е все тая кога и къде ще бъде срещата (говорим за почивни дни). Аз не обичам южен парк и борисова градина - наслагали едни замъци, колички и всякакви подобни простотии.
Ние ходим на близките софийски околия: Панчарево е супер за среща. Кеф ти поляна, кеф ти игрушки. Хайде там да идем.
Тити, внимавай да не изчезне и вашия самолет някъде  Mr. Green

# 121
diddi честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!   bouquet

# 122
  • Карлово
Честито, Диди! Много здраве, любов и усмивки!

# 123
Диди, честит рожден ден и от мен! Много слънце в живота ти да има!!!

Колко хубаво, че ще си организирате среща Simple Smile И аз искам да дойда, може пък да успея да си организирам времето и да дойда до София.

Онази вечер нали се канех да качвам снимки. Е, обаче вечерта като се изви една буря, цяла вечер нямахме ток. Вчера вечерта беше същото положение - ту имахме ток за някоя и друга минута, ту пак го спираха. Явно отстраняваха проблема в ел. мрежата. Надявам се днес вече да успея да кача снимков материал  Rolling Eyes Щото излиза, че само обещавам, пък нищо не правя.

Хубав ден на всички!
  bouquet

# 124
# 125
Диди, честит рожден ден и от мен
Аз за среща съм готова, но в неделя ще имаме гости, ако е в събота става,  в южния парк ми харесва, ние обикновено му правим обиколка.
Тити, ти да не си идваш в БГ?
Нур преди седмица беше с подути сливици, много направо не знам как преглъщаше, беше и запушено гърлото, през ден ми вдигаше температура около 37гр и си я смъкваше и понеже тая температура продължи дълго я заведох да видим какво става, и се видя, гърлото, изписаха ни антибиотик и се оправи. Казаха че може да стане хронично ако не се лекува, било остатъчна инфекция и тлее в организма и детето не може да се справи с нея, това е по повод тревогите на Pollia може и при вас да е това. Чакам аз снимки от фермата, ще ми е интересно да видя как се забавляват децата там,

# 126
Привет  Simple Smile

ЧРД, Диди!!! Много здраве, щастие, послушно домочадие и спокойна и доходоносна ангажираност   bouquet

Днес денят ми беше крив до сега, понеже сложихме втората ваксина за хепапит А, но вече мина и сега може пък и да си изкривя в усмивка нацупената муцуна....това предстои да се разбере  Rolling Eyes

Елспет, браво на теб! Организатор на най- разхайтена група  Peace Аз за сега нищо не мога да кажа, понеже не знам съпружеството какво е планирало, а и аз как ще съм до тогава, но пък ще ви следя къде ще сте и може да се появя от засада.

И понеже вчера си взех бележка и ще последвам съвета ти (Елспет  Wink ), та да се изтупам от килера и да кажа, че ние пак сме в одисеята на битката за второ дете. За сега нещата са пак доста натегнати, като последната новост е, че си самооткрих (назначих си сама ДНК изследване за куп неща) трихомони! Имам две чисти микробиологии в две лаборатории миналия месец и една чиста от ВМА от този, но в генетичната лаб. ми откриха положителни трихомони. Сега слагам АБ, но ще съм безкрайно благодарна за всяко мнение по въпроса с тези гадини и лекуването им, защото от прочетеното нищо розово не видях- лечението уврежда плода, дори и с него пак си се стига до преждевременно раждане и тн.  Confused Първо три месеца ме тъпкаха с Дуфастон, който вече не се давал на бременни, защото увреждал плода, а сега пък това.... Tired Тъй де- и този път няма да ми е безоблачно, но поне може и да имам бегъл шанс да стана майка отново на здраво дете...

тити, ти пък приказки сега- нищо няма да му има на самолета ти- вие сте с препоръки в тези неща все пак  Wink

# 127
  • София
Ах, Милейди, информираността понякога може да ти изиграе лоша шега (to be continued на лични). Нали няма да станеш хипохондра?

# 128
Ами след толкова бой по каската в това начинание- има голяма опастност да стана точно такава май  Tired Тъпо, тъпо....ама факт. Сега съм решила, че като се преборя, дай Боже, с тези гадини- си сядам на задника и дишам дълбоко.

# 129
Диди, Честит Рожден Ден!!   bouquet Здраве и любов навсякъде около теб! Весел празник!

Милейди, миличка, аз за съжаление не мога да помогна с информация, но нали знаеш, че не спирам да те мисля и да се моля!!  Praynig Вярвам силно, че този път всичко ще е наред!!  Heart Eyes Гушкам те много, много, много... Hug Hug Hug Ходи ли вече на първа ФМ?

За среща - с най-голямо удоволствие ще гледам да се дотъркалям, зависи кога и къде, че обмисляме тук едни кардинални промени, макар и временни..

# 130
божкеее, аз пак съм изтървала новината. ама че съм разсеяна  ooooh!
при всички случаи стискам палците и на краката си Peace

диди - да си здрава!

# 131
Милейди, честито. Стискам палци този път да е наред.
Аз днес бях на преглед. Чакаме момиченце. Но на този 4D нещо не можа да види някаква течност в стомаха докторката. Във вторник пак ме вика. Може бебето да не е гълтало скоро или пък  да е запушен хранопровода. Но пък околоплодните води били нормални, а те били другия признак на този проблем. Стискайте палци във вторник всичко да си е наред. А аз дотогава ще лудна.

# 132
маик, не си я изтървала само ти  Embarassed

Милейди, сега чак видях втората лентичка в подписа ти. Също много силно стискам палци бременността ти да протече нормално и Бог да пази теб, нероденото все още бебе и да закриля цялото ви семейство! Hug

бубе, стискам палци и на теб! Нека във вторник се окаже, че докторката не е видяла добре, и на следващия преглед се разсеят всичките ви тревоги  Hug

# 133
  • Карлово
Милейди, от цялото си сърце ти желая здраво бебче да гушкаш на финала на тази си бременност. Hug Praynig
Бубе, не е видяла както трябва лекарката, всичко ще е ок.  Praynig Hug

# 134
И аз Милейди ще стискам силно палци!! Мисли позитивно, за втори път МАМА!!! Това е чудесна новина!!Хей още едно бебче в отбора ще имаме!! Hug Hug Hug   bouquet

Диди, честит рожден ден!!!! Желая ти много радост и щастие на днешния ден!!!   bouquet

Ние се върнахме от лекар - Поло си има стрептокок в гърлото и ще го лекуваме с антибиотик. Сливиците му са наистина огромни. Може пак да е скарлатина, че са имали скоро случай на такава в неговата група, но не знам дали е бил контактен, че точно в този период имаше много голяма ваканция. newsm78 Ако не спаднат до седмица, сме пак на лекар. Thinking
Ох, мен снощи пак едно разстройство ме беше подгонило - цяла вечер. Shocked Но сега съм си наред, няма и помен от него. Whistling
Бубе, тук не знам гледат ли такива неща, като течности в стомахчето newsm78 Не съм разбрала. Хехе пак ще сте с розови гащи. smile3522

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:33 от Pollia

Общи условия

Активация на акаунт