Ноемврийчета 2005 - 27

• 15 086
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • Gabrowo->Sofia
Благодяра ви за честитките, много ми е драго като ги чета  Simple Smile
Милейди, безкрайно съм неориентирана с какво се бориш, но искрено стискам палци за здраво бебче. Докато бях бремена изпих килограми дуфастон и до момента не съм забелязала каквото и да било странно у Ваньо (изключвам ината, той е наследствен  Mr. Green)
Бубе и на теб стискам палци. Честно да ви кажа от време на време си мисля, че едно време бъдещите майки са били по-спокойни, когато са имали по-малко информация....
Хайде, отивам да си донацапам (украся) тортата. Днес ме пуснаха по-рано от работа  Simple Smile

# 136
Като сме на бебешка новина да кажа снаха ми влезнна да ражда, всеки момент чакам новината за бебче - дано господ им помага.

На милейди и буба - хиляди, хиляди позитивни пожелания Hug Hug

# 137
Милейди с вас съм с цялото си сърце!  Heart Eyes Hug

Аз редовно ви чета, но нарочно не пиша   Blush... то все нещо се обърква при нас и се получава така, че все се оплаквам/мрънкам и пр....Само ще споделя, че утре ще записвам час за детски психолог за Криста!

Е, да се похваля с новата прическа на Крис ( и все пак дори й скъсена, все си ми е рошавелка)! Heart Eyes  Mr. Green http://img145.imageshack.us/img145/565/kri2.jpg

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:56 от nikiki

# 138
Красавица си е и това е Heart Eyes  Hug

# 139
  • Измир
Здравейте!

ЧестИт рожден ден ДИдИ!   bouquet

МИлейдИ, сИлно стИскам палцИ, тозИ път всИчко ще е наред. Hug

Бубе, спокойно, най_всроятно в момента не се е вИждало добре стомахчето. Във вторнИк ще чакаме добрИ новИнИ.

НИкИкИ, хубаво е, че сИ Имате дИагноза. Дано да намерят И точното леченИе на тазИ сладурана Praynig.

НИе се завърнахме предИ 2 седмИцИ, но не съм се разпИсвала, защото свекИ беше тук. Не Исках да скучае докато аз седя пред компа.
Децата са добре вече. ДалИя мИ повторИ в ИзмИр бронхИта И се наложИ пак леченИе с АБ, но сега е много добре.
СевИ свИкна да е с нас по цял ден И сега мИ прИлага всякаквИ хИтростИ само И само да не ходИ на ДГ  Simple Smile.

Имам въпрос: децата вИ започнаха лИ да лъжат? ПредИ можех да се закълна, че казаното от СевИ е 100 % ИстИна, но напоследък забелязвам, че сИ ИзмИсля И по_украсява.

# 140
.................

Имам въпрос: децата вИ започнаха лИ да лъжат? ПредИ можех да се закълна, че казаното от СевИ е 100 % ИстИна, но напоследък забелязвам, че сИ ИзмИсля И по_украсява.
Диагнозата на Криста "Епилепсия-Гранд Мал" й я поставиха за да могат да ни изписват лекарството, иначе все още никой не може да каже на 100% как, защо и от какво се е получило. Епилепсията й е "идиопатична"(неопределена), единственото което искам е да чуя след 6м., че възпаленото място вече го няма! Hug
А относно въпроса, отговора ми е "Оооо дааааа!"...Прави беля, виждам я и я питам защо, а тя "Не еди кой си беше..."  Laughing ...

# 141
  • Пловдив
Милейди, пожелавам ти спокойствие и хубави емоции! Вярвам, че всичко ще е наред.
Диди, ЧРД на патерици!  bouquet
Поля, надявам се Поло да се оправи бързо.
Тити, за пореден път се убрждавам, че разстоянията ги нямате за нищо във вашето семейство Wink

Хубав ден на всички!

# 142
newsm44 ВЕЧЕ СЪМ ЛЕЛЯ НА МАЛКА ФЕЯ newsm44

За лъжите - и аз забелязах, че Ники вече лъже, крие се, да не говорим, че обвинява умишлено други за нейните бели. Опитвам се да не се ясдосвам, а да обяснявам, че това не редно....ама незнам резултата има ли? 

nikiki - страхотна прическа има малката, аз още немога да прежаля косата на мойта. пък нали ще бъде шаферка, че до тогава ще ходи с дълга, после мисля, точно така ад я клъцна.

# 143
  • Gabrowo->Sofia
Ваньо послъгва, т.е измисля си разни работи... тази седмица коремчето го заболява веднага щом влезе в градината.... много е артистичен, а на мен ми се къса сърцето....

# 144
Хей браво!!!
Sissa, честита ти племеничка!!! Да е жива и здрава, палава и слънчева малката феичка!!! Stuck Out Tongue newsm03 smile3522
А как се казва?
Ей Тити - вие сте си супер - обикаляте света и от време на време си се завръщате в България. Flutter
Анелето, благодаря за пожеланието. Hug Днес като звъннах сутринта в градината да ги предупредя, че Поло ще си е вкъщи и че има ангина със стрептокок, от там директорката веднага ми отговори "значи ясно - скарлатина" Shocked Макар, че педито каза, че не е задължително да е скарлатина, ама нали в групата му е имало наскоро случай на такава Thinking Сега си пие смирено антибиотика - амоксициклин (нещо такова). Добре че е сладък и му харесва на вкус.
Клара, ами в тази детска ферма има много атракции за деца, като: замък надуваем за скачане и пързаляне, колички с педали, влакче, яздене на понита, отделно на пластмасови коне, мини-разходка с лодка в едно езерце, много животни, зала на кривите огледала и т.н.
olgarita, и Поло послъгва понякога. Mr. Green
Няма да забравя много смешен случай с едни приятели - бяха ни на гости още когато бях бременна с Поло. Дъщеря им тогава беше на 3 г. и нещо. Както си седяха на канапето, по едно време се стреснаха, станаха и видяха, че малката се беше напишкала. И тогава като я питаха защо не е казала че и се пишка, тя съвсем спокойно отговори, че не е била тя, а че майка и се е напишкала на канапето Joy Те много се притесниха, а на мен пък толкова смешно ми стана Laughing

# 145
Сисе, честита племеничка! Да ви радва много.
И Кити послъгва. Аз вече не и вярвам на сто процента. И тя все не е виновна, а някой друг.
Момичета, прави сте. Аз реших да не се шашкам излишно. Във вторник ще се разбере. може и да е по-малко бебчето и затова да не се вижда. Щом околоплодните води са ок, за сега няма да се панирам.
И да почерпя - днес правим 4 години брак.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:17 от buba_katinka

# 146
Деян още не лъже, но като му знам темповете на развитие, сигурно ще  е догодина.
Вече сме в София и току-що го записах на полудневна частна английска градина. Да уплътняваме ваканцията.
Олга, радвам се, че се появи  Hug

# 147
Бебка се казва ГАБРИЕЛА

buba_katinka  - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Още много по толкова да празнувате Heart Eyes

# 148
  • София
 Ха, тити е кацнала, не може да бъде! Mr. Green

Хайде на среща, нищо не казвате! Имам нова идея: Неделя, 10 часа, зоопарк?

# 149
ние в неделя в ззоото няма да дойдем, защото утре ще ходим. причината е тази:
'Скъпи Родители,
Не пропускайте да посетите откритата сцена (до детската площадка) на Зоологическата градина, където всяка събота от 10:30 до 13 часа ще се състои, за втора поредена година, съвместната инициатива на инфо гайд за РОДИТЕЛИ и Столичната Зоологическа градина - FAMILY FUN.
Целта на мероприятието е да предостави място, където семейството да прекара няколко приятни часа в непринудена атмосфера.
Зарадвайте своите малки съкровища, като им отделите малко време в което да сте заедно в приятна и творческа обстановка, която няма да ви струва нищо, тъй като предвидените занимания са напълно безплатни.
На разположение на децата ще има материали за рисуване, различни креативни и забавни занимания, с които ще могат да играят, да спортуват и, разбира се, да изявят таланта си. Предвидени са пъзели, играчки и отделен кът  за най-малките и техните родители.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Ето и нашата програма:
6 Юни –  ден на нашия приятел Слона (откриване)
13 Юни – ден на опасния Тигър
20 Юни – ден на Зайо Байо - Дългоухия
27 Юни – уикенд на пъстрите Риби
4 Юли –  ден на зеления Крокодил
11 Юли – ден на ефирните Пеперуди
18 Юли – ден на веселите Маймуни
25 Юли – ден на симпатичните Костенурки
1 Август –  ден на дружелюбния Носорог
8 Август –   ден на забавните Папагали
15 Август – ден на  дългокракия Щраус
22 Август – ден на добрата Баба Мецана
5 Септември –  ден на Зебрата
12 Септември – ден на Лисицата и Вълка
19 Септември – ден на ленивата Камила
26 Септември – ден на Негово Величество Лъвът (закриване)

бубе - щастливи и спокойни семейни години желая.
тити - добре си ни дошла.
което ми напомня, че грединта ни е много подходяща за детски игри и можем да се съберем тук. обаче тряаа да е тая неделя или по-другата, че следващата ще сме морски.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:21 от маик

Общи условия

Активация на акаунт