Ноемврийчета 2005 - 27

• 15 088
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • Измир
Бубе, ЧестИта годИшнИна! Още дългИ годИнИ семейно щастИе!  bouquet

ТИтИ, добре дошла  Hug

СИсса, да тИ е жИва И здрава племеннИчката!

Поля, как кара Поло "скарлатИната"?

Е значИ не сме само нИе послъгващИте  Outta Joint. Да вИ покажа малкИте хИтрушИ със свекИ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385983&pid=12741547

# 151
olgarita  - много сте сладки всички, идветеса пораснали  Heart Eyes

хайде Клара - чакам да видя и твоите кукли, като казах кукли Кукла отдавна не е писала.

# 152
Аз писах писах вчера и накрая всичко изчезна, а аз нямах време пак да пиша.
Стискам палци милейди, и на теб бубе всичко да е наред.
Pollia звучи страхотно това място фермата, моите кукли много обичат такива неща и сигурно на такова място много ще им хареса.
nikiki много е сладка малката бонбонка, и аз още не мога да пострижа Нур, макар че ми се приисква понякога, засега само бетона съм прежалила наскоро.
buba_katinka Честита годишнина,
Sissa Честита ти племенница, жива и здрава да е.
Тези дни ще пусна малко снимки от нас, като имам повече време,
Нур много лъже, и то отдавна, но щом и вашите почнаха се поуспокоявам че е от растежа им. Тя си има много обекти които използва в лъжите си, има комарче което прави белите, чичкото който и казал да направи еди какво си, обикновено беля, и всички неодушевени предмети, слънце, луната също са съпричастни на нейните истории с отложен край, говори и и говорят всички предмети, когато я питам за някакво събитие или случка ми е много трудно да разбера кое е истина и кое измислица,

# 153
Срещата утре, ?часа, Южен парк входа от към бул. Гоце Делчев за да пропуснем тълпите, ОК?

# 154
ние пасуваме. на витоша сме. ще водим чичо джордж /50-годишен фотограф от унгария/ да види и аз не знам какво там горе Wink

# 155
  • Измир
Днес помъдрявам с още една годИна  Laughing
Почерпете се за мое здраве!

# 156
  • Карлово
Честито, Олгарита! Здраве, любов и усмивки!

# 157
Олгарита, честито. Много любов и здраве.

# 158
огарита, макар и на патерица - честит рожден ден, още по-честит да  е следващия, много здраве и много щастливи дни с двете ти момичета Simple Smile

# 159
  • Gabrowo->Sofia
Олгарита, честито и от мен! Желея ти много здраве и щастие с любимото семейство   bouquet

По-късно ще ви разкажа как карахме каяк на Дунава. Включително и Ваньо  Mr. Green

# 160
Олгарита, честит рожден ден!!! желая ти много здраве, щастие и да си все така усмихната като на снимките!!!  Hug  bouquet Flutter
Много са хубави снимките и вие на тях!

# 161
  • Измир
Благодаря за поздравИте!

МомИчета Имам нужда от помощ!

СевИма е с Т над 39 И не се повлИява от нИщо освен ХексалгИн.
ПедИ сутрИнта ИзпИса АугументИн. Искам да я заведем в СофИя, но не знам точно къде. Какво бИхте ме посъветвалИ? Ако тръгнем сега към 21 часа ще сме в Сф. Къде бИ бИло по_добре да я заведа?

# 162
аз сега се сещам само за педиатрията на Несторов, не знам дали случаят е за пирогов.

# 163
  • Gabrowo->Sofia
олгарита, стискам палци следващото ти включване да е с добри новини

ето го и Ваньо - каякчията http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/20/Danube_River_#
Детето беше много ентусиазирано. Ние го качихме да го повозят, а той викна "дайте ми гребло, не мога да плавам без гребло"... след това започна да дава наставления от типа, не ми пречи, аз ще греба, не на там, на ляво.... изобщо превзе лодката

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 23:57 от diddi

# 164
......да се появя и аз за малко  bowuu ......утре ще ни диспансиризират, предупредена съм да не й се вързвам на невроложката, че всичко можела да си измисли  ("ала" по ЗК е, не е нашата), а за психолога, нищо, че записах час - няма да я заведа.майка ми нали е в бранша и като чу името на тази при която ще ходим и ме отказа...  WhistlingTired
 И да ви разсмея малко с поредната "случка" на Крис: Водя я днес на градина и учителката ме хваща на къс пас и започва "Знаеш ли дъщеря ти какво направи предния път?".. Shocked #Crazy... "Не!".."Слагаме ги да спят, но после, докато ги проверявахме гледаме леглото й празно??!!" - мога да си ги представя  Crazy - тъкмо тръгнала учителката да изпада в паника и на завъртането случайно засича наша Криста, как легнала до приятелка и се гушнали на леглото й....  Crazyhahaha ......
утре пак ще драсна, ако имам време...че сега и на сестра ми помагам с малкия и съвсем си запълних "празното" време!
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт