Ноемврийчета 2005 - 27

• 15 092
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Дидди, къде на Дунава ходихте?

# 166
olgarita какво стана? свалихте ли температурата, пиши...и със закъснение честит ти личен празник!

diddi  - страхотин снимки, малкият изглежда като професионален гребец Wink на тази снимка

# 167
Олгарита, как сте?
Диди, супер е Ваньо.
Ние сме добре. Бебето е ок. Този път си имаше всичко.

# 168
Олгарита, на патерица - честит рожден ден! И дано Севима вече е добре, чакаме новини от теб и стискам палци да са добри!

бубе, радвам се, че всичко е наред с бебето  Hug

диди, Ваньо наистина изглежда като професионален гребец! И какъв е безстрашен само, браво на храбреца  Heart Eyes

Поля,при вас как е положението?

Момичета, нямам идея кога най-накрая ще кача някакви снимки, защото свободното ми време е толкова недостатъчно, че само от работа успявам да надзърна в темата ни, а тук снимки нямам  Confused Затова много се извинявам, че обещавам, а не изпълнявам  Blush

Хубав ден на всички  Grinning

# 169
  • Gabrowo->Sofia
Тити, малко над Видин, село Ясен. Бяхме и до село Връв почти в края на картата на България

Доминика, и аз като теб, та да ти дам акъл. Записах няколко снимки на флашката и ги метнах от работа  Wink У нас изпитвам ужасен недостиг на време... апартамента прилича на склад ...

Бубе, все така всичко да е наред и да си спокойна

Олгарита, ако сте вече у дома - пиши как е Севима

# 170
  • Пловдив
ДУ!
Олга надявам се всичко да е наред!
Диди, много ми хареса малкият гребец! Simple Smile
Бубе, радвам се, че всичко е наред, пожелавам ти спокойствие до края!
... У нас изпитвам ужасен недостиг на време... апартамента прилича на склад ...
за съжаление и аз съм в същата позиция Whistling

хубав ден на всички

# 171
  • София
... У нас изпитвам ужасен недостиг на време... апартамента прилича на склад ...
за съжаление и аз съм в същата позиция Whistling
И аз в кюпа, можем да направим група за взаимопомощ  Laughing

Олга явно е отишла в София, щом не пише. Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 172
  • Gabrowo->Sofia
Ауууууууу, няма кой да каже ДУ

# 173
# 174
...и слънчево

# 175
Добро утро, комсомолки  Grinning Голяма пустош настанала тук нещо....Хайде да ви почерпя и с тортичка за добро утро, пък може и да се позавърнете http://picasaweb.google.com/milady2005/ReadySteadyCook#5345676564978506802  Laughing

Олгарита, чакаме да се включиш, че доста време нима без новини от вас и се молим всичко да е наред!

Бубе, браво, че всичко си е наред този път  Hug

хайде, приятен и слънчев ден желая и малко по- голяма активност, че сме за резил  Naughty Днес отивам малко на пазарче за душата, че тези три дни отделих на тортоправене и вече имам нужда от почивка  Tired

# 176
  • София
 bye ха ДУ Simple Smile

# 177
ДУ.
Аз вече съм горд собственик на нов ипотечен кредит. Края на изпитанието е 2044г. Мале ще съм баба тогава. Laughing Дано да се справим.
Другата седмица живот и здраве трябва да минат и сделките. Да стискате палци.

# 178
ДУ и от мен  Grinning

бубе, честит нов кредит, да го изплатите без проблеми пожелавам!

Милейди, торатата е невероятна  Crazy Чак да ти е жал да я изядеш ......  Wink

диди, идеята ти е много добра! Не съм се сещала за флашка. Стига сега и на работа да намеря време за качване, то надникването в темата отнема минутки, но качването ще отнеме доста повече и колегите няма начин да не забележат, че се занимавам не с каквото трябва  Confused

Хайде весел ден на ноемврийската дужина  Hug

# 179
  • Измир
Здравейте!

СевИма е с гнойна ангИна, но вече е много добре. Каква беше тазИ Т  Shocked? СтИгна до 39.9 .

СтИскам палцИ за КрИста Hug

Ванката голям сладур  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт