Ноемврийчета 2005 - 27

• 15 098
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
нормална температура за моите деца, всеки път вдигат по толкова. Но важното , че сега е добре Simple Smile

# 181
  • София
olgarita - радвам се, че се оправя.....Филип преди 2-3 седмици 3 дни беше с Т 38-40,1 градуса....после изчезна...друго не се появи....но за гнойните ангини са нормални високите Т....

Аз пък седя в къщи и тъпея...от 2 седмици кашлям...вчера ме снимаха, имам пневмония....малка но все пак.....много ми писна с тези болести ето ги носи от ДГ.....Sad

# 182
  • Димитровград
Добър ден вече!
Прочетох всичко.Едито и тя точно по същото време е била болна като много други деца,и тя с такава висока Т,викали са бърза помощ чак.Явно вирус.Знаех си аз,че след срещата с доктора и думите:"Олеле,от кога не съм ви виждал!",ще го посещаваме скоро.Дано поне една година пак да не го видим.
Иначе аз съм в Сл.Бряг again.Koйто минава през Замъка да се обади.
Малката голяма ще идва при нас през юли.
Милейди, fingerscrossed,Бубе и на теб!

# 183
тити, добре дошли!!  Hug А към Бургас няма ли да ходите?
Милейди, тортата е съвършена!  Hug Гуш по коремчето!  Heart Eyes
buba_katinka, дано всичко се нареди както искате, а кредита да го изплатите по-рано!
kanesta, успешен сезон!
olgarita, дано бързо се оправя Севи!
Angel_Dust, оправяй се и ти!

При нас предстоят малко кардинални промени. Апартамента ни още не е готов, а не ни се посреща бебче в този и така решихме от болницата направо да отидем в Пазарджик. Имаме и прекрасен педиатър под ръка - семеен приятел, всичко съм предвидила. Там в къщата е прекрасно като условия, а и без това планирахме август да се качим на вилата, после море.. сега просто ще се махнем от прахоляка в София по-рано, и без това я мразя през лятото. Само на Георги ще му е малко мъчно сам тук, но все пак не му е първо дете, а и може всеки ден да пътува, ако иска, ето го къде е на 1 час. Освен това си е шефче и при първа възможност ще си даде по-голяма отпуска, ама сега са се захванали с разни новости като HDTV и трябва да се разработи.
Та така.. сега стягам всякакви видове багажи.. отделно поприключвам с приготовленията и покупките за бебето, също за мен - купих си страхотна електрическа помпа за кърма, с идеята този път да бъда по-мобилна и да замразявам повече манджа, за да мога да отсъствам понякога за 1-2 хранения, че ще ми се налага да правя доста курсове Пазарджик-София и обратно, за последни довършителни работи по апартамента. Надявам се в края на септември да сме си вече в София, дано всичко е наред и с кърменето, и с плановете ми...
Юлиана в момента е още в Казанлък и много, много ми липсва, всеки ден се разплаквам като я чуя или видя на камерата. Но съм спокойна, че ваканцията й започна добре, живот си живее там, по басейни и пр. След като се роди бебето ще ходи 20 дни на море, и после ще си е повече около мен, а септември се надявам, че може и всички в пакет да отидем.
Та общо взето това е, да се разпиша подробно, че не се знае.. съвсем наближи, имам дата за секцио 22 юни, ако я дочакам. Ще се чуе! Hug

# 184
Здравейте Simple Smile

Сиси, четейки те, се развълнувах за пореден път, когато слушам и чета за приготовления около раждането на бебе  Simple Smile Незнам защо, ама много ми въздейства такава информация, така ме разчувства, че .... все едно аз ще раждам  Blush Миналия месец на един колега от офиса му се роди бебе, и май аз бях единствената в цялата фирма, дето се вълнуваше сигурно наравно с него  Joy Иска ми се и на мен вече второ дете, и мъжа ми и той вече се замисля. Но още чувствам, че е рано и искам да изчакам още половин-една година. Когато се усетим на 100% готови, хич няма и да го мислим, а направо ще действаме  Crazy

тити, welcome to Bulgaria  Hug Ако все пак имате път към Русе, ще се радвам страшно много да се видим пак!

На всички болни, желая бързо оздравяване! И се радвам, че Севима вече е по-добре, защото от липсата на информация, малко се бяхме попритеснили  Heart Eyes

И да, снощи успях да кача малко снимки от Полша. Има още да качвам, но ще стане събота и неделя. Ето, споделям ги и с вас:

http://ilievifamily.multiply.com/photos/album/2

На снимките в гората ще видите и 85-годишната ми баба  Heart Eyes

# 185
Сиси, стискам палци. Мале, то не останало. А за апартамента не се ядосвай. Явно така е трябвало да стане. Аз сега покрай нещата, които правим с нашия и голямо притеснение за продажбата и кредита, все се жалвах на татко. А той все ми казваше - не се притеснявай, от късмета си никой не може да избяга. Каквото трябва да стане ще стане.
Олгарита, ще мине бързо сега. При гнойната ангина такава внезапна температура е нормална. Аз още като писа за нея и си помислих, че е това. Явно съм станала поломин доктор, покрай болестите на Кити.
Доминика, много красиви снимки. А баба ти изглежда супер добре. Браво на жената. Аз никога не бих и дала годините.

# 186
  • Измир
ЗначИ такава вИсока Т бИла често срещана  Rolling Eyes! На нас нИ е за първИ път. Искрено съчувствам на всИчкИ коИто са прежИвелИ такъв кошмар.

СИсИ, Идеята за ПазарджИк мИ се струва много добра. Не разбрах Юлиана ще вИдИ лИ бебчо след раждането, ИлИ направо след морето ще се запознаят? СевИма чакаше с баща сИ пред родИлното И вИдя ДалИя още на 10 мИнутИ  Grinning. На запИса сИ лИчИ колко е впечатлена. Но посещенИята в болнИцата вИнагИ завършваха с много рев за мама.
Забелязвам, че почтИ всяка бременна се занИмава И с нов апартамент  Simple Smile. И аз бях така с нашИят.

Бубе, татко тИ е прав.
Между другото И тИ сИ преполовИла вече  Hug

ДомИнИка, АдИ Изглежда много щастлИва. А баба е супер направо Simple Smile

МИлейдИ, как сИ? Тортата чанта е супер.

Angel_Dust, бързо оздравяване!

Какво стана Имаше лИ среща?

# 187
Dominika, според мен направо вече си си готова за второ! Wink Много хубави момичета сте - всички поколения. Simple Smile

olgarita, Юлиана ще види бебето в болницата, а и после ще имаме няколко дни заедно, на 1 юли заминава първо за 10 дни, след това на 20-ти отново. Ще си я виждам с прекъсвания, но август ще сме си все заедно вероятно.

buba_katinka, аз не се ядосвам за апартамента, просто не зависи винаги само от нас. ще стане. Дано при вас стане по-бързо!

# 188
Бубе а честито!  bouquet
olgarita радвам се, че Севи е по добре!И да при гнойните ангини е винаги така! Peace

При нас, аз нямам време, Крис е на градина, от вчера официално я диспансеризираха и днес и взех лекарствата за този месец.Новото е, че и последната детска невроложка, освен всичко останало е категорична и в диагнозата "хиперактивност с дефицит на концентрация" и проблема с говоренето се дължал на факта, че думите изпреварват мисълта  Shocked  (все още не мога да си го обясня? newsm78 ).
От август започваме да правим курсове при психолог и може би логопед...има време, да е здрава, а другото ще се подреди... Peace

# 189
  • Gabrowo->Sofia
nikki, да не би да е "мисълта изпреварва думите" обратното ми се струва невъзможно  newsm78 Както и да е, нека да е здрава

# 190
nikki, да не би да е "мисълта изпреварва думите" обратното ми се струва невъзможно  newsm78 Както и да е, нека да е здрава
Да  Laughing и за мен е нереално, но е точно обратното на пук на всяка логика! Sick В сила при нас е мъдростта "Всеки луд с номера си, всеки лекар - с диагнозата си!" Mr. Green

# 191
  • Ruse
Здравейте Малки и големи Момичета и момчета
Аз се позагубих за доста време ама ето ме пак.Започнах работа и свободното ми време просто изчезна незнайно къде.
За съжаление немога да прочета всички пропуснати теми и да се информирам какво е станало с вас.Има ли нови бебешки попълнения в дружинката ?Ние сме добре(чук чук да не чуе дявола).Ели вече е едно голямо момиченце и все ми рови из нещата да си слага лак и червило.Всяка седмица когато несъм на работа ме дърпа да я водя на фризьор за прическа.
Доминика: много е пораснала Ади и сет много хубави на снимките Wink
Аз изчезвам 4е съм на работа ПАК
чаоооо Heart Eyes

# 192
  • Gabrowo->Sofia
О, Реничка, здрасти!

Днес явно всички са по разходки... Ние бяхме на басейн и всички са много доволни, а Ваньо дори изморен... Ако не сте ходили препоръчвам ви "Коралите", малко преди Панчарево.

# 193
Боже Сиси, то при теб не останало - още 8 дни Shocked и ще си гушкаш бебчо Grinning

# 194
ще стискам здраво палци  Peace

морски снимки: http://snimka.bg/album.php?album_id=389457

Общи условия

Активация на акаунт