Ноемврийчета 2005 - 27

• 14 833
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Диди, значи имаш наистина безпогрешен инстинкт.....
АБ бързо ще го оправи(или поне ще махне болката)...тук съм чела че и компреси с извара мн помагали при гнойно гърло....  bouquet

# 256
Диди, ще се оправи.
Момичета, сега аз да кажа - почнахме ремонта в новия апартамент. Уж, нищо нямаше да правим, но уви. Вече, няма стена между кухнята и хола. Днес ще преградят спалнята. Утре ще замажат разбитото и ще имам бар плот. Новата спалня ще е около 10кв. Там ще се помещаваме аз и бебето, живот и здраве. В детската са намалепени тапетите и измазан тавана.А какво чистене ще трябва. Двете стаи - стария хол и кухнята са потънали в бял ситен прашец. Колкото и да мете Димитър той си излиза.
Кити е в къщи - разкашля се нещо, но странна кашлица - суха и задушаваща. Мисля, че е от липите. Аз пък имам контракции. Дано да отърва болницата.

# 257
Да е жив и здрава малкия юнак на Сиси!! Heart Eyes
Ваньо да оздравява бързо! Heart Eyes

# 258
ангелският пясък да почерпи днес   bouquet
с тая си компютърна грамотност ще е грехота да не метнеш поне едно парче торта. да съм аз, разбирам  Joy

# 259
  • Карлово
Честита рожба, Сиси! Здраве и щастие!

Аngel, честит празник!

Болничките да оздравяват!

Ние в неделя правихме кръщене и на двамата. Мартина беше мн впечатлена, още повтаря как трябва да се кръсти, как целунала иконата. Ето малко снимки:
Кръщенето
Почерпката след това
Децата

# 260
оооххххх Heart Eyes

# 261
Мартина е ужасно красива  Heart Eyes

честит рожден ден, наистина, на Angel dust! Напоследък не проверявам кой празнува днес. Здраве и повече слънце ти пожелавам!

# 262

Да ви почерпя и аз за моята щерка, която е именничка днес  Grinning

Честит рожден ден на Angel dust! Много щастие, здраве и успехи в желаните начинания желая    bouquet

микки, честито! да са ти живи и здрави малките покръстени дечица  Hug

ПП. Добре, че Поля е казала добрата новина, че вестителя беше без интернет няколко дни и щеше да се забави грандиозно  Embarassed Пуснала съм тема с Календарът, който има желание да се разпише и там с пожелания  Simple Smile

# 263
Честит рожден ден, Ейнджъл! Бъди щастлива, обичана и здрава!

Честит имен ден на Яна! Милейди, да ви е здрава и щастлива малката принцеса!

Честити християнчета, микки!

# 264
  • София
Благодаря момичета Simple Smile И почерп Simple Smile

Милейди, да ти е жива и здрава Яна Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Angel, Честит празник! Да си здрава и много щастлива!  bouquet

Милейди, да ти е жива и здрава Яна!  bouquet

Микки,   bouquet много сте хубави! А Мартина и Ангел все повече си приличат Heart Eyes

# 266
Какво угощение сте спретнали само....
Честито на малката Яна - жива, здрава и щастилива....кака Heart Eyes
Честито Angel_Dust  - желая ти всичко хубаво  bouquet
Честито кръщане на Мартина и Ангел - прекрасни снимки на прекрасни деца Hug

# 267
Привет!
Честито на патерица на рожденичките и именничката!
Честит син на Сиси!  bouquet
Миледи, много се радвам за новата ти лентичка!
Никики, кураж!!!

Отдавна не съм писала.
Мина тръгна на ДГ. Адаптира се перфектно, никога не е плакала. Отначало ходеше с огромно желание, сега май взе да и писва. Пък и предпочита да общува с по-големи деца (5-10-годишни).
Направихме Плейцентъра и често я водя там вместо на детска. А там такъв купон пада, че направо им завиждам на хлапетата! Перфектна среда сме им осигурили. Забавляват се страхотно и научават много неща. Мина застреля баща си като му показа знамето на Европа и му обясни, че има и друг континент - Африка, дори му назова на английски език животните в Южна Африка. И това без особен напън. Направо ме учудват колко им е необятен капацитетът. Галка вече брои до 10 на бг и на англ. Този месец аз водих модул "Музика, ритъм и танц" и сега сме усвоили ръченица, хоро, Макарена, диско и сума ти песни, знаем за всички видове муз. инструменти, имахме дръм сесия майки и деца, правихме струнен инструмен от кутия и т.н. Всеки ден в Плейцентъра има различно занимание. Имаме майки - преподаватели от СУ и всичко е на мн. високо ниво.

Аз взех книжка, изкарах фотографски курс, ходих на няколко музикални събития в чужбина, работя дистанционно доколкото мога. Настанихме се в новото жилище, обзаведено в мечтания ретро стил.
Другата новост е в подписа ми. Стана от раз, въпреки ЕГН-то ни и засега всичко е ОК. Дори тест за бременност не съм си правила - хайде няма нужда да спонсорирам фармацевтичната промишленост! Не съм първескиня на 20! Ще се гледаме с ехограф чак средата на другия месец и въобще ще минем с минимум прегледи.

Снимки не съм им правила от около месец.
Ето стари:
http://www.flickr.com/photos/26331149@N03/3536124461/
http://www.flickr.com/photos/26331149@N03/3452809524/

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:15 от кукла

# 268
това в подписа най-ми хареса   bouquet

# 269
  • Карлово
Кукла, страхотна новина!

Общи условия

Активация на акаунт