Ноемврийчета 2005 - 27

• 14 837
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Сиси, честито. да ти ежив и здрав. Бързо възстановяване.

# 241
  • Gabrowo->Sofia
Честито на Сиси! Много, много здраве и желая...

Сега ще се пооплача... Тази седмица трябваше да е последната за Ваньо в градината преди лятната му ваканция... Радвах, че се годината мина без особени болести, без антибиотици... е да, ама не... от вчера е с висока температура и болки в гърлото... съответно антибиотик... милото дете, как се мъчи. Сега се гледат с майка ми у нас и час по час ми звънят по телефона. "Боли ме, много ме боли гърленцето, мамо. Обичам те, мамо" Ох, къса ми се сърцето...

# 242
  • София
Дано бързичко оздравява Simple Smile
Защо АБ за болки в гърлото???? Не е ли леко прекалено?

Аз да се похваля....правих снимка пак в петък....няма вече пневмония....имаше само бронхит остър....та си продължавам с лекарствата...но събота-неделя мръднахме малко до пирин....там почти спрях да кашлям...а преди това дъх не можех да си поема...а на Филип му попресъхнаха сополките....лековита разходка беше Simple Smile

# 243
Не е. Поло също пи антибиотик - но той имаше стрептокок + ангина.
Хей хора бързичко да се оправяте, че лятото е гадно да се боледува. Naughty

# 244
  • Gabrowo->Sofia
Angel, до снощи и за си мислех, че е пракалено, защото и друг път е имал зачервено гърло и е минавало с хомеожен мед и лимони и подобни, но снощи беше толкова зле, милото, че се предадох и тичах по нощите до аптеката за антибиотика... и да съм сгрешила, късно е вече

Между другото планинските разходики винаги са добри и прочистващи за дробовете (стига де не си алергичен към треви и дървета Simple Smile )

# 245
  • София
сори, просто напоследък само АБ са ми в главата Simple Smile))
и вече като ги чуя и ме втриса.... Sick Sick Sick
diddi - всъщност ти си знаеш ситуацията...щом си преценила така, надали е било грешно, познаваш си детето....просто с тези болести.... ooooh! ooooh! ooooh!

Иначе аз за болки гледам да задържам положението с тантум верде, исла и чайчета, докато може....поне заради гърло за щастие още не е пил АБ....то май само за това не е....

bouquet  bouquet  bouquet много бързичко дано се оправя Ванката Heart Eyes

# 246
ура, ура, ура за Владимир! Добре дошъл!   bouquet Сиси, бързо и леко възстановяване!

# 247
Е, че хубава новина - ЧЕСТИТО ТИ СИН СИСЕ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ В КЪЩИ!
да вметна само - според нумеролозите 22 и 23 са най-хубавите дати за раждане  Wink

diddi - дано  Ваньо се оправи. сега е сезона на вирусите и ангините, не че е база за сравнение, но мъжът ми го преболя гърлото, изчакахме 2-3 дена и отмина. С Ники също ми се случи - пооплака се, дадох и сиропче и витамини и отмина. Да чукна на дърво. Но при вас явно не се е получило така- а иначе те разбирам, как се чувстваш като ти каже така детето  Hug

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 12:20 от Sissa

# 248
да е здрав владимир! и да слуша кака си!

диди - може да е ангина; в петък педи каза, че имало няк'ъв нопв вирус с болки в гърлото, афти в устата /пази боже при дете!/ или развиващ се в ангина.
лично мен гърло ме боли вече 6та седмица, ама аз абсолютно нищо не правя - напротив, жуля си колите, вода с лед, маах сладолед и хич не ми дреме. е, вечера вече ми изчезна и гласът, та поне карамелови бонбонки за смучене си взех, демек, почнах да се лекувам  Wink
при нас - яслата все така не работи - днес тръгнахме всички към центъра, но оставихме само пипа в ДГ. та с камен ходихме да поръчваме камина. ще стане до 20 дни. после ще търсим пък каменоделци, после пак ламинати и прахоляци - таман ще свършим в къщата и ще трябва банята да бутаме. ужасТ  Confused

# 249
Честита втора рожба, Сиси! Нека Влади да е здрав, умен и с благ нрав, мама и тате да слуша, понякога и да е хитруша, с кака си да се обичат и по доброта да си приличат!

диди, наистина е много мъчно през час да ти късат така сърцето. Неприятна ситуация, но пък за да не те гризе съвестта си повтаряй, че правиш най-доброто за детето си  Hug Все пак е с баба си, получава топла грижа и внимание. Стискам палци антибиотика бързо да излекува болката и малкия да не се мъчи още много!  Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Честито на Сиси! Да са здрави и спокойни!  bouquet

Диди, бързо да се оправи Ваньо  Hug

Аз петък и събота карах някакъв вирус с повръщане и разстройство, което премина в Т 37,1С и болки в тялото - кожата много ме болеше и в неделя изчезна. лекувах се само с колдрекс и глад; в петък едва си изкарах заседанието Confused беше гадно
иначе в събота бяхме на планина и може би от разходката нещата взеха да се оправят.
иначе вчера и днес съм плътно на тръстиката

Поля, май ти си наред с бебчето Heart Eyes

# 251
  • Измир
ЧестИТа рожба СИсИ! Нека е здрав, спокоен И послушен!
Много голям мъж повече от 4 кг  Hug

НИе сме в ИзмИр. Днес обИкаляхме ИКЕА_та, а утре ще сме цял ден на плаж на Чешме. НурИ сИ взе 2 седмИцИ отпуска И за сега сме тук. Децата са добре.

Бързо оздравяване на болнИчкИте!

# 252
и да питам - търся майстор каминар или каменоделец. вчера поръчахме нова камина за вграждане, така че но трябва някой,който да издялка камъка околовръс.  може и само каменоделец да е, че ще правя нещо по-семпло и няма да е нужно някой да ми мери наклони и градуси. идеи?

# 253
  • София
Сиси, да ти е жив и здрав юнака! Да бъде много щастлив човек!

# 254
  • Gabrowo->Sofia
маик, тцъ. Не познавам такъв майстор

Ваньовото гърло се оказа с гнойна ангина не просто червено. Поне след антибиотика не плаче, че го боли и преглъща по-нормално

Общи условия

Активация на акаунт