Ноемврийчета 2005 - 27

• 14 842
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Е, имаме рожденичка - ЖИВА И ЗДРАВА бъде Елспет  bouquet Любовта и късмета да са с теб!

*MILADY* - покрай организацията на събитието установих две основни неща за мен - добре се справям с организирането - за 1 месец си намерих - ресторант, рокля, първа песен, рокля за Ники, торта, имам идея за всичко, днес ще си получа поканите...... справих се с нещо, за което нямах надежди. Колкото и самохвално да звучи  -доволна съм от себе си. Другото което открих (и за което се оплаквах на Бубето) е,  че уж не обичам сватбите и никога не съм искал да съм булка, а сега като някаква пародия съм толкова развълнувана от всичко, че не е истина.  Безкрайно приятни са всички неща около организацията, но и доста изморяващи. От сега съм под някакво напрежение а има повече от 2 месеца. Не знам какво ще бъде накрая.... да но не проваля собственото си изкарване от нерви.

Сиси ♥♥  и аз те мисля всеки ден Hug

# 226
  • Карлово
Елспет, честит рожден ден! Бъди желана и обичана жена, много здраве и късмет!

Никики, бъди все така упорита и уверена в себе си. Съдбата си знае работата - там някъде със сигурност има мъж, който ще те обича безрезервно и ще ти бъде опора в живота. А сега имаш слънчевата Криста! Която се моля да бъде вече все по-здрава и по-здрава!

# 227
  • Пловдив
Елспет - честит празник, здраве и хубави моменти с най - обичаните.  bouquet

Бубе, честито; спокойствие щастливи моменти в новата къща Simple Smile

# 228
  • София
Елспет - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Всичко най-най-най- Simple Smile здраве, щастие и много любов Simple Smile

# 229
и аз на опашката с букетите за Елспет   bouquet много щастие ти желая  Hug

# 230
Честит рожден ден, Ели!  bouquet

# 231
Елспет честит рожден ден.Пожелай си нещо и нека то да се сбъдне!   bouquet

Момичета благодаря ВИ за подкрепата, добре съм, даже чудесно!За краткото си съществуване съм имала доста трудни моменти и този определено не е един от тях.Много пъти съм стигала до ръба и съм се засилвала на обратно - справяла съм се с какво ли не!И от тук пример от снощи : Аз продължавам да търся и други мнения за състоянието на Криста, не съм спряла и за секунда, предложиха ми да изпратя копия от всички изследвания за Пловдив за семеен познат и така, тръгвам да записвам диска от ЯМР и виждам първата снимка...няма да навлизам в подробности, но не ми хареса снимката.баща й беше тук, прибра се да види малката и аз притеснена му показвам снимката и казвам , че ме притеснява, а той без дори да я погледне за пореден път заяви "Не ме интересува, за мен нищо й няма, въобразяваш си!" - Е не ми трябва такъв човек, той не е до мен , а срещу мен.... Sick ......За мен най-важното е тя да е добре и ето снимка от снощи http://img199.imageshack.us/img199/4568/dsc04149dzj.jpg , кажете как да ми е зле, когато имам такова сърчице!  Heart Eyes

# 232
Куку привет Grinning

Елспет, честит рожден ден!!! Желая ти да си щастлива и обичана!!!! Stuck Out Tongue newsm03 newsm59

Никики, ти си много силен човек, а Криста явно прилича на теб! Таткото не ви заслужава! Както си споменала - най-важна е Криста!!! А тя е наистина една малка много жизнена красавица!! Hug Heart Eyes

Пожелавам на всички слънчев и усмихнат уикенд!!! Flutter  bouquet

# 233
nikiki направо ти се възхищавам за силата,която имаш  Hug Друго не знам какво да кажа,останах без думи от историята ти.

Елспет, честит рожден ден.   bouquet Желая ти много щастие и любов!

# 234
  • София
Благодаря от сърце на всички! Много ви обичам Heart Eyes

# 235
ДУ на всички - успешна и слънчева седмица и най вече на мама Сиси. Стискам палци!

# 236
Добро утро Simple Smile

Аз честно казано съм в очакване на новини от Сиси. Щъркелчето и, когато научи, моля бързичко да сподели тук, че ще го мисля цял ден сигурно  Heart Eyes

Приятен ден и успешна седмица, момичета  Grinning

# 237
Да казвам ли голямата новина или който е вестителят да сподели? Wink
Ето казвам, че не мога да се сдържа Grinning Crazy
Сиси си има бебче!!!! Владимир (4120гр., 51см.), сутринта в 8.45 се е родил. Сиси е добре!
Хехе честито и тук от мен Сиси!!! Да ви е жив и здрав юнакът и много да се гордеете с него!!! Леко възстановяване ти пожелавам и много  newsm51!!!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 10:43 от Pollia

# 238
  • Димитровград
ЕЕЕее,супер,честито!!!  bouquet

# 239
  • София
Еееее, супер новина Simple Smile
Да и е жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт