*MILADY* - честита нова линийка в подписа...лека...и благополучен финал
Въпреки, че гледам да редовна в четенето, да не съм пропуснала факта, че знаеш пола или просто такава е лентичката ти?
за всички ви. А тати? Горд ли е с малкият мъж

Ами то някак времето си върви- аз все така си мисля, че съм в началото още, ама дай боже да не усетя как ще се изтърколят оставащите дни
А за палците- знаеш, че разчитам много на твоите

Влади има голям късмет с вас
Радвам се, че всичко при вас е наред. А ти сама ли се грижиш за двамата или някой ти помага? Ох аз искам след няколко дни вече бебка да се ражда, че то лятно време да си бременна не си е работа, особено накрая, пък и умирам от нетърпение вече да я видя 

Много ми е мило да чета такива бременно-бебешки вълнения.
Но в никакъв случай не е агресивна към бебето, напротив, опитва да го обгрижва и все иска да помага, постоянно се интересува напр. защо не плаче със сълзи, постоянно даваме обяснения на интересни въпроси. 

Още ви държи в очакване бебони значи..
Пиши Ники вълнува ли се от предстоящото събитие, нейната рокля готова ли е?
Аз засега не се грижа сама за Юлиана, макар че се случи да останем един цял ден сами и честно казано луднах! Но общо взето все ще има баби покрай мен лятото, освен това Юлиана ще ходи още веднъж тук на море, после май и на Анталия се канят да я водят.. Тук има и жена, която поддържа къщата, така че домакински задължения нямам, даже и една бебешка дрешка не съм изгладила още..
Относно майчинството смятам, че си много самокритична и децата със сигурност не са усетили нервността ти, напрегнатостта ти, което е по-важно, ти си прекрасна майка и както съм писала и преди, като те чета ми се искало да съм твое дете.
Някак си съм сигурна, че ще имате трето и ти пожелавам вътрешен комфорт! 

Много е хубаво, не отлагайте!