Ето малко снимки от карловския Празник на Розата.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2017271&id=1243067880&l=18350e4773
Ей преди минутки прочетох какво ви се е случило. Ужасно, ужасно преживявне! Наистина сте имали огромен късмет!
В кръга на шегата, бялата фиба може и да е годежен подарък

Белите стават за секунди и за съжаление не винаги може да ги предотвратим.
Ние за съжаление няма да успеем да се пренесем в новия за бебето, но така се случи, че трябва да изчакаме още няколко месеца, времето лети просто. И браво на танцьорката!
А и Ади е по-голяма и сигурно е имала повече впечатления. Честито котенце!

Нямаше как да свърши нещо различно от другите, защото всички деца се придвижваха хванати като на влакче - Поло беше здраво заклещен между две мацки
Учителките само махаха от страни на сцената като регулировчици и подскачаха възбудено. Танцът трая няколко минути, музиката беше някаква класическа, много приятна. Стана ми много мило.
Снимки имаме - но с много лошо качество, понеже сцената беше доста далече.
Решили сме да купим двд-то, та и бабите и дядовците да погледат, пък и да си имаме спомен от първия "спектакъл". 

Но като видя че трябваше да се качваме в колата и като се разрева "Неее не трябва така да завършааа
!!" - три реда крокодилски сълзи. Та минахме през макдоналдс за да е уж по-празничен краят. Е, вчера и разни играчки му накупихме 

Отивам да прибера Поло от училище(това преди спектакъла). На излизане от училище му дадох един мъфин. И понеже минаваме през една тиха уличка без коли, нашият като хукна да бяга, спъна се и направо летейки се приземи по лице на асфалта.
Като ревна неутешимо, помъчих се да му помогна да стане, вдигнах го и гледам, че не може да си стъпи на единия крак. Аз го изправя, той като от пластелин се свлича на земята. Питам го - "Можеш ли да стъпваш на крака си?" - той - "Не, боли ме". Боже като се шашнах, а то тиха уличка и почти никой не минава от там. Опитах се да звънна на мъжа ми по телефона, обаче предплатеният ми ваучер взел че свършил и аз патицата без да разбера.
Иначе директно щях и на линейка да звъня - в чантата си имам телефоните на най-актуалните в момента(нали организирах и транспорта на пациентите там където работех
) Въобще и не можех да си представя, че ще нося 15кг Поло и незнам още колко кг корем
Вече не се и тегля.
Та си тръгнахме и така бавно, бавно се прибрахме. После се изявих и като "хирург" - коляното му беше пълно с наболи се камъчета. С една пинсета ги извадих едно по едно, дезинфекцирах раната и готово. Преоблякох юнака и хайде на път за спектакъла.
Луда работа.
Напоследък като се наложи да изляза за нещо все по-често оставям Вики сама и през това време какво ли не ми минава през главата,а то детето е доволно че съм го удостоила с приза "по-голяма и по-самостоятелна" и кротко си играе докато се върна.Вчера я бях оставила докато вечеряше,а като се върнах си беше разчистила масата и се опитала да си измие и приборите.