Ноемврийчета 2005 - 27

• 14 888
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Simple Smile

Ние вчера отбелязахме много хубаво детския празник. Първо Ади имаше тържество в градината, тръгна си с доста лакомства  Simple Smile После отидохме да и купим скутер с 3 колела, което я направи много щастлива. После отидохме в парка, където имаше всякакви забавления за деца - въртележка, влакче, люлки, пързалки, батути и надуваеми замъци. Толкова много хора имаше, сякаш целия град се беше събрал в парка  ooooh! Но си изкарахме страхотно, Ади се прибра предоволна вкъщи, пък и ние бяхме щастливи, че сме и доставили толкова радост  Heart Eyes Имам снимки, но са у дома и най-вероятно довечера да ги кача в нета.

Ейнджъл, и аз ви пожелавам бързо оздравяване!

бубе, новият ви апартамент е доста по-широк от гарсониерката. Да ви е честит и да го напълните с много радост и щастие, и да кънти в него детския смях на дечицата  Hug И на мен като на тити ми направи впечатление гардеробът в спалнята. Аз бих залепила на стъклата някакво красиво фолио - от тези за мебели, които се продават в Бриколаж  Flutter

тити, при вас наистина все интересни неща се случват, пък и ти разказваш много сладкодумно  Hug Честито свидетелство на Деян за завършването на първа група! Много интересно са декорирали сцената.

Поля, и на вас честито, жалко че е било тъмно и може би няма да пуснеш снимки от представлението на Поло.

Били, в първия момент не зацепих какво е общото между името Бел и българския език и литературата. Но после ми светна, че това е съкращението на тези три думи  Joy Честно, никога не бих направила такава асоциация, защото откакто завърших средно, не ми се е налагало да се сещам за това съкращение  Laughing

Сиси, в Полша изкарахме много хубаво Simple Smile Както обикновено всеки ден бяхме на пазар из моловете, на гости на роднини. Единия от дните прескочихме до град Познан, който е на 200 км от моя град, и в който всъщност се намира завода на фирмата, в която в момента работя. Та направих нещо като екскурзия и работно посещение  Simple Smile Самия град е близо до немската граница и е построен в много интересен немско-полски стил. Прибрахме се доволни, а аз карах половината път на връщане към България и много се кефих, защото пътищата бяха страхотни. Та така  Hug

Опс, засвириха сирените по случай 2 юни.

# 106
хехе, ще кача снимки, но едва ли ще разпознаете Поло - аз успях само по сандалите hahaha
Защо толкова много хора изчезнаха и не пишат в темичката ни? newsm78  Хайде, мен ме гони безподобен мързел, ама... Thinking
За екскурзиите - ами днес Поло беше на мини-екскурзия от училище - в една детска ферма дето сме го водили поне 3 пъти ние Flutter Но той си умира от кеф да ходи там. Били са цял ден и на обяд са си направили пикник. Това им е поне 4-то излизане и не се притеснявам да го пускам така. Grinning

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 21:04 от Pollia

# 107
  • Пловдив
Добро утро!
Бубе, на мен жилището ми изглежда много спретнато и уютно!
Мая, съчувствам за Пипа! Важное, че всичко е наред.
След кардиолога вчера бяхме на УНГ - ще трябва да вадим сливиците, запазиха ни и дата за операцията. Лекарката беше много внимателна. Съответно малко ми е притеснено, защото си е операция все пак. Предлагаха ми ако искаме преди операцията за опитаме някакво лечение с няколко курса АБ и инжекции, но според лекарите пак щяло да се стигне до премахване и решихме с Пламен да не го травмираме .Операцията ще е от безкръвните с лзарен нож.
Не знам дали взехме правилното решение, но ни казаха, че детето изглежда здраво, но действително имал доста гной на сливиците и това си работело, вратлето му е подуто от двете страни повече от месец и половина въпреки разните му илачи. А и сърцето му има изменения от сливиците.
Надявам се всичко да е наред!
Празника на децата мина супер за него - имаха тържество и лкомства в градината -получи и кожена футболна топка. Признанието беше: "Мамо, много те обичам, ти си като слдакиш". е не може да не се разтопиш Heart Eyes
Хубав ден Ви пожелавам!

# 108
Добро утро.
Благодаря на всички за милите думи. Успокоихте ме, че не съм сбъркала.
Да разкажа за екскурзията - Кити беше доволна. Каза, че е имало много трева, че са седяли на полянка и там са яли. Сандвича бил вкусен и тя го изяла целия. Госпожите казаха, че децата са били послушни, не са правили бели и не са се отделяли от групата. Едната госпожа е снимала, като взема диска ще пусна снимки. Прибрали са се в 12.30, за да спят. Всички бяха доволни.

# 109
здравейте,
аз се по изгубих малко и не съм била редовна от доста време, но  Naughty сега смятам да наваксам.
Виждам че има много хубави емоции около децата по случай празника,
Нур свърши училище, получи и тя като Деян свидетелство за завършването, догодина ще е КG1 което е пред пред училищна, тоест ще е първи клас преди да навърши 6г, това много не ми харесва но щом е тръгнала ниво напред трябва да си го следва. Ние другата седмица ще ходим на почивка за лятото в Ливан та се надявам оттам да се включвам.
Отивам да прочета малко назад, лек и усмихнат ден.

# 110
  • София
...Ние другата седмица ще ходим на почивка за лятото в Ливан...
Ех, че е хубаво да си в интернационално семейство.
Ние пък ще ходим на Българското море (хихи).

# 111
aneleto  - искам малко да те поуспокоя за операцията. На много деца покрай мен (и то по-малки) вече направиха такава, поне във Варна всички са доволни. За децата е безболезно, даже нямат спомен. Резултатите след това са осезаеми. Разбира се все пак е операция и стискам палци всичко да мине както трябва.

Клара  - наистина се загуби (скоро се сетих за вас и ето ти хоп), чакам да видя твоите красавици колко са пораснали.  Hug

Pollia - това за фермата и питника звучи прекрасно, само мога да си представя колко ще и хареса на Ники, но уви - както се оплаках в нашата градина нищо нямаше.

# 112
  • София
Давам следната идея:

СРЕЩА
НЕДЕЛЯ, 11 часа, Южен парк

Съгласни ли сте или сте твърде заети да гласувате за Евродепутати?

# 113
  • Gabrowo->Sofia
еееееееееее, ама защо всички оферти са за тази неделя.... аз не мога  Sad очертава ни се гостуване във видинско + рожден ден в София в неделя ....

# 114
ние май планове за неделя нямаме /освен, че филков иска да ни влачи за гъби, което аз се опитвам да отклоня като идея/, но пък аз бойкотирам южния парк. имало, казват, някакъв апокрифен вход, дето някак подминаваш кинто-давчниците, но не го знам. при всички случаи, през централния вход на южен парк аз вече няма да минавам  Crossing Arms
между другото, не знам дали знаете, че всяка събота от тук насетне, сутрините, има организирани безплатни занимания с деца в зоото. тази събота ще е първата и навярно ще е голяма блъсканица, но от там нататък вярвам, че ще е спокойно Peace

# 115
Анелето, Поло от няколко дни е така с подут от двете страни врат. Днес го накарах да ми каже "аааа" и какво да видя сливиците подути, ама направо ще му запушат гърлото. Shocked Утре ще се пробвам да го заведа на лекар. Ох, дано не е нещо сложно. Имаше той преди няколко дни 37°С, ама нали не се чсита за много висока... Обаче тия дни трети път се напишква вечер, докато спи - при него това е сигурен знак за болест. ooooh!
Sissa, на коя дата ще е голямото събитие? Flutter

# 116
Давам следната идея:

СРЕЩА

направо опулих очи, среща не е имало от ...години?
аз мога  Party

# 117
хах
в твоя чест моа съ прижалиъ дъ додъ  Mr. Green
ама 11 ми е късно, че камен заспива в 12.30.
сиреч, ако е 11, трябва да си тръгна в 11.30, за да яде дребсън в 12 и после да спи  Rolling Eyes

# 118
Pollia   - 29 август 2009год.

тити  - аз вероятно съм пропуснала, но ти в БГ ли си?

# 119
още не. Ама ако не ми изчезне някой от самолетите безследно, ще съм.

а за среща мога и друг път, не само в този ден и този час.

Общи условия

Активация на акаунт