Ние вчера отбелязахме много хубаво детския празник. Първо Ади имаше тържество в градината, тръгна си с доста лакомства
После отидохме да и купим скутер с 3 колела, което я направи много щастлива. После отидохме в парка, където имаше всякакви забавления за деца - въртележка, влакче, люлки, пързалки, батути и надуваеми замъци. Толкова много хора имаше, сякаш целия град се беше събрал в парка
Но си изкарахме страхотно, Ади се прибра предоволна вкъщи, пък и ние бяхме щастливи, че сме и доставили толкова радост
Имам снимки, но са у дома и най-вероятно довечера да ги кача в нета.Ейнджъл, и аз ви пожелавам бързо оздравяване!
бубе, новият ви апартамент е доста по-широк от гарсониерката. Да ви е честит и да го напълните с много радост и щастие, и да кънти в него детския смях на дечицата
И на мен като на тити ми направи впечатление гардеробът в спалнята. Аз бих залепила на стъклата някакво красиво фолио - от тези за мебели, които се продават в Бриколаж 
тити, при вас наистина все интересни неща се случват, пък и ти разказваш много сладкодумно
Честито свидетелство на Деян за завършването на първа група! Много интересно са декорирали сцената.Поля, и на вас честито, жалко че е било тъмно и може би няма да пуснеш снимки от представлението на Поло.
Били, в първия момент не зацепих какво е общото между името Бел и българския език и литературата. Но после ми светна, че това е съкращението на тези три думи
Честно, никога не бих направила такава асоциация, защото откакто завърших средно, не ми се е налагало да се сещам за това съкращение Сиси, в Полша изкарахме много хубаво
Както обикновено всеки ден бяхме на пазар из моловете, на гости на роднини. Единия от дните прескочихме до град Познан, който е на 200 км от моя град, и в който всъщност се намира завода на фирмата, в която в момента работя. Та направих нещо като екскурзия и работно посещение
Самия град е близо до немската граница и е построен в много интересен немско-полски стил. Прибрахме се доволни, а аз карах половината път на връщане към България и много се кефих, защото пътищата бяха страхотни. Та така 
Опс, засвириха сирените по случай 2 юни.

Хайде, мен ме гони безподобен мързел, ама... 
сега смятам да наваксам.
очертава ни се гостуване във видинско + рожден ден в София в неделя ....