Всеки божи ден,освен че не искаше да спи,което разбира се я правеше по-нервна ами и плачеше нон стоп-дори на ръце като е.Направо се бях поболяла.За количка и разходки да не говорим-запонахме горе долу да излизаме преди една седмица и то само в коша за кола.Сега е по-спокойна,мисля,че този период ще мине.Явно нашите бебеенца са с по-неуровновесена нервна система и им трябва повечко време да се успокоят.Но наистина се убедих,че минава,повярвай ми!За спането през деня-има дни,в които хич не дремваме,а има дни в които може да се излъжем и да поспим цели 2 часа!Но Ника не е от най-самостоятените и има дни в които и аз съм по цял ден с нея и за нищо друго нямам време.Не мога да повярвам,че аз го казвам,но въоръжи се с търпение скоро ще мине!
А той си е съвсем здраво момченце на 5 месеца ....

След като заспа в 9, два пъти се размрънка за ядене, но така и не се събуди истински. Дали да не отида да се търкулна до него
Здравейте мацки! 

Незнам защо така се получава! Обличам я тънко.
Та, съм в голяма чуденка! Изцяло сме на кърма и незнам, късно ли ще е да започна през септември / навършени 7 месеца/? Тогава ще е минало морето, кръщенето, ремонта и т.н и детето ще си седи хубаво в столчето за ядене. Късно ли ще е?
Имаме проблем с пишката - явно забелихме изведнъж повече, вчера, а и предния път също и сега Крис реве, има оток на главичката и самата кожа. Много се шашанах и сутринта ходихме при пед-ката, но тя каза, че нямало страшно за сега. Да сме му направели вана с тетра и лайка и предписа унгвент за мазане "Банеоцин". Да ама аз като се прибрахме и гледам, че има вече малко гноен секрет и само като го пипна по пишката и реве.
Не знам дали не е по-добре да го заведем на хирург. Иначе направихме билковата вана, накиснахме го малчо в една кофа и поседя вътре известно време, поуспокои се, после го намазах с унгвента и сега спи. Аз обаче съм притеснена все още, мисля си разни щуротии - да не би да получи парафимоза и да почне да некротизира от невъзможността да се отича кръвта и т.н. .....Дано спадне този оток, че много ме е страх да не го повредим детето.
Това със забелването си е наистина нож с две остриета. И сега се обвинявам, че се престарах явно с тъпото забелване
.

Имаме проблем с пишката - явно забелихме изведнъж повече, вчера, а и предния път също и сега Крис реве, има оток на главичката и самата кожа. Много се шашанах и сутринта ходихме при пед-ката, но тя каза, че нямало страшно за сега. Да сме му направели вана с тетра и лайка и предписа унгвент за мазане "Банеоцин". Да ама аз като се прибрахме и гледам, че има вече малко гноен секрет и само като го пипна по пишката и реве.
Не знам дали не е по-добре да го заведем на хирург. Иначе направихме билковата вана, накиснахме го малчо в една кофа и поседя вътре известно време, поуспокои се, после го намазах с унгвента и сега спи. Аз обаче съм притеснена все още, мисля си разни щуротии - да не би да получи парафимоза и да почне да некротизира от невъзможността да се отича кръвта и т.н. .....Дано спадне този оток, че много ме е страх да не го повредим детето.
Това със забелването си е наистина нож с две остриета. И сега се обвинявам, че се престарах явно с тъпото забелване