Февруарче вече летни дрешки носи и ритка със краченца боси.

• 13 879
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имахме подобен проблем - с Дефламол, Гентамицин и риванол се оправи за 24 часа. (Само дето ме разпнаха в Бъдещи и настоящи Joy)

# 211
Рися, Атмосферче, кажете как точно да мажа. В смисъл трябва да забеля и да намажа с дефламола и Гентамицина отвътре кожичката ли? Защото педиатърката каза да не сме го пипали следващите няколко дни, но пък предписа оня унгвент. А лошото е , че в момента в който издърпам кожичката от главичката и почва един рееееев, направо ми иде и на мен да ревна.

Аааа и колко често да мажа?

# 212
  • пак там
Ох, това Есенното Сферче да каже, че аз го зная само на теория, не ми се е налагало да го правя...

# 213
Маминки,

Само да ви покажа как пътуваме из Техеран.
Това са клипчета от преди 3 години. Сега е още по-зле.
http://www.youtube.com/watch?v=5IBIz2D-Mcw

Ето и малко гледки от града: http://www.youtube.com/watch?v=qy4difUazd0&feature=fvsr

За Дефламола, а Дени й беше много суха кожичката по крачетата, след 1 мазане се оправи.

# 214
4erveno6iika , трябва да забелиш колкото можеш главичката , да промиеш отвътре (аз промивам с риванол ) и после да намажеш пак отвътре с мазилото . За 2-3 дни всичко ще е ОК ! 

# 215
  • София
Да, промий хубаво, може и с физиологичен разтвор, тези ампулките, поливаш обилно и бършеш с памуче или кърпичка. После мажеш навсякъде, и Йоан рева много, ама половин ден.

# 216
4erveno6iika по-добре идете на хирург, за да ви каже как да процедирате от тук нататък.
Така поне и ти ще си сигурна, че си направила всичко и си се консултирала със специалист.

Мале Доре като чета какво си правила , ми то си направо герой. Косата ми се изправи. Аз с пишката още нищо не правя. педи вика чакай, има време и аз чакам.Но пък от време на време я пробвам и виждам, че малко помалко се отваря.

Момичета дайте идея как да сготвя бяла риба филе  newsm78

# 217
здравейте

искам да еи питам аз още кърмя но ми дойде ( две седмици само леко прецапваше ама се е малко повече ) нормално ли е ?кърмата ми по намаля преди бях като дойна крава а сега едва за 2-3 хранения имам и щото е малко и мишо се криви и ся само се цедя и от шишето

^desika^ бяла риба ако е хек става хубава пане ако е по мазничка на скара

4erveno6iika не се притеснявай за пишката и аз я забелвам от втория мес без да насилвам мн внимателно я почисти с риванол и гентамицин и после след всяко къпане като я забелваш мажи с риванол да няма инфекции
отивам да до оправям докато звяра спи

# 218
4erveno6iika по-добре идете на хирург, за да ви каже как да процедирате от тук нататък.
Така поне и ти ще си сигурна, че си направила всичко и си се консултирала със специалист.

Мале Доре като чета какво си правила , ми то си направо герой. Косата ми се изправи. Аз с пишката още нищо не правя. педи вика чакай, има време и аз чакам.Но пък от време на време я пробвам и виждам, че малко помалко се отваря.

Момичета дайте идея как да сготвя бяла риба филе  newsm78

Аз я правя на фурна, поръсена с подправка за риба. Тавата мн лекичко намазвам/ рибката и тя си пуска/, за да не залепне  Laughing
siolina и на мен ми дойде април месец/ и аз кърмя/ , ама повече не се е появявала LaughingПравих си и тест за всеки случай даже hahaha

# 219
desika купи си на маги фикса за риба,аз не съм привърженик на такива заготовки,но този фикс наистина е много добър Heart Eyes

# 220
  • София
Още един глас за "Малки тайни" за риба! Обаче там си трябва и сметанка....
Иначе пека бяла риба само със зехтин и кръгчета лимон, а може да се добавят и зелени маслини, и бадеми; може да се опече с домати, може след като се опече да се залее със сос от зехтин, лимон, копър и чесън...

# 221
Благодаря за предложенията,

такива дълги лиги пуснах, че пода си измих  Wink
Мисля да я направя на фурната, за да бъде по диетична  Laughing

Ама трябва да отида да си купя лимони и после с лимонче и подправки във фолио и във фурната. М-мм-мм да ви е вкусно  Wink

# 222
Благодаря за предложенията,

такива дълги лиги пуснах, че пода си измих  Wink
Мисля да я направя на фурната, за да бъде по диетична  Laughing

Ама трябва да отида да си купя лимони и после с лимонче и подправки във фолио и във фурната. М-мм-мм да ви е вкусно  Wink
пу..пу само разяждаш хората Joy Я се, засрами Blush Шегувам се Wink
Аз днес се разминах с готвенето, имам пържолки от вчера. Едно тараторче само ще направя Flutter

# 223
Десика, може и в йенска тенджера с лимони и фикс за риба или пикантина. А може и само с лимони,сол и чрен пипер. Редиш ред лимони, ред риба, ред лимони, ред риба и най-отгоре завършваш с лимони. При печенето лимоните се запичат, кармелизират се и става много вкусно.

# 224
  • София
Аз съм ужасна майка,днес Ники падна от дивана Cry
Седеше м столчето за кола и го оставих за две минути сам и оправях в коридора количката,за да излезем на разходка изведнъж чух едно туп веднага влязох в хола и го видях на земята по гръб.Изпаднах в истерия,веднага звъннах на майка ми и тя се шашна какво става постепенно ме успокои,а и бебо не плачеше много аз плачех много повече от него и дори май го доизплаших.Видимо му няма нищо дано всичко е наред,така ме е страх и се чувствам отвратително цял ден Cry Егати изрода съм,ама той е станал явно много подвижен и вече трябва да опънем кошарката.Добре че дивана не е много висок!!!
Иначе да се похваля днес спа цели три часа,дано продължи в същия дух!

Общи условия

Активация на акаунт