Февруарче вече летни дрешки носи и ритка със краченца боси.

• 13 878
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
малее, няма да ви чета повече Wink
тука ще се удавя в собствените си лиги  Blush
Риба нямам, та ще трявба да хапна нещо друго...

# 226
Добър ви ден Grinning
Днес до 15ч нямахме ток #2gunfire /профилактика някаква / и после 2 часа не мога да ви изчета Mr. Green, ама успях де.
Хетера, ние пък през нощта не можем да спим много, по едно време спеше по 5, 6, че даже имаше и 2-3 случая по 7 часа без прекъсване, ама от 10 дни си се буди на 3-4 часа, а през деня поспива най-често по половин един час, а следобед понякога и повече.
Ще взема и аз да пробвам майчината хипноза Wink Мия мерсаж  bouquet
Мен ме устройва, че спи и през деня, че иначе ще откача, тя никак не е самостоятелна, а като почне да се дере я чуват през девет планини в десетата, а и нали не иска да суче калпазанката, мама крава трябва да се дои Joy, ама още малко и ще почна да разреждам доенето, че такива изблици на рев имам отвреме-навреме, ще вземат да ме приберат в санаториума на 4-ти км.
Иначе най-после си получих и еднократната помощ и ще взимам подарък на беба за 1-ви юни, ама още незнам какъв newsm78, за шезлонг ми се види късно, харесала съм си една люлка на Дизайн бейби, обаче в нашто село няма.
На море ние няма да ходим Tired, всъщност никъде няма да ходим, че както каза Калина нема кинти, а и кола няма ще си се разхождаме в парка, когато не реве и така...

# 227
Мерси момичета, поуспокоих се, а и Криско ми се струва, че не е толкова зле. Довечера пак ще направим билкова вана  и ще мажа с този унгвент, който купих, той е добър. Дано бързо се оправи миличкото.
hetera, хич не си лоша майка. Почти няма бебе, което да не е падало по този начин, просто вече са подвижни децата и не трябва да се оставят без надзор. А м/у другото и нашия юнак падна преди 3 дни от дивана и имаше рев и малка цицинка на челцето, но мина. И аз се шашнах на момента, но мъника се успокои после.

# 228
  • София
Е привет и от мен!
Нещо не ми остава време да пша тези дни.В неделя бяхме на разходка до баба ми близо до Враца и малчо се държа геройски.Толкова хора ме се нагледаха,а той не рева.
Wondertedy клипчето е страхотно.Благодарим! Heart Eyes
Ioli сигурно много ти липсва България.
И на менми се дояде рибка.
Днес купих на Алекс шампоанчето за крусти на А-дерма.Дано има резултат, че хич не е евтинко.

Ооооо а как ни заваля днес.  sport027 ДОбре че винаги нося дъждобранчето и чадър,че в това време не се знае.
И моят хубосник днес ми спретна номер с реване навън.Това не го беше правил.Мислих да се прибирам вече и той заспа.Е много трудно заспиваме вкъщи.Много реване и докато захапе бибата и заспива.
hetera представям си как се чувстваш.Аз не го оставям вече въобще сам.Само в шезлонга.Но никой не е застрахован.Едно малко невнимание и може да стане.Това незначи че си лоша майка.
Десика купи ли си чадърче?
Това хотелче е супер и цените са доста прилични.Може да се възползваме,но другата година.Тази мислим някъде на планина.Може би Велинград?

Ето ни след толкова рев си спим блаженно:

# 229
Червеношийка може да слагаш риванол на едно памуче, памучето на пишлето и отгоре памперса.

# 230
  • окр Пазарджик
Здравейте мацета!
Не пиша често , но чета редовно.
Виждам ,че има деца с проблемно акане.До сега не прочетох някой от вас да пият билков чай, ние пием 100мл на ден от шипка и лайка смесено, едното запича другото има хлабително действие и досега проблеми с акането не сме имали, а и по принцип като му дам топла напитка(по-топла от телесната температура с 1-2 градуса) - вода или чай, почти веднага ака.
За захранването- вече 4 дни давам сок от ябълка 2,5мл и за сега добре понася, утре е ред на моркова. Всичко , което приема Стилиян е по препоръка на педито.
На почивка едва ли ще ходим, имаме цели две стаи за ремонт от до, така ,че и парите и времето са кът.
Приятна вечер на всички !

# 231
  • в гората
 Здравейте!Аз не съм писала от няколко дена, но напоследък с малчо излизаме рано и сме по цял ден навън, но поне за четене намирам време. Hug

Днес моето свеки прекали, не знам при вас как е но тази жена откакто се роди детето сякаш превъртя.През десетте години съвместен живот с мъжа ми винаги съм се разбирала с родителите му даже повече от добре, но напоследък тя се бърка за всичко.
 Всичко започна оттам, че имах неблагоразумието да си призная, че не преварявам водата на детето(не че много пие).Миналата седмица на консултацията (свеки винаги присъства) с влизането свеки изстрелва:"Тя не преварява водата!!!", педи казва:"Е, хубаво е до 6-ти месец да се преварява"(смее ли да противоречи нали свеки е педиатър-пенсионер).Свеки продължава (не е доволна от резултата):"Те ще водят детето на море Shocked!!!В Гърция #Crazy!!!", педи:"Детето си е тяхно да го водят, където искат", а свеки:"Ааа тяхно... и мое е  Shocked..... внуче!!!".Е замълчах си опитах да извлека някакъв хумор от ситуацията  Rolling Eyes, все пак внучето е чакано дълго.
 Но от няколко дена, свеки идва вкъщи да види малкия и от вратата все ми намира кусури - "тук едни паяжини има не те ли дразнят - да вземеш да ги махнеш, че като идвам ми вадят очите", "люляка е прецъфтял - трябва да изрежеш изсъхналите цветове, че догодина няма да цъфне (това го повтаря всяка година)", казвам й, че досега не съм ги махала пък все си цъфти.Е не вчера я оставих за два часа да бута количката на двора и вечерта сестра ми ми разказва как свеки се катерило по пейката да скубе люляка и замалко да се пречука.Днес докато разхождам малчо забелязвам, че не съм единствената луда - люляците на съседите са прецъфтяли и на никой не му дреме от това  Thinking.По късно виждам свеки и й казвам, че не знам кой й е казал тази глупост, но да не се бори с тъпия храст, защото ще се пребие (споменавам, че сестра ми я е видяла), иии о боже тя полудя :"не е важно от къде знам, другите може да ги мързи, ти си млада - не те ли дразни?Вижда се от улицата!(горката какво ли ще си кажат хората  hahaha)" и кулминацията беше :"А сестра ти вместо да се присмива отстрани, да беше дошла да ми помогне, а не да спи като бухал цял ден  #Crazy" и всичко с един глас дето ми писнаха ушите.Направоооо  #2gunfire #2gunfire .
 Сега е много обидена и не ми говори (много важно, няма кой да ми звъни по три пъти на ден да пита: "какво прави малкия сега ?"), и ако можеше да се убива с поглед да ме е заровила вече  ooooh!.

# 232
m@m@, СПОКО!  Hug Това са бели кахъри. Утре пак ще се разбирате със свекито. Дето се казва ".....Случва се и в най-добрите семейства" да има такива моменти.Не и се ядосвай много на жената, те все пак всичко правят от загриженост, не от лошотия (е има и изключения, ама не вярвам вие да сте от тях).

# 233
Момичета, видях, че има тема вече за февруарки 2010,
колко бързо минава времето  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399641.new#new

# 234
много готино аз ги поздравих,може с вас да съм от по късно ама много ви обичам а представям си какво щеше да е от началото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 235
  • в сърцето на един мъж...
Хехе, m@m@, аз ако бях на теб, като ми каже нещо за паяжините дето й вадят очите ще я пратя да ги изчисти Mr. Green Аз не мълча за такива неща и всички в къщи го знаят. Отдавна няма кой да ми дудне на главата за тези неща, а майка ми предпочита да помага и да спазва това, което съм й казала и така си пазим мира помежду си.

# 236
  • в гората
Хехе, m@m@, аз ако бях на теб, като ми каже нещо за паяжините дето й вадят очите ще я пратя да ги изчисти Mr. Green Аз не мълча за такива неща и всички в къщи го знаят. Отдавна няма кой да ми дудне на главата за тези неща, а майка ми предпочита да помага и да спазва това, което съм й казала и така си пазим мира помежду си.

Ами най-тъпото в случая е, че тя е жена, която не готви(нали е лекар), не чисти(лекар е все пак да не я принизяваме) и е гледала детето си само три месеца, след което го е пратила в провинцията при майка си, защото й пречело на обучението(за лекар).

# 237

Ами най-тъпото в случая е, че тя е жена, която не готви(нали е лекар), не чисти(лекар е все пак да не я принизяваме) и е гледала детето си само три месеца, след което го е пратила в провинцията при майка си, защото й пречело на обучението(за лекар).
Joy  Joy  Joy  Joy виж там някак по докторски и кажи да върви на майната си

# 238
колко бързо минава времето  Laughing

Ами да, време им е. Simple Smile
Ние с милото миналата година точно по това време направихме Йоан. Или на 23 или на 24 Май  Laughing

Joy  Joy  Joy  Joy виж там някак по докторски и кажи да върви на майната си
  hahaha hahaha hahaha

Моето мнение е да и дадеш един игнор и да не си го трупаш. Както наскоро обсъждахме-има ли напрежение в тези отношения , те непременно се пренасят и в отношенията на двойката.

# 239
колко бързо минава времето  Laughing
Лелееее колко мило ми стана като видях тази тема  Party Ние по това време оща не бяхме бременни, но като се сетя , колко лека и хубава бременност изкарах и какво сладко бебче излезе от цялата работа  Mr. Green направо ми се насълзиха очичките  Two Hearts

Мацки, някой ако има идейка за заглавие моля да споделя щото скоро ще потрябва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт