тука ще се удавя в собствените си лиги

Риба нямам, та ще трявба да хапна нещо друго...

/профилактика някаква / и после 2 часа не мога да ви изчета
Мия мерсаж 
, ама още малко и ще почна да разреждам доенето, че такива изблици на рев имам отвреме-навреме, ще вземат да ме приберат в санаториума на 4-ти км.
, за шезлонг ми се види късно, харесала съм си една люлка на Дизайн бейби, обаче в нашто село няма.
, всъщност никъде няма да ходим, че както каза Калина нема кинти, а и кола няма ще си се разхождаме в парка, когато не реве и така... 
ДОбре че винаги нося дъждобранчето и чадър,че в това време не се знае.
!!!", педи:"Детето си е тяхно да го водят, където искат", а свеки:"Ааа тяхно... и мое е
.По късно виждам свеки и й казвам, че не знам кой й е казал тази глупост, но да не се бори с тъпия храст, защото ще се пребие (споменавам, че сестра ми я е видяла), иии о боже тя полудя :"не е важно от къде знам, другите може да ги мързи, ти си млада - не те ли дразни?Вижда се от улицата!(горката какво ли ще си кажат хората
)" и кулминацията беше :"А сестра ти вместо да се присмива отстрани, да беше дошла да ми помогне, а не да спи като бухал цял ден
" и всичко с един глас дето ми писнаха ушите.Направоооо
.
.
Това са бели кахъри. Утре пак ще се разбирате със свекито. Дето се казва ".....Случва се и в най-добрите семейства" да има такива моменти.Не и се ядосвай много на жената, те все пак всичко правят от загриженост, не от лошотия (е има и изключения, ама не вярвам вие да сте от тях).
виж там някак по докторски и кажи да върви на майната си 
виж там някак по докторски и кажи да върви на майната си

Ние по това време оща не бяхме бременни, но като се сетя , колко лека и хубава бременност изкарах и какво сладко бебче излезе от цялата работа