Февруарче вече летни дрешки носи и ритка със краченца боси.

• 13 876
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • в гората
Моето мнение е да и дадеш един игнор и да не си го трупаш. Както наскоро обсъждахме-има ли напрежение в тези отношения , те непременно се пренасят и в отношенията на двойката.

Аз затова на вас се оплаквам, да не намесвам милото. Hug Hug

[Мацки, някой ако има идейка за заглавие моля да споделя щото скоро ще потрябва  Wink

И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

# 241
# 242
Супер заглавие! Браво!   bouquet

k.penkova, страшна си! Много ти се кефя!  smile3501

Лара, възглавничка ли има под главичката на Алекс?  newsm78 Нали не трябва да се слага до годинка!

Ние сътворихме Зарина на 28 май!  luvbed

Теди, от кога я чакам тази темичка! Такива хубави спомени и моменти преживяхме! Радвам се, че си споделяхме и подкрепяхме, както и сега! Радвам се, че ви има!  Hug

Лека нощ от мен! Спящи бебчета до сутринта!

# 243
  • София
Поезия...  bouquet Grinning

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Е, то и на това има лек бе - да плати на някой да ги изчисти Mr. Green
Дидерончо, на хубава дата сте сътворили беба - моя мъж тогава е роден Grinning

# 245
# 246
m@m@ дай и н а тая женица един червен картон и приключваш мъките,ама нещо тея мили свекървища май не си знаят местата #Cussing outе мойта май се опомни  кой води парада.
Сферичке  cheers
И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени! много е добро smile3501
и една свекърва afwitchна майната си Joy Joy Joy

# 247
 Сам-самичка в 7.00 сутринта...Ставайте поспалани! Laughing Както се казва в една детска приказка "Ставай,мари Мързелано,няма то така да стане!"

Поднесено с финес!  hahaha

# 248
Добро утро!!!
толо, 10x за кафето Hug И тази сутрин сте били мнранобудни. Не знам как намирате сили да пишете обаче Tired. Моята снощи заспа в 23ч и в 3и 45 а.m. беше с отворена уста ooooh!
 Tired, много, много ми се спи. Тя като новородено не се е будила толкоз рано Crazy
закуската от мен Flutter, то се е видяло, че няма кой да ме отмени Joy

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 07:52 от kamelllia19

# 249
Айде,Ками,че умрях от глад  Laughing Поне кафето си изпих  Peace Благодаря,Толо!

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 07:58 от naiema

# 250
Айде,Ками,че умрях от глад  Laughing Пони кафето си изпих  Peace Благодаря,Толо!

Тука съм аз, ама си дописвах  hahaha
Бон апети, Миленче! Hug
Мале, m@m@ какво е това чудовище педиатър- пенсионер! Joy Shocked
Не и казвай кога сте пак на консултация или поне не я вземай да те излага пред хората Wink
Моята мома има 7 баби/ баби, прабаби и прапрабаби, ама никоя не смее да се меси, защо ли Joy Sunglasses/

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 07:59 от kamelllia19

# 251
 Добро ютро !   bouquet
 Еееее Толо супер кайве , еле пък сервитьора  hahaha
 Ками мерси за закуската, тъкмо ме тресе вълчи глад, че моя юнак тази нощ се смили и ме остави да поспя от 23 до 7 и стомаха ми се поизпразни.
 м@м@ добре дошла в клуба  Mr. Green "антисвекърва" А и заглавието е един път  Peace
Еееее друго си е да започне човек деня така с добро настроение  Hug
 Ние днес сме на консултация. На Ачо днес ще му бият първата ваксина. Нали с педи решихме да ги отложим за да не товарим все още незрелия му организъм много рано. Та първата ваксина на 4 месеца и една седмица се падна. Ще бием Инфравикс ( или нещо подобно не помня точно името) Пак педи ме посъветва че засега е излишно да му се бие 4 или 5 валентни ваксини. По-късно ако реша може.
 Искам да питам и за захранването, и за акането ,и за забелването .....ама като знам какво става като сме при педи ми се реве. Обикновено малкия като го обличаме писва с цяло гърло  ( а той е мноооого гръмогласен - за справка Миа66, Тони 83,Куцо Пате.....  hahaha ) та при тия децибели каквото и да ми говорят нищо не чувам. Ей много мрази дрехи това дете, ама какво да правя като не се е родил в племето на сервитьора на Толо  Joy а в "цивилизована" държава.  А ще ходя сама на консултацията, защото татето е на работа и шефа му мрънка ако отсъства.
 Хайде толкоз от нас хубав, слънчев и безревлив ден   bouquet

# 252
Добро утро и от нас.Тази нощ си поспахме.
м@м@-каквато съм сприхава, сигурно щях да отсвиря свеки за вечни времена, сигурно и за това, моята само ме прегръща, целува и не смее да каже нищо, а и не ми звъни, звъни на милото,вижте мама е др.работа, тя трябва да знае всичко и да даде съвет за всичко.
Оставям ви че моето човече иска внимание  Laughing.
Хубав ден.

# 253
Добро утро Hug

умирам за сън Tired, ама този път не ми е детето виновно, като се напапа в 4ч заспа, а мама овце брои и пак не можа да заспи, все се каня да ви питам, някоя мама да я болят коленете, че моите са кошмар при ставане и сядане особено, да не говорим като сядам и ставам с детето на ръце, ще трябва да се ходи на лекар и да се свалят пустите килограми...
Като заговорихме за сътворение, на нашата девойка на 31 май й е празникът Mr. Green
m@m@ кажи й на бабата да си бере люляка и да си трае Peace

# 254
Whazzzz up, мами Hug

Мерси за закуската!!! Макар че съм забравила що за животно беше това...

Току що изпих едно кафе,ама кафето беше почти свършило,та затова пих кафе тип негърска пот Laughing
Иначе вчера часа при невролога беше в 6,но влязохме в 10 Shocked Ужасно много хора ходят при него и на всеки отделя огромно внимание...За съжаление се нагледах на бавноразвиващи се деца и на болни от цер.парализа Cry Добре че не си вкарвам някви идиотски мисли в главата,че...незнам.Тоя човек как работи с такива дечица не ми е ясно...
Наско се държа геройски.Нито плака,нито заспа,нито мрънка.Само раздаваше усмивки и накрая доки попита винаги ли е толкова дружелюбен Mr. Green Премери му главата,нашите също,гледа го отново с ехограф.В крайна сметка се оказа,че главата му наистина е пораснала повечко,но в рамките на нормалното и повод за притеснение няма.Беше ужасно доволен и от нас и от бебо,защото перфектно сме изпълнявали упражненията за стабилно държане на главата.Повече нямало нужда да ги правим.Екстра си било детето и дори не се развивал вече като недоносен.Ако знаете колко хубаво ми стана като чух такива неща... Heart Eyes

m@m@,моето свеки ги пуска понякога едни такива тънки намеци и коментари,ама аз вече се убедих,че дори не го прави нарочно.Тя,жената,просто си е свикнала да командва и за нея нейните думи са най-правилни.А пък ние,въпреки това си правим каквото си искаме..

Та това е в общи линии отчета от вчера.Сега ще се върна да ви прочета малко,че съм изпуснала малко и след това докато мъниците все още спят ще взема да пооправя малко къщата...

За "опрашването"-ние ги сътворихме нашите бамбини на деня на детето-1 юни Mr. Green Това го знам със сигурност,защото всичко беше точно изчислено като по часовник.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 08:25 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт