Моля за актуална информация за Черноморец

• 71 994
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Не може да стигнеш по плажа, защото къмпингът е разделен от едни скали. Само по пътя.

# 61
Ние ще бъдем на Черноморец от 15.06 и ще сме в хотел Роза. От темата тук малко очакванията ми се промениха. Надявах се, че като е по-малко селцето и ще е по-спокойно на плажа и най-вече за това се ориентирахме натам. Миналата година бяхме на Созопол и беше ад. Както и да е вече сме резервирали. Дано да не е фраш по плажа и да можем да си седнем като бели хора. А иначе можете ли да ме ориентирате за по-спокойни плажове? С кола ще сме тъй че нямам особени претенции за разстоянието. Е, естествено, че няма да ни е удобно да пътуваме по 1 час до тях, де, но максимум на 15км да речем от Черноморец.  Hug

# 62
Как от 15.06 и говориш в бъдеще време? То мина вече...

# 63
 Blush 15.07 имах впредвид. Извинявам се  Peace

# 64
А иначе можете ли да ме ориентирате за по-спокойни плажове? С кола ще сме тъй че нямам особени претенции за разстоянието. Е, естествено, че няма да ни е удобно да пътуваме по 1 час до тях, де, но максимум на 15км да речем от Черноморец.  Hug
плажът на царския залив е много дълъг и има много местенца на които изобщо не е гъчкано.Ще ги намерите Grinning А от черноморец с кола е на 5-6мин/1км/.Освен това от хотел Роза на 30мин има автобусче до този плаж.

# 65
Предполагам, че към 15.07 няма да бъде чак толкова натоварено, в Черноморец.Може да ходите на къмпинг "Градина" или на къмпинг "Черноморец" , там възстановиха пясъчната ивица и поне миналата година почистваха плажа, има и кръчмичка за хапване.Другия вариант е къмпинг "Златна рибка" след като сте с кола може да сменяте плажовете докато намерите подходящ за вас. Peace

# 66
# 67
  • Пловдив
Аз съм влюбена в "Златна рибка". За съжаление, обаче, май се канят да я застроят, ако не са го и направили вече.

# 68
За миналата година знам,че всичко е оК!

# 69
Радвам се да те видя Hug
Нося си ги най-редовно, герданчето по-често.
Еее, супер. Имам да те черпя, между другото. Тежи ми на съвестта, че нямах да ти върна ресто  Embarassed
Изобщо недей!
Тази година пак съм се ориентирала натам. По-спокойно и евтино е, а квартирата, в която бяхме е близо и до морето, и до центъра.

# 70
  • Пловдив
Ех, ако можем да идем тази година, и ние сме си харесали нещо там. Но като гледам как се стичат обстоятелствата, май няма да се доберем до морето  Confused

# 71
Благодаря ви на всички за информацията. Да, знам, че от Роза има превоз до Градина, но сме с малкия и предпочитам да не се връзвам с тях и за това предпочитаме да сме си с колата. Със сигурност ще ги обиколим всички и ще видим кой най-ни харесва, освен ако от първия път не намерим "нашия" плаж. Още веднъж  Hug Ще споделя впечатления като се върнем  Laughing

# 72
  • Бургас
Аз съм влюбена в "Златна рибка". За съжаление, обаче, май се канят да я застроят, ако не са го и направили вече.
Още не са я застроили, но за сметка на това има огромни вилни селища над нея и без пречиствателни станции. Няма да казвам къде се изтича всичко. В момента Златна рибка е най - мръсният плаж в Бургаска област. Следват ги Арапя и Равда. За любителите на празни плажове мога да предложа Аркутино. Чудесен е. Всяка неделя сме там. Но задължително трябва кола. За да се правят разходки. Не е и селце даже. Но плажът и природата си заслужават.
До самият плаж има малко вилно селище /не Свети Тома/ и това е. Вижда се недовършеното Знаме на мира.
http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&q=%D0%B0%D1%80 … art=0&ndsp=21

# 73
Ами водата на Златната рибка изглежда мн чиста...  newsm78

# 74
  • Пловдив
Няма да казвам къде се изтича всичко. В момента Златна рибка е най - мръсният плаж в Бургаска област.

Ужас. А водата наистина изглежда кристално чиста.

Общи условия

Активация на акаунт