Моля за актуална информация за Черноморец

• 72 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
джоджо,  ИВКА 10 много ви благодаря за отговорите  Hug
Аз вече резервирах и капарирах едно бунгало от 08,08, така че вече няма връщане - тази година сме на Черноморец, пък каквото стане, дано само времето да е хубаво  Praynig

# 451
Момичета, дали имаше на плажа или в селцето оси, стършели, оводи и прочие гадини? Имам предвид повечко така, не разни единични бройки ... Simple Smile Не ми се смейте на въпроса, след една определена възраст всеки си има своите отклонения ...

# 452
  • Там където е семейството ми
джоджо,  ИВКА 10 много ви благодаря за отговорите  Hug
Аз вече резервирах и капарирах едно бунгало от 08,08, така че вече няма връщане - тази година сме на Черноморец, пък каквото стане, дано само времето да е хубаво  Praynig
Дано останете доволни.Жалко само,че ще се разминем. ooooh!

# 453
Момичета, дали имаше на плажа или в селцето оси, стършели, оводи и прочие гадини? Имам предвид повечко така, не разни единични бройки ... Simple Smile Не ми се смейте на въпроса, след една определена възраст всеки си има своите отклонения ...
В момента всичко е спокойно.
Има само разгонени котараци в момента,но ти докато дойдеш ще им мине.

# 454
  • в града на младостта
Някой  върнал ли се е от хотел Роза, и какви са отзивите да сподели  bouquet

# 455
Благодаря ти, Джоджо! Това за котараците е добра новина, значи ще има малки котенца за игра като дойдем! Grinning

# 456
  • дядовата ръкавичка
А, някой да е бил тази година в х-л Ефросиния или в Роял Бийч на Градина? В Ефросиния бяхме миналия септември, но тази година имат 50% увеличение на цените, а и апартаментите им са твърде неуютни. Та, май по-скоро ще се ориентираме към Роял Бийч и събирам отзиви   bouquet

# 457
  • София
Здравейте,момичета.Четох,четох,но май не видях някоя от вас да е ходила
във Вила Емир.И все пак може да съм пропуснала.
Има ли накой впечатления от там?
Жената ми стори,че е свястна по телефона,ама знае ли се!

# 458
А, някой да е бил тази година в х-л Ефросиния или в Роял Бийч на Градина? В Ефросиния бяхме миналия септември, но тази година имат 50% увеличение на цените, а и апартаментите им са твърде неуютни. Та, май по-скоро ще се ориентираме към Роял Бийч и събирам отзиви   bouquet

ние мислим да ходим от 20 август в роял бийч, но и аз чакам отзиви от тази година
цените обаче са по-високи, надявам се до края на август да ги свалят
разбрах обаче ,че хотела се продава, това дали ще влоши качеството и обслужването
но заради плажа бих се прежалила

# 459
Здравейте момичета,
да се включа и аз с въпрос за почивна база ВТЕПС-ЧЕРНОМОРЕЦ по специално за бунгалата, някой ходил ли е?
Вече четвърта година ще ни е тази да почиваме в тези бунгала.Освен бунгалата има и станция но на мен заради децата ми е по удобно на бунгалата.Отзад зад самите бунгала,има голяма поляна,където децата до късно вечер могат да играят.Пред самите бунгала има масички и столове и дебели орехи,под които жегата не се усеща. Simple Smile...
Toку-що резервирах там бунгало от 9.08  Grinning Ще чакам да се върнете и да споделите как е тази година  Hug

# 460
ааа klaris значи ще сме заедно ние сме от 08,08, - дано времето е хубаво и си изкараме добре  Praynig Hug

# 461
И ние от 9-ти   Party

# 462
оо,ще се съберем значи Grinning

# 463
Супер.Да бяхте се наговаряли нямаше да се получи  Party

# 464
Може ли мнения  за хотел Коско-www.hotelkosko.com

Общи условия

Активация на акаунт