Къде в Пловдив??? - 5

• 84 704
  • 830
  •   1
Отговори
# 105
Утре ДГ Албена и ДГ Малина ще имат тържество по случай 1 юни в парк Бели брези (Кичук Париж).Някой случайно да е дочул от колко часа?

# 106
Момичета трябва ми малко помощ-някоя от вас да има идея дали в близост до Полиграфията има поща?
Или някъде в района.

# 107
  • до Пловдив
Момичета трябва ми малко помощ-някоя от вас да има идея дали в близост до Полиграфията има поща?
Или някъде в района.

ето какво открих
ПТТС 4017(476 m) УЛ. АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ
ПТТС 4000(1.33 km) ПЛ. ЦЕНТРАЛЕН 1
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=3ff95de23f8a53a3dd0202b98fe8e … &initsearch=0

# 108
Или някъде в района.
Има в квартала след Полиграфията,близо до спирката след "Огледалото" в един блок клон  19 се води,който и да попиташ в квартала ще те насочи Peace

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 14:07 от yoana77

# 109
Или някъде в района.

ето какво открих
ПТТС 4017(476 m) УЛ. АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ
ПТТС 4000(1.33 km) ПЛ. ЦЕНТРАЛЕН 1
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=3ff95de23f8a53a3dd0202b98fe8e … &initsearch=0

Благодаря момичета,много ми помогнахте Hug

# 110
Момичета, аз пък търся магазин около центъра или Гранда, където да продават ортопедични стелки за деца!  Peace

# 111
  • София
Препоръчайте ми, моля, езикова школа с курсове по разговорен английски език, питам за мен и съпруга ми! Например за Максимум какво ще кажете?

# 112
Момичета, аз пък търся магазин около центъра или Гранда, където да продават ортопедични стелки за деца!  Peace
Сестра ми взе преди време за племенницата от подлеза на Съединение. Правят различни по поръчка, 18 лв мисля че бяха

# 113
Преди време едно момиче беше питало за рамка за снимка с места за всеки от първите 12 месеца на бебето. Точно същата като показаната продават в едно фото до Новотела (срещу Happy), 24 лв. струва, има в синьо и розов, вчера ги видях  Wink

# 114
Сестра ми взе преди време за племенницата от подлеза на Съединение. Правят различни по поръчка, 18 лв мисля че бяха

Ако не намеря в района ще ида и до там! Мерси!  Peace

# 115
  • Пловдив
Здарвейте момичета и се извинявам че нахлувам в темата ви !Искам да ви попитам някой знае ли къде в Пловдив се продават обувки на турската фирма Кариока.Има ли магазин или склад ако някой нещо знае нека сподели,че ми е доста спешно .Мерси много   bouquet

надявам се да не твърде късно, но днес видях Кариока в магазина за обувки преди тунела вдясно, точно до изхода на подлеза се намира. Сандалите и чехлите бяха по 42 лв, а по-затворените модели 53 лв.

# 116
Виждали ли сте пистолет за сапунени балони?Къде ?
  bouquet
Да, ако искаш ще ти взема. Виждала съм го в склад, затова ако искаш ще го взема.

Каква е цената на пистолета?

# 117
Моля Ви,мами кажете ми от къде мога да си взема таблетки или течност за студена стерилизация?Не мога да намеря.а във Вис Виталис казаха,че на Чико няма внос!Помагайте!   bouquet

# 118
  • София
Моля Ви,мами кажете ми от къде мога да си взема таблетки или течност за студена стерилизация?Не мога да намеря.а във Вис Виталис казаха,че на Чико няма внос!Помагайте!   bouquet
Пробвай и по аптеките, също се намират. Но и да не е студена стерилизация, ще се спасиш с топла. Вярно, че студената е по-добре, ама ако няма наистина, не е болка за умиране. Аз съм ползвала течността на Чико за студена стерилизация, ама наистина беше много отдавна. Освен това ако го кърмиш детето, почти няма да има какво да стерилизираш, а по-нататък може и да ги пуснат таблетките.

# 119
  • Пловдив
 Деянова на мен ми предлагаха такива таблетки в този магазин но не знам каква марка бяха, защото аз си търся стерилизатор за МВ:
Baby Land
Голямо разнообразие на аксесоари, козметика, дрехи, колички, храни и др.- в "Мега Марина" в Смирненски

Момичета а някой да е срещал из магазините да продават такива стерилизатор за МВ : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4083 или http://mal4o.com/product_info.php/products_id/709
Не ми се дават над 50лв за Авент или някаква др. марка а в по-големите магазини тук само такива продават, а си мисля, че за някаква пластмасова кутия няма смисъл да се дават толкова пари. Помагайте. Търся евтин стерилизатор и да е с размери максимум 28/20 (за малка МВ).

Благодаря Ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт