Къде в Пловдив??? - 5

• 85 508
  • 830
  •   1
Отговори
# 210
Знаете ли къде продават пластмасови кутии за прах за пране?Преди време бях виждала в магазин за един лев,но го закриха и от тогава никъде не съм мяркала и магазинерите все вдигат рамене. newsm78

# 211
Знаете ли къде продават пластмасови кутии за прах за пране?Преди време бях виждала в магазин за един лев,но го закриха и от тогава никъде не съм мяркала и магазинерите все вдигат рамене. newsm78
За голяма кутия в която да си държиш праха ли питаш newsm78,ако е така,защо не провериш в "Метро" или в някои от другите големи магазини-има често промоции на прах-с кутията/за "Метро" съм сигурна,че "Есекс-а" често има такава промоция.....и цената беше доста прилична/...а преди време съм си купувала  и "Рекс"

# 212
За голяма кутия в която да си държиш праха ли питаш newsm78,ако е така,защо не провериш в "Метро" или в някои от другите големи магазини-има често промоции на прах-с кутията/за "Метро" съм сигурна,че "Есекс-а" често има такава промоция.....и цената беше доста прилична/...а преди време съм си купувала  и "Рекс"
Не големи,а за около 2-3 кг. прах,не са фирмени, а точно се водят за прах за пране -пластмасови с капак...Мерси все пак,ще видя и тези в Метро.  bouquet

# 213
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив продават колички Грако? Изключвам Касида, след едноседмично разтакаване се оказа че не могат да ми доставят нито една от трите колички които бях харесала.
Грако мисля, че има само в Хиполенд.Избора на место не е голям, но може да се поръча по каталог.

# 214
Момичета, дайте идеи за готин солариум в Кичука - района на Сл.лъчи и у-ще Дим.Талев.
Благодаря.  bouquet

# 215
Момичета, дайте идеи за готин солариум в Кичука - района на Сл.лъчи и у-ще Дим.Талев.
Благодаря.  bouquet

Моята приятелка ходи на солариум в един салон до Верди в Кичука и е доволна. Намира се под същата кооперация, от страната на пицарията. Аз също ходя в този салон, но по принцип не ползвам солариум и не мога да дам лично мнение.

# 216
Благодаря.  bouquet

Моята приятелка ходи на солариум в един салон до Верди в Кичука и е доволна. Намира се под същата кооперация, от страната на пицарията. Аз също ходя в този салон, но по принцип не ползвам солариум и не мога да дам лично мнение.

Много благодаря ... Сещам се къде е.

# 217
  • Пловдив
Здравейте!
Къде мога да намеря детски умалител за тоалетна, но от мекичките Simple Smile И да не са Чико от 30лв  #Crazy
Чух, че в магазините за 1лв. се намирали, но аз не съм виждала.

Мерси   bouquet

# 218
Някой да е виждал детски сандали на Rider или Buldozer?Къде продават тези марки?
Благодаря предварително.

# 219
Във фирмените магазини на Buldozer има...Сещам се за един на 6-ти Септември,близо да линиите-има и Rider,има и Grendha(и двете са бразилски фирми,с много готини десени и качество)...
А Rider има в магазина до стълбите на Каменица.

# 220
Извинявам се, че не отговарям на ЛС, но това защото ги трих и съм забравила от кого бяха, мисля, че беше от Памукъл. Да ме извинява, ако съм сгрешила, мисля, че и някой друг питаше.
Пистолети за водни балончета има в Тон Бонбон 2, до понеделник ще има в Тон Бонбон 1 и в Мол Пловдив.
Цената е 3 лв.

# 221
Здравейте!
Къде мога да намеря детски умалител за тоалетна, но от мекичките Simple Smile И да не са Чико от 30лв  #Crazy

Мерси   bouquet

Ние взехме от Метро преди 2 месеца,беше мек,с десен на цветенца и евтин.

# 222
Някой да е виждал детски сандали на Rider или Buldozer?Къде продават тези марки?
Благодаря предварително.
В магазините на Buldozer във форум Тракия и в търговски център Сани също ги има.

# 223
  • Пловдив
Здравейте!

Мерси   bouquet

Ние взехме от Метро преди 2 месеца,беше мек,с десен на цветенца и евтин.

Мерси   bouquet

# 224
Здравейте!Къде мога да намеря кувертюри;покривки за легла?Да има по-голям избор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт