Къде в Пловдив??? - 5

• 85 233
  • 830
  •   1
Отговори
# 375
Трябва ми фриз с Мечо Пух. Скоро някой ходил ли е в Домко, дали има и цена ако е видял

# 376
JeniB, може ли да попиташ за цена?
Къде се продават икони?
Казаха ми магазин, който се намира след Търговската, след Планет-а, на ляво, преди острия завой, но не успяхме да го открием. Иконите там били правени от ученици от някаква художествена гимназия, не тази в Пловдив, и били на мн приемливи цени.
Да знаете подобен магазин с нормални цени?
Шушулче, много хубави икони продават в магазинчето до златарския магазин Pera - знам, че там иконите са осветени. Оттам съм правила подарък на кумувете и знам, че имат много красиви неща. Точно от другата страна е църквата Св.Мина мисля - на Отец Паисий която е ... 
Ще може ли да ми кажеш цена, ориентировъчна, разбира се?
Жената, която ми каза за магазинчето, което така и не намерихме, каза, че икона с размери приблизително 15 см във височина и толкова в ширина, със сребърен обков били по 20-25 лв Shocked.

# 377
Икони на добри цени има и в едно магазинче, до което се стига като влезнеш в тунела до клона на Първа инвестиционна банка на Главната. Там е галерия, има и много други ръчно изработени авторски произведения Peace
Каспър, провери ли в мебели ZARRA? Имат много добри предложения, а цените не са чак такава цифромания Simple Smile

# 378
JeniB, може ли да попиташ за цена?
Къде се продават икони?
Казаха ми магазин, който се намира след Търговската, след Планет-а, на ляво, преди острия завой, но не успяхме да го открием. Иконите там били правени от ученици от някаква художествена гимназия, не тази в Пловдив, и били на мн приемливи цени.
Шушулче, много хубави икони продават в магазинчето до златарския магазин Pera - знам, че там иконите са осветени. Оттам съм правила подарък на кумувете и знам, че имат много красиви неща. Точно от другата страна е църквата Св.Мина мисля - на Отец Паисий която е ...  
Ще може ли да ми кажеш цена, ориентировъчна, разбира се?
Жената, която ми каза за магазинчето, което така и не намерихме, каза, че икона с размери приблизително 15 см във височина и толкова в ширина, със сребърен обков били по 20-25 лв Shocked.

Шушулче, за съжаление това беше миналата година за кръщенето на малкия но не помня много-много цените ... нашта беше като че ли макс.50лв. ... и не беше от най-евтините. Peace

Между другото, както вече писах някъде по-горе иконите там са осветени, съпругът на жената, която ги продава е свещеник и работи в църквата до магазина - това ни каза тя като купувахме подарък от там.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 17:53 от radostche_plovdiv

# 379
Ей, Зара съвсем ги бях забравила, хем са ми правили оферта преди време за цялостно обзавеждане. ooooh!

Фриз на Мечо Пух - после ще питам мъжа ми кои бяха официалните вносители на тапетите на Дисни и можеш да си поръчаш, пращат ги от Варна. На мен ми трябваха, но не внасят серията на Нешънъл Джиографик, иначе на мечо пух я имат цялата - тапети, фризове, пердета, мебели и тн т. Склада в Пловдив им е на Брезовска, но всичко е с поръчка от Варна.
Иначе в Домко няма фризове на Мечо Пух. После ще ти пиша ЛС със името на фирмата, че го забравих.

# 380
Ей, Зара съвсем ги бях забравила, хем са ми правили оферта преди време за цялостно обзавеждане. ooooh!

Фриз на Мечо Пух - после ще питам мъжа ми кои бяха официалните вносители на тапетите на Дисни и можеш да си поръчаш, пращат ги от Варна. На мен ми трябваха, но не внасят серията на Нешънъл Джиографик, иначе на мечо пух я имат цялата - тапети, фризове, пердета, мебели и тн т. Склада в Пловдив им е на Брезовска, но всичко е с поръчка от Варна.
Иначе в Домко няма фризове на Мечо Пух. После ще ти пиша ЛС със името на фирмата, че го забравих.
Сещам се за един склад на Брезовска, в Търговия Тракия ще проверя там сигурно е същия  bouquet

# 381
Къде се продават икони?

Икони продаваха и в халите на първия етаж от лявата страна като се тръгне до магазина да едри дами и господа. Peace

# 382
Ето и от мен малко инфо за иконите - ефектни са и на добри цени http://www.kartinite.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … k=1&Itemid=60

И аз съм "за" да се се освети иконата преди да се подари.

Аз лично ги слагам да постоят поне 2-3 дни в нашия параклис и да се заредят с енергия.

# 383
Момичета, благодаря ви много Hug.
Тези дни ще пообиколя по магазините и после ще ви докладвам каква съм я свърила Flutter.

# 384
Здравейте. Къде  в Пловдив могат да се намерят картини за детска стая?

# 385
Цитат
в Баумакс  Peace

# 386

От бриколажа сме купували хубави черно бели фотографий на детски теми.Също и в дома на техниката на втория етаж, в дясно от вратата.Там има от постерите различни размери, пак на детски теми.

# 387
Купи си красив детски пъзел и си го направи на картина  Wink

# 388
  • Пловдив
Случайно да знаете сервизът на КЕV дали съществува още? Набутали са ни развалена прахосмукачка, лошото е, че я пробвахме чак година и половина, след като я купихме. Въпреки всичко още е в гаранция.

# 389
Благодаря ви момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт