Къде в Пловдив??? - 5

• 85 313
  • 830
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
ще отварят  детския магазин Джъмбо.някой знае ли къде

аз пък имам друго инфо срещу Баумакс се строят кооперации там ще е магазин Джъмбо

А аз имам инфо от първа ръка - бъдещият управител на Джъмбо живее срещу вратата ни и каза, че ще е до новото Метро  Rolling Eyes
Поне така каза мъжът ми, с който са си дружки  Peace
Аз съм в счетоводството на фирмата и за момента нямаме човек за длъжността Управител на магазина в Пловдив.

Оказа се, че мъжът ми е недоразбрал  Embarassed за длъжността, но съседът е грък и наистина работи там  Peace

# 406
Разбрах от вас, че в Метро пускали с деца вече, има ли ограничение за възрастта?

# 407
  • Пловдив
Разбрах от вас, че в Метро пускали с деца вече, има ли ограничение за възрастта?

Няма.

# 408
Последно, знаете ли къде е магазин Джъмбо в Пловдив- срещу баумакс или срещу новото метро, което всъщност къде се намира? И отворен ли е вече този Джъмбо или се очаква скоро?

# 409
Когато решат хората ще го обявят. Не е отворен още.

# 410
  • На брега на реката
Последно, знаете ли къде е магазин Джъмбо в Пловдив- срещу баумакс или срещу новото метро, което всъщност къде се намира? И отворен ли е вече този Джъмбо или се очаква скоро?
В началото на октомври отваря, на Пазарджишко шосе, доста след Техномаркет.

# 411
Започнат ли е строежа или тепърва подготвят терена? Вижда ли се от пътя?

# 412
  • Пловдив
Знаете ли къде мога да намеря памперси "за море"? имам бегъл спомен, че съм чела за нещо подобно, но не помня марката и как точно се казват. Гледах днес в Метро и Сани и не видях нищо подобно.
Иначе в Метро спокойно се влиза с деца.

# 413
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Започнат ли е строежа или тепърва подготвят терена? Вижда ли се от пътя?

Строежа е доста напреднал. Дали се вижда от пътя не мога да отговоря, защото съм идвала до Пловдив веднъж преди години

# 414
Знаете ли къде мога да намеря памперси "за море"? имам бегъл спомен, че съм чела за нещо подобно, но не помня марката и как точно се казват. Гледах днес в Метро и Сани и не видях нищо подобно.
Иначе в Метро спокойно се влиза с деца.
Аз си взех миналата година памперси за море от Вис виталис,мисля че бяха на Хъджис,има номер 1 и номер 2 ,
според килограмите на детето,дано съм ти била полезна   Peace

# 415
  • Пловдив
Благодаря ти  bouquet Как пък го пропуснах Виталиса doh Ще видя утре и там.

# 416
Благодаря ти  bouquet Как пък го пропуснах Виталиса doh Ще видя утре и там.

cleare,преди малко намерих пакета от миналата година памперсите са на Либеро № 2 от 10 до 16кг.    Laughing
В понеделник винаги зареждат стока,така че мисля,че ще намериш!Успех   Peace

# 417
И в Метро има памперси за плуване-и на Либеро и на Хъджис  Peace Аз преди няколко дни си взех от там,явно просто не си ги видяла  Peace

# 418
По морето в аптеките няма, специално в Слънчев бряг, да знаете. Толкова ми беше чудно, но е факт проверен. Simple Smile

# 419
Нека не разваляме добрия тон в темата Praynig Извинявайте още веднъж, ако съм издразнила някой.
Намерих ето тази информация:
Ами да, заповядайте и при мен Embarassed, да се видим на живо Simple Smile Моята дрогерия се намира на много лесно място, срещу Новотел Пловдив. Адреса е ул. "Белград" 12. Предлагам всички добри марки медицинска козметика, но за жалост още нямам NUXE. Причината е мнооого банална и не искам да я коментирам. Надявам се все пак, че този месец ще я заредя. Иначе до края на юли, всеки петък от 16,00 до 19,00 часа д-р Биляна Талевска от клиниката по дерматология във ВМИ консултира БЕЗПЛАТНО клиентите ни по въпросите за слънцезащитата ( и всичко останало Simple Smile ) Спирам се вече Embarassed
Иначе днес преди обед ходих там. Малко трудно я намерих, но иначе се оказа на лесно място. Обърках се, защото в рекламата пише "срещу Новотела", а тя е отстрани на хотела. Ами не мога да кажа на бялото - черно. Хубавка е.
Там си намерих био адаптиранот мляко, което дълго време търсих, органични памперси за малката. За мен си харесах органични дамски превръзки... Пюретата на Хип са на цена 2,09, Гербер 130гр е 1,80лв, има много детски храни и млека, но се изненадах че нямат Сънвал. Ами това са ми първите впечатления
Има и един магазин срещу църквата и пощата в Кършияка в ули4ката тругваш по нея и тя те води направо там-там пюретата на Хип  са на 1.97лв.има и други неща като козметика,пюрета на Ган4ев,на Гербер,а Фризолака е на 8.5 лв.Дано да съм ти била полезна с тази информация

Общи условия

Активация на акаунт