Къде в Пловдив??? - 5

• 84 756
  • 830
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Тъй като нямам време да се ровя назад- искам да ви питам какво е вашето мнение за пантофки ZETPOL.
Ние носим 28 номер.
Дали има такава номерация?
Качествени ли са и на какви цени са?

Ще бъда благодарна, ако някой сподели от личен опит?

Аз лично съм ползвала на БЕКО, но нещо не съм доволна- много е твърда подметката.
От панаир на панаир взимам от пантофките на Миролюбец и съм много доволна, но тази пролет нещо се изложих!

Аз съм страшно доволна от тях! Наистина са направени като хората,нямат нищо общо с китайските боклуци и си струват всяка стотинка! Петата е подсилена,имат анатомична стелка и модели с цип,лепка или катарама.на мен лично катарамата ми е най-удобна,защото другите ги сабува и постоянно я гоним из къщи да я обуваме.С тази катарама направо се родих! Peace

# 451
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря магазин на асеновгредската фирма Геовед? Те произвеждат мъжки трикотажни блузи. Преди имаха магазин в подлеза на Тримонциум, но сега е преместен.

Не звам къде имат фирмен магазин,но във "Форума"-в Тракия съм виждала магазинче,цялото пълно с техни тениски.На първия етаж.

# 452
Мъж ми си купи една от там ... след 3 пранета поизбеля ... Naughty Иначе беше евтина и хубавка ...

# 453
  • Пловдив
Никой ли не е ходил още на цирк ?Моля , споделете цената на билетите и дали си струва!Благодаря!  bouquet

# 454
  • Пловдив
Къде има магазин,в който може да ми смелят на кайма купеното месо ?

# 455
  • Пловдив
Мисля, че в Лекси съм виждала да мелят месо, но не съм много сигурна.

# 456

В Сани мелят, но май 1 кг е минимума, който искат да купиш и да ти го смелят!  Peace

# 457
  • Пловдив
TessaMon,ORHIDEA ,благодаря аз инфото.Често ходя в Сани,а да не попитам дали мелят  ooooh!

# 458
Никой ли не е ходил още на цирк ?Моля , споделете цената на билетите и дали си струва!Благодаря!  bouquet
Разбрах че билетите са 16 лв и 18 лв, а за деца от 3-6 г 10 лв, само това знам, нямам отзиви за представлението

# 459
Знаете ли  някъде да има намаление на детски маркови дрехи (ишлеме)?

# 460
  • Пловдив

Магазин Стефани - намира се на П.Д. Петков до Бейби Ленд

# 461
  • Пловдив

да,сетих се

благодаря  Hug

# 462
  • Пловдив
Копирам от друга тема  Peace
Ние го гледахме в Кърджали с детето. Не е типичния цирк с манеж, а като цирков театър. Играе се на сцена, има клоуни и различни скечове, малко акробатика в първата част, която е и по-дълга. Във втората част показват животните - тюлен, крокодили,пеликан, змии, хипопотам, пингвини. Има една акула в аквариум, която показват за няколко минути.
На моя син му беше интересно, но той обича представления и животните. Като видя пингвините искаше да отиде на сцената при тях.
Цените бяха 18 лв. за първа зона и 16 лв. за втора зона. Деца до 3 г. са без билет, а от 3-6 г. с билет от 10 лв.

# 463
  • Пловдив
Знаете ли  някъде да има намаление на детски маркови дрехи (ишлеме)?

Ако те интересуват точно ишлемета,в "Принцеса Алисия"на светофара между Гладстон и Преслав има блузи на Есприт, Гап, Енерджи и разни други по 6-7 лв, марковите дънки и панталони са намалени на 14,50 / ние си взехме Кензо,имаше и на Логг,че и  Долче и Габана,а суйтчърите са страхотни, на Дизел и Майорал и са по 16 лв. #CrazyАз отидох точно като вадеха новата стока и  взех на малката уникално красиви неща на смешни цени. Laughing

П.П. Моля някой да ми каже, дали е виждал някъде да се продават от онези ластици с дупки за копчета.От тези,които слагат на панталоните на бременните и децата?

# 464
  • Пловдив

да,сетих се

благодаря  Hug
Да, там и за Сани потвърждавам, но няма изискване за 1 кг, може и по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт