Къде в Пловдив??? - 5

• 85 304
  • 830
  •   1
Отговори
# 435
  • до Пловдив
Мами, препоръчайте ми оптика в Пловдив, която да работи и в събота и да има лекар. Става въпрос за контактни лещи.
препоръчвам ти оптика Сторекс на ул. скайлер 1 /това е уличката срещу централния вход на Халите на главната/ работят в събота до 14 ч има и лекар много е добър ето и тел 032/621533

# 436
  • Майничка
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря магазин на асеновгредската фирма Геовед? Те произвеждат мъжки трикотажни блузи. Преди имаха магазин в подлеза на Тримонциум, но сега е преместен.
Линката, фирмата се казва Геовест.  Peace
Имат магазин в Илиянци.  Simple Smile

На Пешеходния мост също имат.

# 437
центъра абе пълно е с магазини

# 438
Искам да попитам ,знае ли някой д-р Чочкова в коя болница в Пловдив работи, защото за  Понеделник имам час за малкият а като бях много разсеяна  smile3538и забравих да я питам
Благодаря ви предварително Hug

# 439

Момичета,имате ли вече отзиви за цирка?Който е в Тракия?

# 440
  • Майничка
Искам да попитам ,знае ли някой д-р Чочкова в коя болница в Пловдив работи, защото за  Понеделник имам час за малкият а като бях много разсеяна  smile3538и забравих да я питам
Благодаря ви предварително Hug

В ДКЦ 1, на Понеделник пазар, ако става въпрос за детската кардиоложка.

# 441
  • Пловдив

Момичета,имате ли вече отзиви за цирка?Който е в Тракия?

И аз щях да питам същото Laughing

# 442
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде красиви дръжки за мебели за детска стая - цветя или калинки в розово, червено и/или зелено  Praynig
Била съм по магазините за обков, Бриколаж и Практикер, но никъде не намирам  Cry
Само в Баумакс има едни, които стават за краен случай  Rolling Eyes

# 443
И аз гледах в Баумакса дръжки като цветя, та сигурно говорим за едно и също нещо. Иначе, можеш да провериш в магазина за обков, който е до Молдавия, ако вече не си била там де. Ние като правихме детската на Алекс, от там взехме дръжки като мечета, само че не са цветни, а са си метални. Помня, че имаха няколко модела детски дръжки, но вече не се сещам какви.

# 444
Момичета, виждали ли сте някъде красиви дръжки за мебели за детска стая - цветя или калинки в розово, червено и/или зелено  Praynig
Била съм по магазините за обков, Бриколаж и Практикер, но никъде не намирам  Cry
пробвай в Тека до сладкарница Неделя на Сточна гара, макар че по мой спомен имаше само 3-4 вида детски дръжки, но може да са точно като за теб
ако ти трябват детски лампи на калинки - в Италмодалуче по поръчка италиански, идват за около месец

# 445
Гаргамела благодаря ти много Hugточно за нея

# 446
Ние си взехме от Маркита едни слончета, но имаше и други детски, но за цвете точно не се сещам. Провери ако искаш и там

# 447
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, от една друга тема ме насочиха къде да ида - ще ги посетя  Hug

Каспър, имаме вече лампи калинки от Икеа  Laughing в зелено... луда работа с тези калинки ... А благодарение на теб и закачалка с калинки  Heart Eyes Сега ми показа една съфорумка и страшен килим с калинки и съвсем ще се окалинчим  hahaha

# 448
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако не се лъжа в Джамбо има закачалка за дрехи за стена с калинки. Мога да провуря утре ако те интересува

# 449
  • Пловдив
Ако не се лъжа в Джамбо има закачалка за дрехи за стена с калинки. Мога да провуря утре ако те интересува

Благодаря ти, Каспър ми подари такава на рождения ден на малката - имаме вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт