Къде в Пловдив??? - 5

• 85 531
  • 830
  •   1
Отговори
# 180
Въпросът ми е околопловдивски.
Планувам пикник изненада и искам да е извън Пловдив. На 1-во четене се сещам за р. Чая след Асеновград, но дали няма да е пълноводна реката и ще има ли възможност да се слезе до брега.
Може да ме насочите с други предложения в подобен радиус? Искам нещо живописно, да става за снимки.
Благодаря!
Аз ще ти предложа Екопътеката, малко по-далеч е, но си заслужава. Правиш първо разходка из красивите водопади, правиш по някоя снимка и после сядаш до реката да хапнеш. Има и едно заведение със сносни цени и големи кебапи Laughing
Къде точно е тази екопътека?

# 181
  • Пловдив
Планувам пикник изненада и искам да е извън Пловдив. На 1-во четене се сещам за р. Чая след Асеновград, но дали няма да е пълноводна реката и ще има ли възможност да се слезе до брега.
Може да ме насочите с други предложения в подобен радиус? Искам нещо живописно, да става за снимки.
Благодаря!
Манастирът "Св. врач" над с. Куклен. Близо е до селото, мисля, някъде около 4км., не е тежък маршрут, манастирът заслужава да се види, църквата му е една от най-старите в региона. Около манастира има много подходящи полянки за пикник и заведение за хапване.

Местността "Бряновщица" - вилната зона на с. Брестовица, много е красиво, но е далече от селото т.е. зависи участниците дали ще издържат прехода, ходили сме с деца около 7г. и сме нямали проблем с вървенето. Другият вариант е направо до горе с кола. Около самата хижа "Бряновщица" има подходящи места за пикник, а може и да се поръча нещо за хапване и в хижата.

Хижа "Здравец", видях че вече е предложена...

с. Дедево и вилна зона "Равнища". Също е близо до селото, разходката е кратка и приятна, на "Равнища" има подходящи места за пикник и заведения за хапване също.

# 182
Екопътеката е над Калофер. Минава се през Мъжкия манастир http://www.kalofer.com/stranitsi/sights%20and%20activities/ekopoteka_bg.htm

# 183
Благодаря ви  bouquet.
За екопътеката, ще е някой др път, че мн път до там, обаче, мн ме впечатли галерията и ще отидем някой ден.
Искам да е нещо по-близко. И по възможност да е район, който познавам, че нали ще е изненада Flutter не върви да не знам къде отиваме.
Къде се намира Арапосвкият манастир? Около Асеновата крепост ли е?
Преди мн години ходихме някъде над Марково, беше мн симпатично, горичка, пътека, ама помня ли как точно се стигаше след 6 години ooooh!.
Сега ще прегледам и къде се намират предложените села в бг мапс и ще умувам Hug.

# 184
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив продават колички Грако? Изключвам Касида, след едноседмично разтакаване се оказа че не могат да ми доставят нито една от трите колички които бях харесала.

# 185
  • На брега на реката
Преди мн години ходихме някъде над Марково, беше мн симпатично, горичка, пътека, ама помня ли как точно се стигаше след 6 години ooooh!.

Не е около крепостта, след Асеновград е, в противоположната посока.
Ето няколко снимки оттам. Няма планини, има аязмо, манастир, църква и мноооого широка поляна за игра. Wink

Манастирът над Куклен съм чувала, че е много живописен. Peace

Разгледай линка, който ти дадох преди това, там има доста места около Пловдив  Wink

# 186
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив продават колички Грако? Изключвам Касида, след едноседмично разтакаване се оказа че не могат да ми доставят нито една от трите колички които бях харесала.

Не съм виждала Грако по магазините, но защо не погледнеш по английските сайтове - дори и с доставката от куриеска фирма ще ти излезе изгодно  Peace Поне аз така съм се зарекла да направя живот и здраве при второ бебче  Embarassed

# 187
  • Пловдив

Не съм виждала Грако по магазините, но защо не погледнеш по английските сайтове - дори и с доставката от куриеска фирма ще ти излезе изгодно  Peace Поне аз така съм се зарекла да направя живот и здраве при второ бебче  Embarassed
Змейковица, благодаря ти за идеята. Ще погледна.

# 188
Благодаря ви  bouquet.
За екопътеката, ще е някой др път, че мн път до там, обаче, мн ме впечатли галерията и ще отидем някой ден.
Искам да е нещо по-близко. И по възможност да е район, който познавам, че нали ще е изненада Flutter не върви да не знам къде отиваме.
Сега ще прегледам и къде се намират предложените села в бг мапс и ще умувам Hug.
На Кукленския манастир наистина е страхотно...Руенското езеро...Ако не е почивен ден можете да се разходите в местността над Бачковския манастир...

# 189
Здравейте, момичета Simple Smile

Знаете ли къде в Пловдив се продават подобни на тези керамични чаши-саксии:

Благодаря!

# 190
Ягодов сладкиш - подлеза до понеделник пазара - точно като слезеш долу, от страната на понеделник пазара - има едно магазинче за такива керамични саксийки и блабла.. И мисля точно с такива цветенца големи чаша саксии съм виждала..

# 191
Ягодов сладкиш, до нас има магазинче за такива изделия, които търсиш, даже там ги рисуват на място момичетата, много са интересни и има доста неща, адреса е `Сан Стефано` 65, намира се като застанеш на кухнята на Богомил, точно срещу нея  има една пресечка, тя е Сан Стефано, та навътре в уличката под една кооперация е магазина!  Peace

# 192
Благодаря!
Има един водопад все се каня да отида там но не успявам но други са ходели и казват 4е е много красиво.Така -водопада се казва "Сливодолското падало"Намира се като мине6 Ба4ковскиа манастир след него има тунел.Веднага след тунела се отбива вляво и там се оставя колата и се продължава пеш към водопада(имало табелки накъде е) Било много красиво.Айде и ако отидеш да пишеш какви са ти впе4атленията

# 193
# 194
Пумукъл, можеш ли да обясниш къде горе-долу се намира Руенското езеро?
За манастира над Куклен няма да е, че въпросният има уговорка да ходи с негови колеги натам, да не им развалям кефа, че единият и без това ме мрази Mr. Green.
А за Сливовдолското падало, мн ли се върви пеша?

Общи условия

Активация на акаунт