Къде в Пловдив??? - 5

• 85 527
  • 830
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря малки шишенца с пулверизатор?
Трябват ми за да сипя в тях сребърна вода и да ми е по лесно да измивам очите на малката. Единствения вариант, за който се сещам е шишенца за наливни парфюми, но ако дадете още някакъв вариант, ще съм благодарна  Mr. Green

А това Сливовдолско падало да не е водопада, до който се стига през пътеките от Бачковския манастир или има и друго. Че ми хареса идеята да идем да го видим, но ако се окаже същото ще ме смъмрят  Mr. Green

# 196
До село Руен води асфалтов път от град Куклен,който продължава до село Яврово като черен път.На 2 км от селото на 450-500 м. надморска височина се намира Руенското езеро. Разположено е сред красива природа в подножието на хълм с борова гора. Изграден е ресторантски комплекс с битов интериор и плувен басейн. Комплексът е посещаван от стотици граждани от региона. Има възможности за спортен и любителски риболов.Престои изграждане на хотелски комплекс.Стига се директно до него с кола,но към настоящия момент  каква е ситуацията,може да каже някой,който е бил скоро там.
МАРШРУТ

До Сливовдолското падало не съм ходила, но ме заинтригува...

# 197
  • Пловдив
Трябват ми за да сипя в тях сребърна вода и да ми е по лесно да измивам очите на малката. Единствения вариант, за който се сещам е шишенца за наливни парфюми, но ако дадете още някакъв вариант, ще съм благодарна  Mr. Green
.....
Аз ползвам стари шишенца от капки за нос - спрей. Тъй като от години не ползваме капки, казала съм на познати и приятели да ми дават, ако имат такива за хвърляне. Измивам ги добре, изварявам ги /стъклената част/, като пускам във врящата вода, за много кратко, и пластмасовите части. И са готови за ползване. В момента сме с шишенца от олинт, виброцил и алергол. Всеки вкъщи си има индивидуално шишенце. В тях слагам при нужда сребърна вода, или капки от клеева тинктура, или физ. разтвор или лайка и мед. Друго не ползваме.   Wink

# 198
Здравейте искам да попитам има ли някой координатите на дестка млечна кухня на Каменица?

# 199
Трябват ми за да сипя в тях сребърна вода и да ми е по лесно да измивам очите на малката. Единствения вариант, за който се сещам е шишенца за наливни парфюми, но ако дадете още някакъв вариант, ще съм благодарна  Mr. Green

А това Сливовдолско падало да не е водопада, до който се стига през пътеките от Бачковския манастир или има и друго. Че ми хареса идеята да идем да го видим, но ако се окаже същото ще ме смъмрят  Mr. GreenМисля че трябва да е друг водопад,и аз съм чувала за този над Бачковският манастир.за да отидеш на Сливодолското падало се вървяло покрай рекичка.Ще питам пак и ще дам по точна информация

# 200
Трябват ми за да сипя в тях сребърна вода и да ми е по лесно да измивам очите на малката. Единствения вариант, за който се сещам е шишенца за наливни парфюми, но ако дадете още някакъв вариант, ще съм благодарна  Mr. Green

А това Сливовдолско падало да не е водопада, до който се стига през пътеките от Бачковския манастир или има и друго. Че ми хареса идеята да идем да го видим, но ако се окаже същото ще ме смъмрят  Mr. GreenМисля че трябва да е друг водопад,и аз съм чувала за този над Бачковският манастир.за да отидеш на Сливодолското падало се вървяло покрай рекичка.Ще питам пак и ще дам по точна информация
100% е друг  Peace Този водопад, който е над Бачковския манастир е съвсем малък (в сравнение с описанието на Сливовдолския, не повече от 10 метра е). Намира се сравнително близо над манастира, на около 500м нагоре по пътеките, като черен път е. Стига се до една разкошна поляна, подходяща за пикник и почивка, но определено да е през седмицата. През уикендите винаги е било пълно там.
За водопада се минава през полянката и точно отстрани минава реката.

# 201
  • Пловдив
Аз ползвам стари шишенца от капки за нос - спрей. Тъй като от години не ползваме капки, казала съм на познати и приятели да ми дават, ако имат такива за хвърляне. Измивам ги добре, изварявам ги /стъклената част/, като пускам във врящата вода, за много кратко, и пластмасовите части. И са готови за ползване. В момента сме с шишенца от олинт, виброцил и алергол. Всеки вкъщи си има индивидуално шишенце. В тях слагам при нужда сребърна вода, или капки от клеева тинктура, или физ. разтвор или лайка и мед. Друго не ползваме.   Wink
Аз съм направила така от едни капки за нос с цитрусови масла. Но въпреки, че старателно е изчистено още остава аромат и си ги ползвам само за нос. Но за очите не смея да пръскам. А и ми се струва, че струята е доста остра, а на пулверизаторчетата някак са по-меки  newsm78 и мога само да пръсна срещу окото /не много отблизо/. А и да си призная нямам друго шишенце от капки за нос, защото нали сме минали на хомеопатия...  Mr. Green  Blush

# 202
да попитам хубав солариум около каменица и центъра

# 203
Трябват ми за да сипя в тях сребърна вода и да ми е по лесно да измивам очите на малката.

А защо не си вземеш направо, сребърна вода в шише с пулверизатор? В аптеката от която аз купувам, са ми предлагали такава, та вероятно и в другите ще има.

# 204
  • Пловдив
А коя е аптеката? Преди имаше до Тунела, но последно като е проверявала моята дружка каза, че е нямало.

# 205
  • Пловдив
Сливовдолското падало е след тунела, който е след Бачково, по посока Смолян. Точно след тунела, отдясно има, ако не се лъжа, рибарник, а отляво е пътеката нагоре към водопада. Ходила съм много отдавна и за съжаление нямам точен спомен колко е дълга.  а водопадът, до който се стига, като се тръгне от манастира нагоре, е активен само през пролетта - горе-долу меец преди и след Великден.

# 206
А коя е аптеката? Преди имаше до Тунела, но последно като е проверявала моята дружка каза, че е нямало.
Ами аптеката е в Кичука. Намира се в една кооперация срещу сладкарницата на бившето кино Въстаник. Скоро не съм ходила да купувам, но ако ти е на близо може да минеш да питаш.

# 207
Преди няколко дни гледах сребърна вода спрей в аптеката срещу Новотела, в пресечката на изток от бар "Happy" Peace

# 208
  • Пловдив
 Hug Благодаря! В Кичука имам пут от там и ще питам Simple Smile
Но все пак ако някой се сеща и за шишенца с пръскала....

# 209
  • Пловдив
да попитам хубав солариум около каменица и центъра
Точно на Каменица откриха нов салон за красота, под блока до Ривиерата. Солариумите са два, нови са, единия съм го пробвала вече няколко пъти, супер е.

Общи условия

Активация на акаунт