Къде в Пловдив??? - 5

• 84 750
  • 830
  •   1
Отговори
# 510

А да ви питам казаха ми,че ще отварят "Джъмбо" в Пловдив,някой знае ли нещо по въпроса ? newsm78
[/quote] Grinning Магазина в момента  е в строеж. Ще бъде  срещу  новото Метро  на околовръстното  4 километър  Царацово

# 511
  • Пловдив
Магазин Джъмбо  ще го отворят октомври или най-късно ноември Peace

# 512
Къде в Пловдив мога да отида да пробият ушенцата на малката ?

# 513
Здравейте,
предстои ми да купувам матрак за спалнята.Посъветвайте ме какъв и от къде.Последно съм купувала преди 5 години. Чувам за някакви латексови матраци.Някой ползвал ли е?
ние си взехме Магнифлекс от Галеро. Можеш да ги изпробваш на място Peace

# 514
Търся актуални координати на д-р Чапанова -дерматолог, както и информация дали работи по здравна каса. Ще съм благодарна и на отзиви за нея на ЛС, за да не разводнявам темата.
д-р Антонина Чапанова работи в клиниката по дерматология към ВМИ (Катедра Дерматология и Венерология Медицински Университет)
служебен: 602272;
мобилен: 0888551330
Това ми е последната информация. Дано няма промяна

# 515
Момичета, търся от плюшените играчки ... големите, с ръст на малко дете ... на прилична цена. В Мола , в м-н Холмарк съм виждала едни мечовци, но там са доста скъпички. Благодаря.  bouquet

# 516
  • Майничка
В Сани-тата.

# 517
Благодаря gargamela  bouquet
Знам че не е по темата но може ли някой да ми каже дали могат да се чистят петна от фондьотен ?

# 518
  • Пловдив
Знам че не е по темата но може ли някой да ми каже дали могат да се чистят петна от фондьотен ?

ужасно са трудни тези петна.зависи и каква е материята.

накисни с Вениш-трябва да излязат.ако не-с гела на Апта за петна пробвай

# 519

При мен Вениш не помогна за дамаската на дивана.Всичко ми е с ципове и ги метнах в пералнята с Ариел, няма грешка.Всичко е чисто Peace

# 520
  • София
Къде в Пловдив мога да отида да пробият ушенцата на малката ?
Питай в по-големите козметични салони, почти всички козметички имат пистолети за пробиване на уши.

# 521
Не е точно така, защото пистолет може да си купи всеки собственик на салон, а ухото трябва да се пробие на точно място, да не говорим, че трябва да е равномерно. Лично на мен ми е пробито на грешно място на едното ухо и страдам доста.
Така че не бих си оставила детето в ръцете на който и да е от голям козметичен салон.
За съжаление не мога да препоръчам, защото наскоро и аз се интересувах и така и не получих гаранции от никой.

# 522

ужасно са трудни тези петна.зависи и каква е материята.

накисни с Вениш-трябва да излязат.ако не-с гела на Апта за петна пробвай

Материята е 100% памук, бяла рокля ... изцапана е при пробване ... дали изобщо такъв род петна могат да се изчистят ?!

# 523
  • Пловдив
radostche_plovdiv ,чистят се такива петнаПробвай това,което те е посъветвала Криси.Пробвай с Вениш.Все с нещо ще излезе,а може даже от първия път. Party

# 524
  • Пловдив
http://www.essence.eu/bg/u-doma.html

Някой срещал ли ги е в Пловдив,че си харесах балсам за нокти и кожички,а май не съм ги срещала из града???предварително Ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт