Къде в Пловдив??? - 5

• 84 756
  • 830
  •   1
Отговори
# 495
  • Сопот
Благодаря ви.Аз бях чула че картата важи само за магазина от който е издадена.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 496
Момичета, знаете ли магазин за бельо, в който да предлагат голяма част от моделите на Делфина?  Rolling Eyes
Все се натъквам на някакви магазинчета, в които има най-много по 3, 4 модела.  Confused
Благодаря!   bouquet

# 497
Здравейте,
предстои ми да купувам матрак за спалнята.Посъветвайте ме какъв и от къде.Последно съм купувала преди 5 години. Чувам за някакви латексови матраци.Някой ползвал ли е?

# 498
  • Пловдив
emmily.m ,съветвам те само да не е Тед  Wink

# 499
  • Пловдив
Търся актуални координати на д-р Чапанова -дерматолог, както и информация дали работи по здравна каса. Ще съм благодарна и на отзиви за нея на ЛС, за да не разводнявам темата.

# 500
  • Пловдив
Сега май имаха и някаква промоция за интернет+кабелна+ домашен телефон и излизаше по-тънко, но провери на място  Peace

Ние сме с този пакет, излиза най-изгодно, макар че изобщо не се възползваме от телефона. Но с него или без него, цената е една и съща - около 35 лв. на месец.
В момента и-нет + кабел + тел е 29.90, но не знам докога е промоцията и за какъв срок трябва да се подпише договор.

# 501
Тези пантофки ги има и в магазин Принцеса Алисия - отстрани на гелерията на Гладстон.

Но, том има 3 модела, не повече... Вчера минах от там!!

А някой чувал ли е нещо за детските пантофки "Миролюбец"???

# 502
Здравейте,
предстои ми да купувам матрак за спалнята.Посъветвайте ме какъв и от къде.Последно съм купувала преди 5 години. Чувам за някакви латексови матраци.Някой ползвал ли е?

Мога да ти препоръчам- на кукленско шосе- посока Белащица след Митницата в ляво има една турска фирма DIVANI. Може и там да провериш- чувала съм, че са хубави!
Успех

# 503
  • Пловдив
Момичета, знаете ли магазин за бельо, в който да предлагат голяма част от моделите на Делфина?  Rolling Eyes
Все се натъквам на някакви магазинчета, в които има най-много по 3, 4 модела.  Confused
Благодаря!   bouquet

На Гладстон№5  до Дома на техниката. Има Делфина ,можеш да провериш там.

# 504
Не получих отзиви за дрехите на Конти и Миро стил. Моля, споделете, ако имате разбира се наблюдение (обещах на една приятелка, да я информирам, но аз отдавна съм минала този период).
В Пловдив забелязах и други магазини, които не съм виждала преди, а вероятно са си използвани марки. Чух, че моделите се повтарят, но разликата е в цените.
Аз на времето изкарах с гащеризони последните два месеца.

# 505
  • София
Не получих отзиви за дрехите на Конти и Миро стил. Моля, споделете, ако имате разбира се наблюдение (обещах на една приятелка, да я информирам, но аз отдавна съм минала този период).
В Пловдив забелязах и други магазини, които не съм виждала преди, а вероятно са си използвани марки. Чух, че моделите се повтарят, но разликата е в цените.
Ползвала съм и двете марки, по-доволна съм от Конти, техните цени са малко по-високи от на Миро. Тогава бяха само тези два магазина от този тип, сега виждам, че има и други, но нямам наблюдения за тях.

# 506
  • Пловдив
Момичета, декември месец в Евроленда на центъра бях видяла едни малки пластмасови тротинетки за около 12-15 лв.
Някой има ли представа дали все още има такива там или някъде другаде в града?

# 507
Момичета, декември месец в Евроленда на центъра бях видяла едни малки пластмасови тротинетки за около 12-15 лв.
Някой има ли представа дали все още има такива там или някъде другаде в града?

Подариха подобна на малкия, пластмасова, много са остри ръбовете на основата, където се стъпва и резултата е порязано краче вчера при падане върху тротинетката!  Tired

# 508
  • Пловдив

Аз ползвах на "Миро стил" и на "Рени". На "Рени" дрехите ми допаднаха повече като материя и кройка .

# 509
И аз си купих на "Рени мода" няколко рокли, допадат ми, имат магазин на ген. Заимов / близо до Енергото /.
Ние сме много доволни от матраците на " Нани", имат фирмен магазин по пътя за Първенец /  за Коматево /. Нашия е модел Серена и като цена  са доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт