Къде в Пловдив??? - 5

• 84 761
  • 830
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Момичета, дайте съвет какъв интернет да си пусна? Питам понеже не съм от Пловдив и нямам наблюдения? Двоумя се между евроком и визио, става въпрос за съдийски квартал!

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 481
  • Пловдив
Вкъщи съм с Евроком, на работата с Визио. Като качество, Визиото ми прекъсва доста често, само да гръмне два пъти и да завали по-сериозен дъжд, и го спират. С Евроком не съм имала подобни проблеми.

# 482
  • Пловдив
И аз между двете бих ти препоръчала Евроком, вкъщи съм с тях, чат пат-спира нета при дъжд, но не се е случвало за повече от 15-20 мин. Имат и денонощен телефон за повреди. Сега май имаха и някаква промоция за интернет+кабелна+ домашен телефон и излизаше по-тънко, но провери на място  Peace За Визио имам наблюдения от една приятелка, видя ми се доста по-бавна връзката, но не мога да изкажа компетентно мнение.

# 483
  • Пловдив
И аз съм за Евроком . Напоследък даже са задобряли. Нета не изчезна, въпреки бурите последние седмици Grinning

# 484
  • Пловдив
Сега май имаха и някаква промоция за интернет+кабелна+ домашен телефон и излизаше по-тънко, но провери на място  Peace

Ние сме с този пакет, излиза най-изгодно, макар че изобщо не се възползваме от телефона. Но с него или без него, цената е една и съща - около 35 лв. на месец.

# 485
  • Пловдив

Ние сме с този пакет, излиза най-изгодно, макар че изобщо не се възползваме от телефона. Но с него или без него, цената е една и съща - около 35 лв. на месец.

Миналия месец като плащах ми  предложиха  пакета за 29 лв, принципно е много изгодно.

# 486
  • Пловдив
Ах, гадините, нас ни чарджат за 35  Crossing Arms. Това е защото сме на договор и явно сме в заварено положение. Но не ми пука много, защото скоро ще се изнасяме.

# 487
Бих препоръчала Entry, нови са за Пловдив/ от година някъде/ и са много добри. Плащам цифрова и интернет, безотказен и много бърз, за 28 лв. А ако искаш само нет, беше около 20 лв с безплатна аналогова телевизия. Доста по -евтина е тяхната услуга от Евроком.... тел.032/570770, но и в google излизат координатите им.

# 488
  • Пловдив
След доста години търпение и разбиране от наша страна Еврокома ги уволнихме накрая. Вярно че имат денонощен телефон, ама какво ме грее като от петък вечерта евентуално в неделя следобед може и да проимам нет. Просто като се смениха собствениците изпоуволниха техниците и сега няма кой да поеме ремонтите през уикенда. Минахме на ДСС цифрова + 2 аналогови + нет = 31.50. Като подадохме молба за прекратяване на договора ми се обадиха да ми предложат този пакет с домашния телефон. Безплатни разговори с други техни абонати. Че ние го държим домашния само заради родителите си на село, следователно полза няма да имаме.

# 489
  • Сопот
Момичета,знаете ли дали в новото Метро може да се влиза с картите от старото Метро?
Дано сте ме разбрали Embarassed

# 490
  • Пловдив
Момичета,знаете ли дали в новото Метро може да се влиза с картите от старото Метро?
Доколкото знам с карта Метро можеш да влизаш във всички магазини ,независимо от това къде ти е издадена.

# 491
  • до Пловдив
може няма никакъв проблем тя картата няма значение къде е издадена важи за всички магазини на Метро в България

# 492
  • Пловдив

картите Метро важат за всички магазини в БГ.Обаче да не говориш за старите хартиени карти.Трябва да имаш пластика със снимка.

# 493
Момичета, дайте съвет какъв интернет да си пусна? Питам понеже не съм от Пловдив и нямам наблюдения? Двоумя се между евроком и визио, става въпрос за съдийски квартал!

Благодаря ви предварително!   bouquet

Ако има във вашия квартал, си пусни Кулбокс. Той е най-добрият в Пловдив -www.cooolbox.bg
Не помня да е спирал нета за повече от 1мин и то това се е случвало примерно веднъж на 2-3 месеца. Един път правиха профилактика за 20-30мин и ни се обадиха предварително да ни кажат, че няма да има нет през това време. Освен това кабелът е оптичен, което ти дава по-голями скорости.

# 494
  • На брега на реката
Аз съм с интернет от Мтел, защото не искам никакви кабели да ми се мотаят.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт