Къде в Пловдив??? - 5

• 84 661
  • 830
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Нашата кола я купихме от Автосалон Венеция, на входа на Асеновград вдясно. Отидоха мъжът ми и баща ми, харесаха я, после отидох и аз да я видя, направихме едно кръгче и това беше всичко, взехме я. Смея да твърдя, че вече повече от година нямами никакви проблеми с нея, а я ползваме интензивно. И 100 механика да заведеш със себе си, нищо няма да ти помогне, при тези нови капосуловани двигатели нищо не се вижда с просто око, а нито един автосалон няма да ти даде предварително калата да я закараш в сервиз, където има нужната апаратура и да се види евентуално, ако има проблем. Така че, както са ти казали момичетата, пали една свещ в църквата и дано ти е на късмет. И ние нашата първа кола си я докарахме от Германия, уж я гледаха, лягаха под нея Laughingи накрая едва се прибрахме, след което последва основен ремонт на двигателя. Избирай си кола и ти желая късмет!

За плочките-имаше преди в Практикер, сигурна съм. Защо не попиташ, ако са ги спрели от продажба, дали все пак не могат по каталог и клиентска поръчка да ти доставят.

И сега една молба от мен: Дайте ми координати на добър маникюрист! Искам да си направя маникюр и педикюр, но не смятам да давам луди пари за това, разбрирайте не повече от 50лв за двете услуги. като район ме устройва бул. Хр.Ботев, Източен, Тракия, центъра.Мерси!

# 646
Каспър, би ли ми казала фирмата вносител на Сваровски ... така ще преценя дали тези в подлеза на Тримона са от тях.  bouquet

# 647
Каспър, би ли ми казала фирмата вносител на Сваровски ... така ще преценя дали тези в подлеза на Тримона са от тях.  bouquet
Вил или Вип ЕООД, обаче ако взимат от тях, как ще разбереш?
Оргиналите са в сини кутии всички и имат сертификати гаранция, година или две - по това ще разбереш

Каспър,дали ще има пак пистолети за балони в Мола?Онзи ден питахме и казаха момичетата,че няма в момента.Ако знаеш кога ще има да не ходим напразно,ще съм ти много благодарна  bouquet
Не, няма, последната партида се оказаха дефектни и всички се върнаха. Сега ако получат пак хубави обаче, ще взема.

И маникюристка имам перфектна, но си смени салона и не знам новия номер. ГСМ ми е в другия апарат. Като го извадя, ще го напиша. Simple Smile

# 648

И сега една молба от мен: Дайте ми координати на добър маникюрист! Искам да си направя маникюр и педикюр, но не смятам да давам луди пари за това, разбрирайте не повече от 50лв за двете услуги. като район ме устройва бул. Хр.Ботев, Източен, Тракия, центъра.Мерси!
Под добър какво разбираш? Grinning Аз ходя при едно момиче, което работи много внимателно. Лаковете са ОПИ. Педи -20лв, мани-15лв. Салона е Вог Вижън. Намира се близо до Маркет Центъра на Капитан Райчо.

# 649

А знаеш ли дали са купувани от където и бежавите? Бежавите много приличат(май са същите) на тези, които слагахме ние в кухнята. Италиански са, но трябва да потърся в нета на коя марка бяха.

Бежови има в Практикер същия размер 10/10  италиански, но мотивът към тях е доста кичозен , а границата между красивото и кича е много тънка. Имаше и други, но 4-5 плочки, които за къде понапреди нямало внос, засега...Кажи ми ти откъде си купи твоите плочки, за да проверя.
Каспър    bouquet благодаря ти, за Киров и син изобщо не бих се сетила в тая треска, която ме тресе.
Ето, сега се сетих и за Лино, той също продава плочки ooooh!

# 650
От строителя, който ни прави ремонта. Преди офиса му беше на сточна гара. Сега не знам къде е, но мога да накарам мъжа ми да му се обади и да го попита. Иначе намерих сайта, но не успях да открия такива каквито търсиш - http://www.edilgres-sirio.it/web/edilgres/home/collezioni/style

Лино май още е в затвора Wink Иначе Дом Италия(ако там продава плочките) не е вече до Метро 1, нали знаеш?

# 651

Каспър    bouquet благодаря ти, за Киров и син изобщо не бих се сетила в тая треска, която ме тресе.
Ето, сега се сетих и за Лино, той също продава плочки ooooh![/b][/b]

Е, пак заповядай
Имай предвид, че там работят със страшно много каталози, между които и много качествени, но не си познават в детайли асортимента. То и няма как сигурно... Нашите плочи за антрето са с месингови малки плочи за декорация, когато исках да ги поръчам от тях казаха, че обикновени плочи. И затова не поръчах, после ги намерих същите на живо, същата марка и си бяха месинг. 10 лв на кв/м по-евтино дори.
Нооо, може такъв да ми е бил късмета. На теб ти трябва нещо малко, само хубаво гледай и чети ако е от каталог.

# 652
Каспър, благодаря   bouquet ... ще гледам кутийката, както и гаранцията.

И все пак има ли някой с впечатления от м-на в подлеза на Тримона.

# 653
  • Майничка
...И все пак има ли някой с впечатления от м-на в подлеза на Тримона.

Купувала съм от там за подарък, дадоха ми някакъв сертификат уж, обаче с този тип бижута хич не съм в час.

# 654
Каспър, благодаря   bouquet ... ще гледам кутийката, както и гаранцията.

И все пак има ли някой с впечатления от м-на в подлеза на Тримона.
Само съм минавала от там. Ето сайт CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements http://crystallized.swarovski.com/Portal.Node/portal?gentics.am= … entid=10007.29073  http://www.crystallized.com/Content.Node/?ref=http%3A%2F%2Fwww.g … e/brandingpartner

# 655
От строителя, който ни прави ремонта. Преди офиса му беше на сточна гара. Сега не знам къде е, но мога да накарам мъжа ми да му се обади и да го попита. Иначе намерих сайта, но не успях да открия такива каквито търсиш - http://www.edilgres-sirio.it/web/edilgres/home/collezioni/style

Лино май още е в затвора Wink Иначе Дом Италия(ако там продава плочките) не е вече до Метро 1, нали знаеш?
CrazyСтига бе, ......в затвора-верно!? Аз  сега проверих изместил си е магазина на Рогошко шосе, ама къде точно - незнам.....
Каспър, възможно ли е да видя твоите плочи, ако си ги снимала или на някой каталог и друго.....самата плочка е месинг, така ли  newsm78  Ако ги поръчам от Киров и син, колко време /ориентировъчно/ ще чакам?

# 656
CrazyСтига бе, ......в затвора-верно!? Аз  сега проверих изместил си е магазина на Рогошко шосе, ама къде точно - незнам.....
Каспър, възможно ли е да видя твоите плочи, ако си ги снимала или на някой каталог и друго.....самата плочка е месинг, така ли  newsm78  Ако ги поръчам от Киров и син, колко време /ориентировъчно/ ще чакам?
Да, и аз не повярвах, но бил за неплатени данъци. Колко е вярно, не знам
Магазинът е на изхода - Пещерско шосе, пътя за Стамболийски, след Прослав, вляво се пада като идваш от Пловдив. Пак е голяма сграда.
Снимка нямам, а тези дни не ходя натам, може да помоля мъжа ми да снима или ако се сети марката да се види от интернет - 100% ги има снимани. То си е гранитогрес и между големите плочи има по една малка месингова. Ще го снимам и пратя на ЛС, но не мога да обещая кога.

# 657
Каспър, а дали цените и на двете места са еднакви - имам предвид в Мол-а и над Леро?

# 658
Каспър, а дали цените и на двете места са еднакви - имам предвид в Мол-а и над Леро?
Абсолютно еднакви. Сравнявала съм ги и в чужбина - същите.

# 659
Търся метален таванен простор /простир/ за тераса, от тези, които се регулират на височина и се вдигат и свалят според необходимостта.
 prostor
Държа да е изработен само от метал, а не в комбинация с пластмаса. Виждали ли сте някъде такъв?  Sad 

Общи условия

Активация на акаунт