Къде в Пловдив??? - 5

• 84 604
  • 830
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
А някой да е срещал наскоро от тези специални лакове за нокти, които горчат и са за отказване от гризане на нокти  newsm78
Днес пратих мъжа ми в една добре заредена аптека и го гледали умно само - изобщо не били чували  Crazy
Взимали сме от аптеката на Детски свят в Тракия Даум ексол (Daum exol), но преди време, а и май ви е далечко на вас Simple Smile

# 706
А някой да е срещал наскоро от тези специални лакове за нокти, които горчат и са за отказване от гризане на нокти  newsm78
Днес пратих мъжа ми в една добре заредена аптека и го гледали умно само - изобщо не били чували  Crazy
Принципно най-заредената аптека в града ни е Тримонциум, на Четвъртък пазара аптеката, тел:032/ 62-85-68, това трябва да е телефона
там има даум ексол
преди бяха две аптеките Тримонциум, още преди 100 години - тази и срещу ВМИ на В Априлов, но собствениците се разделиха и тази на В Априлов вече няколко години изостава много. Вече съм се убедила 100 пъти, ако някое лекарство го няма там, няма къде да го намеря. Често са ми и поръчвали - примерно това за спирането на кърмата, където 40 лв хапчето, мъжа ми обиколи целия град и само там го имаше пак. Така че вече хич не се хабя да обикалям, направо там отивам.

# 707
  • Майничка
В Сани на Гранд-а имаше горчив лак, на стелажа, който се пада на гърба на този с бебешки шишета, биберони и прочее аксесоари.

Жива да си, бивша Мама Мики!

# 708
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, дано успея в борбата да отуча госпожицата да си подкастря ноктите със зъбки  Laughing

# 709
Горчивия лак Daum Exol го купувах от аптека "Милениум" на кръстовището "Богомил"+"П.Д.Петков", но съм по-доволна от "Mavala stop", който го намерих в бюти зоната в Мол-а. Вторият е много по-устойчив.

# 710
  • Пловдив
Горчивия лак Daum Exol го купувах от аптека "Милениум" на кръстовището "Богомил"+"П.Д.Петков", но съм по-доволна от "Mavala stop", който го намерих в бюти зоната в Мол-а. Вторият е много по-устойчив.

Благодаря ти!
А къде точно в МОЛ-а е тази бюти зона и би ли ми казала цена за ориентир  Praynig

# 711
Здравейте, някой знае ли къде в района на Бирена фабрика(каменица, ст. Ботев) мога да занеса обувки за поправка?

# 712
  • Майничка
Здравейте, някой знае ли къде в района на Бирена фабрика(каменица, ст. Ботев) мога да занеса обувки за поправка?

Малко от другата страна на "Източен", ама читави обущари има до пицерия "Верди" на "П.Д.Петков" и под дългия блок зад Гранда, където са двете книжарници, преди тази с худ.литература.

# 713
Здравейте!

Дайте координати и отзиви за фирми за изпиране на холови гарнитури!
Благодаря!

В понеделник чакам тази фирма http://refresh-plovdiv.com/services.html
Ако съм доволна ще пиша Peace
Миналата есен ползвах техните услуги и съм доволна.Два дивана (без възглавниците, т.е само долната част)- 30лв.

Момичета, откъде да си купя шпатула за чистене на керамични котлони-моята се захаби, а досега не съм купувала

# 714
  • Пловдив
Момичета, откъде да си купя шпатула за чистене на керамични котлони-моята се захаби, а досега не съм купувала

Технополис

# 715
  • Пловдив
Да се отчета и аз за почистването с Рейнбоу, много съм доволна, момчето доста се постара, за холова гарнитура, 6 стола, огромен килим и два матрака ми взеха 70лв, в момента имат промоция  Peace
Препоръчвам ги   Grinning

http://refresh-plovdiv.com/services.html

# 716

Moжеш да си купиш само ножчета 5 бр - 5 лева, що ще даваш 8-9 за нова шпатула. Има ги в магазинчето за препарати до у-ще Душо Хаджидеков - колелото на П.Д. Петков и Богомил

# 717
  • Пловдив
Благодаря на всички за информацията за пране на холови.... наистина ми бяхте много полезни.....

# 718
  • Пловдив
Благодаря на всички за информацията за пране на холови.... наистина ми бяхте много полезни.....

Ей запалихте ме  и мен  Wink, ще ги викам да чистят и у нас hahaha

# 719
Здравейте момичета,къде в Пловдив може да се забавляват деца  на 4-6 годинки ,за 3-4 часа,да им е забавно и интересно- децата не говорят български но разбират, говорят немски. Помогнете ми ,че искам да зарадвам племенничките си. Весел и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт