Къде в Пловдив??? - 5

• 84 597
  • 830
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Здравейте момичета,къде в Пловдив може да се забавляват деца  на 4-6 годинки ,за 3-4 часа,да им е забавно и интересно- децата не говорят български но разбират, говорят немски. Помогнете ми ,че искам да зарадвам племенничките си. Весел и усмихнат ден

Първо се сещам за Тон Бон Бон-работят млади момичета и все някое ще знае немски език

http://www.tonbonbon.com/-тук може да се ориентраш за адресите

# 721
Благодаря Simple Smile

# 722
  • Пловдив
Да кажа за Даум Ексол-а
Вчера съвсем случайно го намерих в аптеката до хотел България на ъгъла  Peace
Сега остава и да се преборим с това гризане  Praynig

# 723
  • Пловдив
змейковица, и ние минахме през период на гризане, но екзола не ни помогна (него го ползвахме за отучване от лапане на пръст, за това имаше файда някаква). Но гризането го отказахме с убеждаване - обещах и, че ако си остави нокти за рязане, ще и купя каквото поиска. Трудничко и беше, но успя. Това ти го казвам в случай, че не успееш с екзола. Желая ти успех!

# 724
  • Пловдив
Благодаря ти Hug
Аз пробвах с убеждаване, обещавах, че ще я лакирам, говоря й, че така не са й хубави пръстчетата, че поглъща лоши неща, но нищо не помага  Rolling Eyes В яслата са се научили 2-3 деца и гледа от тях явно - отскоро е този номер  Confused

# 725
  • Пловдив
И при дъщеря ми дойде от градината. Доста дълго продължи, няколко месеца. Лошото е, че в яслата няма как да я намажеш, иначе не че не действа. Ако е във ваканция по-дълго време, може би ще успееш да я отучиш.

# 726
Момичета (и момчета де),

къде в Пловдив мога да намеря поликарбонатни плоскости или някакъв ПВЦ-материал, искам да го използвам за холна врата, вместо стъкло?

# 727
Момичета (и момчета де),

къде в Пловдив мога да намеря поликарбонатни плоскости или някакъв ПВЦ-материал, искам да го използвам за холна врата, вместо стъкло?
Всяка рекламна агенция
Тези са вносители - http://www.microasu.com/Contacts1.htm , имат всякакви дебелини
Магазинът им се намира, спирката на хотел Марица, уличката която води към Новотела, първата вдясно, улицата на ресторант Адиса и хотел Норд.
Но имай предвид, че поликарбонатът е кофти материал - много се драска и при чупене въобще не е безопасен както си мислят много хора.

# 728
Здравейте, този лак помага ли при смукане на пръсти или е само при гризане на нокти? Че ние имаме този проблем - като се засрами или почуства неудобно и като лапне този пръст, лудите ме хващат!

# 729
  • Пловдив
Здравейте, този лак помага ли при смукане на пръсти или е само при гризане на нокти? Че ние имаме този проблем - като се засрами или почуства неудобно и като лапне този пръст, лудите ме хващат!
До дете си е! Ние се борим с лапането на пръста вече 2 години и нищо няма ефект. С Даум Ексол-а й е гадно, горчи й, мръщи се, но пак си го смуче. Вече реших да не й се карам и вместо да забранявам - да разрешавам, сега е разрешено смученето само, ако ще спи. Като че ли това има най-голям ефект за сега.

# 730
  • Пловдив
На дъщеря ми помага, но само като е намазана. Тя си лапа пръста само докато заспива, де. В градината няма кой да я маже и там си лапа пръста. Обаче напоследък има някакъв напредък и по-често не си го лапа... Не знам вече. Отвратителен упорит навик, никой не ме предупреди навремето, като беше бебе  Twisted Evil

# 731
Благодаря ти Каспър  Hug, знам къде е МикроАСу, даже имаме позната там, как не се сетих  newsm78

# 732
На дъщеря ми помага, но само като е намазана. Тя си лапа пръста само докато заспива, де. В градината няма кой да я маже и там си лапа пръста. Обаче напоследък има някакъв напредък и по-често не си го лапа... Не знам вече. Отвратителен упорит навик, никой не ме предупреди навремето, като беше бебе  Twisted Evil

Като бебе никога не го е лапал, но веднъж видя едно момиченце как се засрами и си подпря пръста на крайчеца на устата без да го лапа ... и още след 5 минути се пробвахме с едно драматично налапване до край на пръста, всички реагирахме прекалено неадекватно и това ни беше грешката и оттам се тръгна ... но това с лака все пак ще го пробвам.

# 733
До дете си е! Ние се борим с лапането на пръста вече 2 години и нищо няма ефект. С Даум Ексол-а й е гадно, горчи й, мръщи се, но пак си го смуче. Вече реших да не й се карам и вместо да забранявам - да разрешавам, сега е разрешено смученето само, ако ще спи. Като че ли това има най-голям ефект за сега.
Здравейте моми4ета!Да се вклю4а и аз за това сму4ене на пръсти-ние имахме този проблем от 5 месец до 2г. и 4 месеца-сму4ехме си средният и безименният пръст на лявата ръка едновременно по всяко време на деня.Тръгнахме на ясли на 1г. и 7 м. и лелите там ми дадоха зор да го отту4им заедно-ето как с редовно мазане на пръстите с Гамафлорин или там както бе6е (онова зеленото лекарство за рани).Беше голям купон-цапане на дрехи,постоянно тър4ане с шишето да го мажем ако поне4еше да ги засму4е но Ура-отказахме го!!!!А преди това пробвахме с -увивахме пръстите с бинт,мазахме с люта 4ушка,с гор4ица,с 4есън ама не и не сму4е и търпи а от това зелено лекарство му става6е неприятно и се отказа!!!!Успех на тези които имат този проблем

# 734
Гранофурин ли имаш предвид?
Не е безобидно лекарство,особено за смучене от деца .
Ако някой го мерне по аптеките-да сподели,че го няма доста отдавна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт