Черен петък злато

• 752
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да си купя по-тежичка златна гривна и се замислих дали ще има черен петък в някой онлайн магазин? Изобщо кои са сигурните онлайн магазини  за златни бижута? Надявам се не е против правилата на форума.

# 1
Съмнява ме. Черният петък обикновено се ползва за разчистване на изостанали и слабо търсени стоки, а златото е желана стока, търси се постоянно и хората са склонни да плащат за него колкото им поискат. Не виждам логика да го пускат на промоция.

# 2
Може и някъде да има намаления, все пак на бижутерията се слага солидна надценка, но по-скоро трябваше да си набележите какво Ви харесва и да следите цената през годината, защото за "черен петък" 99% процента от "намаленията" са връщане на нормалните цени след нарочно едномесечно повишение.
Иначе за качество не мога да говоря- никога не съм тествала бижута, които съм купувала, дали отговарят на каратите, които са обявени.

# 3
Моят опит е, че в он лайн магазините и тези по моловете златото е на завишена цена. В златните бижутерии на място в града, цената е по-ниска. Те не правят разпродажби обаче.
За сравнение в края на лятото разглеждах златни обеци, около 2.3-2.5 грама в мола ми искаха 550 лв. За 2.8 гр. в златната бижутерия струваха около 390 лв.

Общи условия

Активация на акаунт