Отваряте сайтовете с лайфстайл новини и виждате как Дейвид Бекъм бил на Малдивите, пък милиардерът Роман Абрамович обичал да почива там – известните имена може да се изреждат до безкрай. Освен че #Малдивите се смятат за един от най-скъпите курорти, трудно ще намерите списък с топ 10 до 100 места, които трябва да видиш, докато си жив, който да не включва тези райски острови.  
Пленителните морски снимки с бисерен пясък и палитра от изгреви и залези карат много хора да мечтаят за „невъзможно скъпия Рай“, особено за любителите на гмуркането и разнообразието на морския свят. А кой не би се радвал на целогодишна температура от 28 градуса, коралови острови и кристално прозрачни води…


 
Магическата мисия възможна
Почивки на Малдивите се предлагат от доста агенции. Когато човек погледне цените, на пръв поглед изглеждат непосилни. Но това е, защото мислим с какво разполагаме в момента.  
Разходите за двама души на ол инклузив плюс дневни за морски приключения за почивка от 10 дни са около 7000 лв.
Ако вземете потребителски #кредит, няма как да не го изплащате за по-малко от 100 лв. на месец. Няма да смятаме разхода по кредита и каква сума връщате всъщност. Има съвсем възможни начини да си реализирате магическата почивка, но като си дадете време за постепенно натрупване на същите вноски – само че този път да работят само за Вас.

Ето няколко реални и възможни варианта да си поставите за цел и да спестите обозримо тази сума, за да реализирате магическата мисия:Вариантите са изчислени на база постигната средногодишна доходност от 4% за последните 10 години на консервативния ЕЛАНА Еврофонд (данни: БАУД).  
Любопитно и тъжно: Промените в климата заплашват Малдивите
Промените в климата и нивата на Световния океан вече грозят много красиви места от разрушение и изчезване. Тъжно е, но прогнози на учените дават още 30 години на този прекрасен архипелаг в Индийския океан, ако тенденцията на климатичния обрат не се промени. Малдивите са най-ниската държава в света – най-високото място достига едва 3 м над морското равнище.

Ако имате въпроси за различни варианти за реализиране на мечтани пътувания, споделете ги, за да обсъдим съвсем реалните и постижими начини.  Сиана Даскалова
Консултант "Финансови услуги"
Тел.: 02/ 81 000 72
Мобилен тел.: 0887 855 031
email: daskalova@elana.net
http://www.elana.net/fund-management


Ако Ви е неразбираемо или искате да питате още по темата, не се колебайте да пишете/да се обадите на финансовите консултанти на ЕЛАНА директно или да публикувате въпроса си в консултативната ни тема. Ще отговорим на всички и ще Ви посъветваме практично.


Дисклеймър:
Информираме настоящите и потенциални инвеститори, че стойността на финансовите
инструменти и доходът от тях може да се понижат. Не се гарантират печалби и съществува риск за
инвеститорите да не си възстановят пълния размер на вложените средства. Инвестициите във
взаимни фондове, както и инвестициите на самия фонд не са гарантирани от гаранционен фонд или с
друг вид гаранция. Всеки работен ден инвеститорите могат да получат документа с ключова
информация, проспекта, правилата/устава на КИС в офисите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, както и
на www.elana.net.


#ELANAFundManagement

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 11:26 от Редактор**