ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 19

• 26 172
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На мене изобщо тая история ми е много измислена. Как така решила нашта Анастасия да си вземе момичето, да си остави момчето.... Димитър пък взел Надето и толкова години тя не знае, че има и друго дете. Борис не съм наясно какво предполага за произхода на Елица...Мартин знае ли, че Анастасия не му е майка...Нещо ми е много объркано там.

# 376
Аз уж знам, ама и на мен ми е доста объркано Peace
И за мен също е непонятно как така една майка избира и взима само едното от двете си деца. И знам, защо е станало така (т.е. "обясненията"), но пак не ми се връзва Rolling Eyes И имам тайни подозрения, че нито една от жените, пишещи за сериала няма семейство и деца Peace Иначе със сигурност биха измислили друг начин да бъдат разделени близнаците.
Колкото и безскрупулна кучка да описват Анастасия, вижда се, че има сърце жената Peace
И историята с булката, която отива сама на сватбата си е съшита с бели конци Stop
Абе пропуски има, ама не заради тях гледаме сериала Wink
Явно наистина "гладът" по нещо родно ни прави доста толерантни към такъв сорт сценарни извращения Mr. Green

# 377
  • София
Аз уж знам, ама и на мен ми е доста объркано Peace
И за мен също е непонятно как така една майка избира и взима само едното от двете си деца. И знам, защо е станало така (т.е. "обясненията"), но пак не ми се връзва Rolling Eyes И имам тайни подозрения, че нито една от жените, пишещи за сериала няма семейство и деца Peace Иначе със сигурност биха измислили друг начин да бъдат разделени близнаците.
Колкото и безскрупулна кучка да описват Анастасия, вижда се, че има сърце жената Peace
И историята с булката, която отива сама на сватбата си е съшита с бели конци Stop
Абе пропуски има, ама не заради тях гледаме сериала Wink
Явно наистина "гладът" по нещо родно ни прави доста толерантни към такъв сорт сценарни извращения Mr. Green

Е аз съм гледала само там дето Анастасия казваше на Димитър, че е била ужасно бременна и ужасно сама, че него все го нямало, бил я зарязал с Емилия, ама не съм сигурна че само тва е причината да си грабне Елица и да побегне. По едно време изпуснах доста серии.
А това със сватбата пък да не говорим, каква измишльотина беше. За последното те подкрепям на 100%.

Довечера ще дават 2 серии.

# 378
За каква сватба говорите момичета? Иначе Мартин не знае  , че Ана не му е майка , Елица не знае , че Борис не й е баща и т.н. Тя Елица кво ли знае ама както и да е . Борис знае много добре , че Елица не му е дъщеря  . А това защо Анастасия взема само едното дете и на мен не ми е ясно .

# 379
Довечера ще дават 2 серии.

По програма ще дават една, промяна ли има?

# 380
  • Бургас
Дадоха анонс преди малко, че довечера ще има 2 серии  bowuu

# 381
  • София
Да, по Нова го видях преди Шехерезадата. Сигурно заради националния траур няма да има Господари на ефира и ще пуснат втора серия.

# 382
От 10.30 почват ,нали?

# 383
  • Варна

Казаха, че ще е от 22.00 часа!

# 384
  • Варна

За теб може да е непонятно, но аз познавам хора, на които се е случило същото. Става въпрос за брат и сестра - не близнаци. При развода бащата взема момчето, а майката момичето. Децата не са разделени като бебета, а като са били на 10 и 8 години.Родителите им след това отново имат семейства и още деца.  Живеят в различни градове и  момчето не беше виждало майка си повече от 12 години.   #Crazy

А случай за разделени близнаци е баба ми която е разделена от своята близначка още като бебета и дадена за отглеждане в друго семейство, което не е можело да има деца. Ама тогава и времената са били такива.

# 385
И аз гледах анонса преди малко, след концерта ще дават 2 серии  Party
Дано успее да се прибере Маринчето за тези две серии.  Simple Smile

# 386
  • В най - голямото село
И аз гледах анонса преди малко, след концерта ще дават 2 серии  Party
Дано успее да се прибере Маринчето за тези две серии.  Simple Smile

Много бързаш Laughing

# 387
Еее момичета, от кога не съм писала, ама просто нямам време, но ви чета с кеф!

Все още не изпускам епизод! Та по този повод да защитя авторите- до сега от всичко, най-изпипан е бил сценарият. Ако гледате  епизодите до един ще го разберете. За всичко си има обяснение или е заложено такова но още не сме го видяли. И на мен ми е супер любопитно какво е накарало една майка да избере едното си дете а другото да остави. А за Светльо.... ами спроед мен е много логично след като е разбрал къде държат МАрина да е намерил място някъде на близо да я скрие, няма да я разкарва с колата из цяла  България я, нали до колкото разбирам само той има информацията къде е, от онзи оживелия човек на Пецата. Simple Smile

# 388
  • Луната ни пази

За теб може да е непонятно, но аз познавам хора, на които се е случило същото. Става въпрос за брат и сестра - не близнаци. При развода бащата взема момчето, а майката момичето. Децата не са разделени като бебета, а като са били на 10 и 8 години.Родителите им след това отново имат семейства и още деца.  Живеят в различни градове и  момчето не беше виждало майка си повече от 12 години.   #Crazy

А случай за разделени близнаци е баба ми която е разделена от своята близначка още като бебета и дадена за отглеждане в друго семейство, което не е можело да има деца. Ама тогава и времената са били такива.
Моята най- добра приятелка също има подобна съдба. Била е на 2, а брат и на 6! Тя знаеше, но нямаше никакъв спомен от майка си! Когато отидох във Велико Търново, издирих майка и и тя пожела да се видят. Това виждане беше само 1 път и не се повтори. Така че, нищо ново под слънцето!

# 389
Той Светльо нали каза на Митето:"Всеки на мое място би постъпил така"
когато онзи му благодареше и казваше ,че незнае как да му се отблагодари.(ама кой за кавото си мисли)
За случеите на разделени деца от истинския живот, и аз познавам такива хора ,не са близнаци но са две сестри,майката дава бебето на брат си който няма деца и те израстват като братовчетки но са отглеждани в различни градове и се виждат рядко,сега са вече жени и двете са омъжени и имат свои деца и наскоро мисля,че разбраха,че са сестри и голямата доста се беше обидила на майка си,че е дала сестра й на вуйчото.

Общи условия

Активация на акаунт