След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 928
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от нас.

Снощното земетресение и аз го усетих  newsm44 newsm68 newsm44  Този път бях легнала на спалнята и си се разтресе доста солидно  #Crazy

И моята нощ беше много накъсана. Ставах сумати пъти до тоалетна, бях вир вода, въртях се непрекъснато, но пък като сравня с миналия месец, доста по-добре спя. Явно тялото ми свикна на тежестта и почти не ме боли на натъртено.

Ох, сърчицето ми се свива, като си помисля, че в момента Geraldine е на операционната маса. Дано е спокойна и всичко мине бързо и успешно  Peace  Същото пожелавам и на Нана и Поли, но часа на тяхното секцио не го знам, затова писах специално за Geraldine.

От снощи имам доста странни болки в корема - не са точно менструални, но не са и много приятни  newsm78 Въпреки това, им се кефя, защото са поносими и е хубаво лека полека да свиквам на болката. А и при всяка болежка си мисля, че моментът настъпва, а вече съм си напълно готова с мисълта. Е, страх ме е, ама те хубавите работи трудно стават.

Хич не ми се ходи в МД днес, ама няма как. Дано бързо си взема документите, че имам и по-приятни занимания от висенето пред кабинетите там.

Приятно изкарване на срещичаката  Hug

Леле, колко малко сме останали пищещите тук. Скоро няма да имам с кого да си говоря и ще си пиша монолози май...

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:21 от Gydelichkova

# 241
здравейте и от мен, мацки!
Гъди, направо ме разбиваш с тия постове!!! голям смях! ние вчера усетихме земетресението, ама аз докато разбера какво става и то свърши- мъжът ми само се обърна от пред компютъра и каза: "има земетресение, усещаш ли?', аз гледах за авиошоуто по новините и докато превключа бременния си мозък на друга вълна..... и охлювите избягаха!!!
 fingerscrossed успех на всички планирани за раждане днес, както и на тези, които не са планирани, но може би ще родят на тази дата! честно казано малко ви завиждам, момичета- поне имате фиксирана дата и знаете за кога да се настроите, а аз така си чакам в пространството и това доста ме изнервя! още повече, че незнам точно какво чакам и съвсем ме обхваща ужас! ooooh!

# 242
Ние никакво заметресение не усетихме, хем сме на високо!! Rolling Eyes

А за приказките Гъди не се безпокой -ще останат хора и сега има много майчета, но незнам, защо спряха да пишат от известно време,  а виждам, че само четат, дали ги  е хванало шубето от предстоящото раждане незнам! Честно да си призная мен  изобщо не ме е страх от ражданетоо, все ми е тая по какъв начин ще родя, най-важното за мен и единственото, което си мисля непрекъснато в последните дни е ,дали с бебето всичко ще бъде наред, дали ще е здраво, само това ме вълнува, мен вълците ме яли, боли не боли, всички ще минем през болката ,неизбежно е!!! Simple Smile

# 243
Здравейте и от мен!!!
Искам да спинкам както преди ,като знам каква поспаланка бях сега се чудя на себе си как може аз да съм бъдна в 7ч(без да се налага да ходя на работа) newsm78 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed :fingerscrossedна всички мама ,за които днес е големия ден.Чакаме добри новини всичко да мине бързо и безпроблемно
Аз от няколко дни се чувствам като стара баба всичко ме боли тежи и какво ли още не ,горкичкия ми съпруг всичко на него се стовари.А аз само измък - примък от дивана на спалнята Embarassed, но стига съм се оплаквала остава още много малко.
Н а всички желая един прекрасен ден

# 244
И аз се добрах до компа. Пак имах безънна нощ (забелязвам, че ми се редуват през една, а и добре, че после не съм на работа - осъзнах защо ги дават тези 45 дни преди раждане!). След второто събуждане не само леката нощничка, с която спя, беше чисто мокра, ами и долният чаршаф и калъфката.  ooooh!
За земетресението ... Мъничко ще оспамя темата, за което се извинявам, така че ако на някой не му се чете, да прескочи този абзац! Мъжът ми още снощи ме попита дали съм ви писала за това, че при мен е малко шантава тази тема ... През целия си живот съм усетила над десетина труса (дай, Боже, по-силни да не усещам!). Та, през 2001 при нас (в родния ми град) имаше няколко поредни труса в няколко поредни дни, между 3,5 и 4,3 по Рихтер (доволно силно се усещаха!). Досещате се каква истерия беше и как всичко живо беше по палатки и т.н. (затова тая Хасковска истерия по Великден си беше дежаву за мен, още повече, че тук и грам трус нямаше). Та, през 2001 осъзнах, че усещам земетресенията - няколко часа преди трус изпадах в някакво особено тревожно-напрегнато, тежко, тягостно състояние (най-общо казано, иначе е доста специфично). Както и да е. Снощи няколко часа бяхме в кухнята, че имахме доста неща за сортиране и пренареждане (сложихме и последния шкаф), а и си се радвахме на новото диванче. По едно време почнах да мрънкам, че не ми е хубаво, и изтърсих - ей такова ми е, като преди земетресение. Чувството не го бях изпитвала близо 8години. Милото само ме погледна и ме успокои. Влизаме в хола, отварям лаптопа и виждам написаното от Гъди за първия трус - безмълвно му го показах. Нито бях чела, нито чула, че е имало трус, а и при нас не се усети! Понеже милото си знае, че имам разни шантави способности (нали в нощта на Еньовден съм родена  Mr. Green ), на които се старая да не обръщам внимание, го прие с пълно доверие и съвсем нормално. Няма и час след това, и нас ни разлюля. Само се погледнахме, на мен ми подскочи сърцето - не толкова от страх от самия трус и да не би да се усили, колкото от факта, че аз с голямата си уста споменах земетресение преди това ... А мъжът ми приема тези ми усещания от веселата страна - казва, че поне е сигурен в мен, че ще ги усетя.  Wink Спирам, че стана доста дълго.
Ани, при вас не се усети, нали? Че те мислех - знам, че те е страх от земетресения и бури! Ще стискам палци за прегледа днес! Бебчо да си излезе, когато си е неговият момент и без проблем!  fingerscrossed
Нана, Джералдин и Поли - отново ви пожелавам късмет, момичета, всичко да бъде по мед и масло за вас и бебчетата!  Praynig
Гъди, може да сме малко, ама пак си пишем доста.  Wink А това, че се виждат доста "четящи" момичета, не е гаранция - аз понякога денонощно съм логната, но дори не съм си в къщи.

# 245
Добро утро и от мен  Simple Smile
И аз снощи се наспах, ставах само 3 пъти  Grinning
Гъди това за пълната луна беше супер  Grinning така се разсмях, че събудих бебо и здраво ме изрита.
И аз не усетих земетресенията, от което ми стана много странно, защото принципно имам голям страх от земетресения и усещам всяко полюшване и се панирам. А мъжа ми си беше в къщи и го усетил. От тия хормони явно съвсем съм се омагьосала и съм станала пълен темерут.  Grinning

# 246
  • София
Добър ден, както се казва  Hug

И аз не спах добре, не ми се спеше, ама хич дори. А и всяко обръщане в леглото ми е доста болезнено: коремът ми увисва със страшна сила на една страна и това ме понаболявавече. Сега съм като парцал.
Пред блока са се събрали много деца и играят, викат, направо да им завиди човек на безгрижната ваканция. Само дето е абсурд да заспя  Whistling

Aya , благодаря ти за предложението  Hug, но мисля днес да остана в къщи. Не ми се мърда много, ще почивам с кницка в ръка.

Amorevole , можеш да се пробваш да работиш към гражданска защита  Laughing Направо тръпки ме побиха....
Няма ли новини вече?

# 247
  • София
Добро утро мацки ,

Стискаме дружно палци за всички момичета на които им предстой операция днес Peace 

Пожелавам ви хубав и слънчев ден днес!

# 248
И аз чакам добрите вести днес с нетърпение  Simple Smile.

Ние пък вчера бяхме на театър по време на заметресението и преди да разбера също ми стана едно задушно , сърцебиене. Помислих ,че е от жегата , ама след малко се разлюляха полюлеите, но никой не реагира . Едвам издържах до края, такова ми беше едно свито.

Иначе тази нощ я изкарах като че ли по-добре от предишните, поне ставах на два часа , а не на един. Но пък сутринта на два пъти крампи на крака , голяма гадост  Sick. После къпя се и телефонът звъни , аз да не изпусна кое е, успях да обуя само едната джапанка и като се подхлъзнах в коридора с босия крак, почти шпагат направих. От това така ме заболя долу ниско корема , че чак сега се пооправих , даже още ме подърпва.

Мишел, да  е жив и здрав рожденикът .

Ди, дано намерите лек за коликите, но и това ще мине.

Петя, много е сладка снимката на Марти с кака му  Heart Eyes.

Днес свекито има РД и след малко ще излизам да търся подарък, но идея нямам какво  newsm78.

Хубаво изкарване на срещата.

# 249
Здравейте момичета!
Аз не съм усетила земетресенията, но и по-добре, защото само щях да се страхувам повече. И без това нощите са ми кошмарни. Спя около 3-4 часа и след като се събудя повече не мога да заспя. Обръщането в леглото и на мен ми е много трудно, а понякога и болезнено.Вечер само си мисля дано да изкарам до сутринта, за да не се налага да събуждам детето през нощта и да го водим при приятели.И мен ме обливат топли вълни, постоянно съм мокра.
Стискам палци на момичетата със секцио днес!

# 250
    Здравейте, мами! Аз отдавна станах, изчистих целия свят и ей сега ще излизам да платя тока, че утре го спират! Толкова съм разсеяна напоследък, че безмалко да изтърва крайния срок за плащане (миналия месец беше същата история).
    Надявам се днес да е големия ден, ама нямам никакви признаци  smile3502 Май в карайна сметка ще си изчакам термина (5-ти юни), въпреки че се хващам на бас, че до края на седмицата ще си имаме бебе... Абе то днес денят тъкмо започва... Преди имах един лаф, "Има време до 5 часа", който използвах много често, затова колко бързо се променят нещата понякога...ще разкажа откъде дойде тоя лаф,ако някой го интересува. Беше преди 3 години,бях завършила висшето 2 седмици по-рано и нашите с нетърпение ме чакаха да се прибера в Разград да ги видя, ама аз все отлагах от днес за утре (все пак хубаво е лятото да бъдеш на море   sport027 ) и въпросният ден вече окончателно бях решила, че ще се прибера за ден-два... казах на нашите, че ще хвана автобуса в два, обаче ми се доходи на плаж и отложих за автобуса в пет часа  newsm36 пих бири цял ден, беше много яко всичко, возих се на водно колело и тогава си изтървах раницата в морето и останах без мобилен телефон... освен това бях и почти бездомна (без квартира, от две седмици живеех насам-натам в приятели, събуждах се сутрин без да зная, къде ще се събудя на следващия ден...абе мнооого весело)... пратих на нашите смс, че нямам мобилен и отлагам прибирането с няколко дни... след 2-3 дена, беше вечерта, се обаждам на баща ми от телефона на едно момче и той ми вика "къде си?" Аз му казвам "къде съм или къде живея?" и той "къде си в момента?", аз отговарям "в морската" и той горкият ме пита отчаян "там ли живееш?"    smile3532

# 251
От пубертета директно навлизат в критическата и върви пък се оправяй с тях.
  202uu
Анито, късмет от мен днес  Hug

Mayflower, добре че си се оттървала леко  ooooh!. Много внимавайте, момичета - тази тежест не е шега работа  Crazy.

Вайпър, и на мен бая ми натежава корема на една страна като се завъртя - снощи се хванах, че вече не мога да се звъртя като преди, а полу ставам и тогава чак. Фатката със замятането на корема от предния път не работи нещо  newsm78. Но пък това ме радва, че мацката ми е порастнала. А как лежите по гръб за мен е пълна загадка - аз ако съм така имам усещането, че имам цял слон върху себе си  Whistling

Аморе, сигурна бях, че не ти е чиста работата на теб и има нещо вуду-ала-бала Mr. Green

Аз, мами, изгладих и последната дрешка, подредила съм чекмеджетата, пакетирах нещата за изписване, но не съм си направила списъка за болницата още  Blush. Като гледам как напредна времето, го оставям за след срещата. Чао от мен за сега  Hug

# 252
Аз още си стоя вкъщи и си чакам мъжа да дойде да ме вземе и да ме закара до МД. Ама имам чувството, че ме е позабравил нещо  smile3506  Не че съм с някакъв час там де, ама ми се искаше по-рано да отида, че после сигурно ще е навалица. Е, ще си изчакам още малко и е му звънна, за да го подсетя  newsm12

Amorevole, евала за тези способности, въпреки че не знам дали теб те успокояват, че ги имаш или не....А нямаш ли някоя дарба за предричане на раждания, да видиш за мен, че да знам за кога да си чакам  smile3503  Междудругото, онзи ден попаднах на едно предаване с гадатели и мислех да звъня да ги питам кога ще раждам, но се отказах навреме. Остава на такива да се доверявам, съвсем ще се обявя за не с всичкия си....

Анито, дано прегледът мине добре и чуеш това, което искаш. А относно думите на мъжа ти за термина на бебето - нямам думи. Това да не е концерт по желание. Аз като гледам моя мъж май също си мисли, че докторът като ми е изчислил някакъв термин, точно тогава трябва да раждам. И ми се налага всеки ден да обяснявам, че е възможно всеки момент да тръгна да раждам. Понякога си мисля, че много ги жалим откъм информация и че май трябва да даваме и на тях да четат книжките за бременни, за да не мислят толкова ограничено  newsm10

Я, оказа се, че не ме е забравил, току-що ми звънна. Отлитам след малко. Като гледам, май пак ще вали доста...

# 253
Добро утро и плодовита седмица и от мен!
Мindi, гледам, че четеш, как е положението при вас - прибрахте ли се в Бургас, свиквате ли с новия член на семейството, екшън има ли Grinning

# 254
  • Germany
Здравейте днес и от мен.
Бебчо спи и аз използвам да седна и да почета и попиша Simple Smile. Ние снощи почти не сме спали и в 2 часа след едно нон стоп кърмене се предадох и дадохме добавка. Бебчо веднага заспа и откара 3,5 часа което си е супер. Сега на всяко хранене давам 1во да цока / поне 20-30мин./ и после си изпива и добавката. Говорих с педиатъра и той каза за сега да давам защото юнака е малък и няма явно сили да суче като хората. Каза също че от утре можем да излизаме, но аз се чудя. Другите мами с бебоци - излизате ли вече?
Стискам палци на всички очакващи бебчета днес!
Всички бебоци в албумчето са страхотни! По късно ще кача и аз снимки на Брани.

Общи условия

Активация на акаунт