След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 929
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Много късмет на мамите с планирано секцио за днес - Жералдин,Нана и Polly US ,както и на всички,които не са планирани за днес  Heart Eyes!!!
   Не знам как е при вас,но при мен финалните метри са съпроводени с коктейл от емоции,които варират от едната крайност в другата.Имам две гинекологични операции,прекалено дълго съм го чакала и искала това дете,за да се плаша от самото раждане.Искам само да минат двете седмици,които остават до моят ден и да си гушна моята принцеса baby
   Пожелавам на всички един страхотен ден,изпълнен с много усмивки и положителни емоции! baloni

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 07:52 от LEILA BEL

# 226
  • Home is where the heart is...
Добро утро момичета..

Geraldine, всички ще чакаме страхотните новини днес от теб и Нана, желая ви много успех и стискаме палци всичко да мине бързо.   love001

Аз усетих второто земетресение вчера и не можаж да спя от притеснение цяяяяяяла нощ. В момента се чувствам като нещо средно между сомнамбул, парцал и извънземно (последното заради външния ми вид ще да е)...  smile3534
Добре че имам курсова работа която трябва да доукрасявам, та да ми задържи очите отворени....

Пожелавам на всички една страхотна, успешна и бебевалежна седмица.... С всеки изминал ден вълнението става все по-голямо, както и броя на майски юнчета...  Hug

# 227
Нана и Жералдин успех и от мен!Чакаме новини с нетърпение!Как са Мил и бебето някои знае ли нещо  newsm78?

# 228
Добро утро момичета Hug
 На Жералдин,Нана и Поли  fingerscrossed успех и ще чакаме добри новини  bouquet
Ай де нека новата седмица започне с прекрасни новини за майски юнчета  newsm30  ylinfant

# 229
Добро утро маменца.
Успех на Жералдин , Нана и Поли и да ни зарадват скоро и със снимки на бебоците.
На вси4ки други ранобудни мами- Лек и приятно емоционален ден.
Аз преди малко на ве4еря, как си ревнах, ей така. Седим си с Христо, който е пове4е от упора, особено от както 4акаме беб4е, и вси4ко прави души4ката ми, и си хапваме кротко и изведнъж реших 4е трябва да се разпла4а 4е да ми олекне и си поплаках, а той като се притесни, да не ме е наранил нещо или обидил без да знае- горкото стана ми толко мъ4но от това 4е съм го притеснила, а той като мушица след мен донеси, отнеси, оправи и т.н. Е на края се посмяхме над хормоните ми и ми олекна толко много, но интересно е 4е не бях тъжна а просто имах нужда все едно да си попла4а.  newsm78

# 230
Здравейте юнки,
аз може би от началото не съм писала, но си ви прочитам, когато имам възможност. Искам да поздравя всички майчета, които вече се сдобиха с рожбички. Нека са ви здравички, весели и добрички дечицата! newsm51 На тези, на които щастливото събитие предстои стискам палци и да минава по- леко и безболезнено!
И аз тръпна с този копнеж все още. Ще раждам в Майчин дом Варна. За сега вървим към нормално раждане и въпреки че горе-долу знам какво ме очаква, все пак само преди 1 г и 4 м се срещахме с персонала там, пак ми е притеснено.
The1 четох, че ти също ще раждаш в тази болница и в един скорошен твой пост пишеш, че лекарят и акушерката са ти казали, че раждането ти предстои скоро. Моля те кажи на какви основания си направиха това заключение и при кои лекар и акушерка си. Ако искаш ми пиши и на лични, за да не спамим темата.
Желая на всички слънчев ден, спокойствие и повече усмивки! lovekiss

# 231
Добро утро и от мен Hug
Тази нощ нещо не спах добре обръщах се през 30 минути
заради тежината ми изтръпват бутовете Laughing и е невъзможно да лежа на една страна продължително
нещо забелязах че само по гръб ми е удобно,но се притеснявам да не направя нещо на бебчо newsm78

Нана и Жералдин Чакаме новини по късно

Аз отивам на разходка докато не е напекла жегата

# 232
Добро утро и от мен! Simple Smile

Тъкмо се зарадвах, че днес ще  е хладничко  и няма да има слънце, а то взе,че изгря! Снощи определено се спа добре, като изключим,че по  едно време се събудих вир вода, моичкия му станала хладно Laughing и затворил прозореца , е отворих си го  и щом почувствах хладината заспах мигновенно!! Интересно, че аз нямам никакви болки нито в кръста, нито в кълките ,или това дето описвате, като почне да се разширява таза,спя във всички посоки, и преди бях писала, че въпреки големия корем, не ми тежи изобщо,  а имам  само болка в костите на пръстите на ръцете при събуждане, днес мисля да звънна на лекарката ми да я питам, заради тези болки в пръстите! От събота вече си намилих дозата на магнерота по 2 хапчета на ден, ами определено има ефект, почна пак да ме наболява корема Mr. Green - в неделя го спирам окончателно и ще си чакам родилните болки, надявам се, до средата на юни да се обебя!! pregnant

Още веднъж стискам палци за Жералдин и Нана и очакваме скоро новини от тях!! fingerscrossed

# 233
Стискам палци на всички мами които им предстои днес да се срещнат с бебецата си fingerscrossed

# 234
Добро утро!

На мен вече започва да ми понатежава бременността.
Задъхвам се,като се качвам по стълбите до нас.Ние сме на 10 етаж и аз винаги сутрин,като оставя нмалкия на ясла,се качвам до нас по стълбите.Сега ми е трудничко,чак мускулите ме понаболяха...ех,обездвижвам се.

Интересно,аз от форума научих,че е имало земетресения.
Ама той моят синковец така търчи из къщи,че и да се е разклатило нещо,съм го отдала на неговия бяс...

Ще дойда на срещата,но може малко да позакъснея,че сега се захващам с чистене и не зная кога ще свърша.

Успех на раждащите днес! Heart Eyes

# 235
Geraldine и Нана, имате и от мен едни стиснати палци fingerscrossed Чакаме хубавите новини Hug

И аз си мислех, че днес ще е по-хладно времето, но уви. Сега се връщам от изследвания и вече е напекло доста.

Иначе и аз изкарах една много смотана нощ - постоянно имах вълни, ту горещи,ту студени. Спах чисто гола и бях мокра няколко пъти,а след това ме тресеше от студ smile3506 бременна му работа, кво да се прави...

# 236
Добро утро  Hug
Ние пък се успахме с децата. Те заспаха чак след 22ч, а аз легнах към 1:30 и се будих много пъти до 5ч, включително и като вас обляна в пот  Rolling Eyes Като резултат станхаме чак в 8:10 и горките почти изпуснаха закуската в яслата  ooooh!.

Сега мисля да доизгладя последните неща за бебка, да си направя списък за родилното и да ходя на среща  Flutter. В тази връзка, предлагам извозване на мами около Борово - Вайпър, и за теб важи офертата, нямам против да се разходя с колата малко  Wink

Заметреценията, срам-не срам, ние от 5 години сме заедно с мъжа ми и до сега нито едно заметресение не сме усетили  Laughing. Не знам на какво се дължи, но редовно след всяко по-силно такова се обажда майка му почти панирана да пита как сме, а ние само се споглеждаме учудено и питаме за какво заметресение става дума  Joy. Е, вчера не ни е звъняла, но и тези не усетихме  Crazy

Хубав ден   bouquet

# 237
  • Варна
Добрутру братство!

Успех на мамите, които ще раждат днес, ние сме с вас и чакаме хубавите новини.

Аз съм будна от 1час ама немога да се разсъня, щото снощи се правих на пич и седях редом с мъжете до 3 часа  Drunk , вмерисах се на кебапи и цигари, ушие ме болят, а днес трябва да оправяме една стая, дето аз й викам багажно отделение, че майка ми като дойде да ме командори, там да я слагам да спи. Ужасно много ме мързи, а бебчо е развълнуван и ме бучка отвсякъде.

# 238
  • Плевен
Добро утро, бременелки....

Аз бях при мама 2 дни и сега ми отне 2 часа да ви изчета.

Успех и стиснати палци за Нана, Джералдин и Поли Praynig

Мони, Петя и Феникс са ти дали  много добри съвети, възползвай се от тях и успех с кърменето. Знам, че ще успееш. И аз първия месец плачех на всяко кърмене от болка, цедях и давах на Андреа кърваво мляко, но само силното ми желание и мотивация ми помогнаха и успях да кърмя успешно.

Самбоди, винаги ме изпреварваш с въпросите, и аз мислех за изтичането на водите и предпазването на матрака. И на мен ми искат от тези еднократните пелени-чаршафи за болницата и от тях ще сложа и под чаршафа, над матрака.

Завиждам ви за срещата днес, порадвайте се за последен път на бременските коремчета.

И не на последно място: Днес съм на последния си преглед. Много се вълнувам и притеснявам, че цяла нощ бах с контракции, но неболезнени. Вече спрях всички лекарства и след днешното "бъркане" мисля, че още днес мога да родя. Като ходя до тоалетна и се бърша с хартииката имам чувството, че имам разкритие  Crazy Моля ви стискайте ми палци на обяд  Praynig

Мъжът ми хич не искам да го коментирам, защото много ме дразни.   #Cussing out Вчера ми заяви, че си имам дата за термин и хич да не се напъвам да раждам преди това  #Crazy Ако започне раждането, явно ще трябва да си стискам до термина. Вярно, че и наще хормони ни бият, ама пък мъжките край нямат. От пубертета директно навлизат в критическата и върви пък се оправяй с тях.

Хайде усмихнат и приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 239
  • В Европа!!!
И аз да се разпиша с тези земетресения-както беше споменала една мама-и на мене ми мина мисълта че доста съм наедряла и чак разклащам апартамента  ooooh!.Моя така ми се смя,и без това постоянно ми повтаря че било по-добре да си стоя на място и да не движа много,много  #2gunfire #2gunfire.
Вчера получих първите две сериозни контракции и се разревах от болка а то от тук нататък ме чакат такива усещания и малко взе да ме дострашава  #Crazy.Но все се успокоявам че всички жени минаваме от там   Peace.
Стискам палци на планираните операции днес  Peace.

От пубертета директно навлизат в критическата и върви пък се оправяй с тях.
Това наистина ме развесели за начало на деня-щом е за сметка на мъжете  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт