ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - 2009/2010 Класиране/Записване

• 99 956
  • 1 204
  •   1
Отговори
# 405
  • София
 blueeyes, а резултата след класирането за вас какъв е? Положителен? Или като при нас  Sad

# 406
Искам да попитам някой има ли някакви впечатления от   187 ЦДГ Божур  в Красна поляна,предварително благодаря за отговорите!

# 407
# 408
  • София
Може и вече да е обсъждано, извинете ако е така, но може ли някой да ми обясни защо например:

1. В ОДЗ 69 децата с 8.2 т. имат номера, след като не са гранична група и има приети дори със 7.1 т.?

2. В ОДЗ 3 няколко деца с 8.1 т. имат номера, както и няколко деца със 7.1 т. - класирани. Освен това някои от децата, които са с 8.1 т. по първо желание (лично ги познавам) нямат номер и не са класирани???

# 409
Може и вече да е обсъждано, извинете ако е така, но може ли някой да ми обясни защо например:

1. В ОДЗ 69 децата с 8.2 т. имат номера, след като не са гранична група и има приети дори със 7.1 т.?

2. В ОДЗ 3 няколко деца с 8.1 т. имат номера, както и няколко деца със 7.1 т. - класирани. Освен това някои от децата, които са с 8.1 т. по първо желание (лично ги познавам) нямат номер и не са класирани???

Тези които не са класирани имат номер,но той още не може да се види.Най вероятно в понеделник когато пуснат актуализацията ще дадат и какви номера имат децата.Това е доколкото разбрах.А за другото питай в обратна връзка.Може в последствие да са правени промени по профилите и да са прехнати неправомерно подадени точки по някои критерии.В нашия район няма подобни разминавания нито в ОДЗ,нито в ЦДГ.

# 410
  • Sofia
Лелее кога изписахте 30 страници  Laughing Един въпрос и предварително се извинявам сигурно го има някъде в темата, но нямам време да я изчета цялата.
Какво стана в края на краищата с децата с еднакви точки? От къде се взима този номер?

# 411
  • София
Здравейте, мами,
Първо да честитя на класираните, а на останалите успех с по-нататъшните класирания   bouquet
Ние сме от късметлиите, попаднали сме в гранична група и имаме малко число. Синът ми е на 2г6м. и посещава самостоятелна детска ясла. Въпросът ми е сега като го запиша в градината кога всъщност трябва да тръгне. Предполагам, че не е задължително юни, а и на мен не ми се иска, защото е още малък за първа група. Или пък тръгва с ясла 2?! Изобщо не ми е ясно, ако някой знае, моля да ме светне.
Благодаря предварително  Hug

# 412
  • София
 Ще тръгне на градина - септември

# 413
  • София
Ще тръгне на градина - септември
Благодаря за бързия отговор!

# 414
  • София
Може в последствие да са правени промени по профилите и да са прехнати неправомерно подадени точки по някои критерии.
Със сигурност не е такъв случаят.  newsm78
Savina_33 номерата се изтеглиха на случаен принцип вчера.
Елито класирането е за септември.

# 415
  • Sofia
didita4u благодаря за отговора. А къде мога да си видя въпросния номер?

# 416
та въпросът ми е .... знаеш ли/казали ли са какъв е редът за подаване сигнали за нередности?
излязоха списъците в сайта класирани/чакащи и има случай, който "наблюдавах" с интерес и нарушението е факт! съдейки по списъците!

И аз наблюдавах един случай. Детето беше с 8 т, до последно, а днес го виждам класирано по социална опашка с 10 т. Погледнах, че разликата от 2 т. може да се набави само от многодетно семейство и деца-близнаци. Това дете не е нито един от тези варианти.  #Cussing out  Посъветвайте ме какво да правя.

Да се самоцитирам, ако някой знае какво в крайна сметка да правим.

# 417
  • София
 jijip, днес срещнахме познато семейство. Споделиха ни, че в градината, в която кандидатстват имало детенце с 8 точки, това преди 2 или 3 дни. Ден по-късно се появило на чело на списъка с 10+, а преди това стояло с 8 седмици наред. Изпратили мейл и казали, че ако не обърнат внимание на този случай, ще подадат жалба. Вчера видяли същото дете с 8 точки. Ако сега се установи злоупотреба би трябвало да дисквалифицират детето

# 418
Малкият е приет, а каката-не ....какво правим сега newsm78
някой знае ли от къде се издава Уверение за настоящ адрес....

# 419
Какво става с децата, чиито родители са излъгали и са били хванати - те продължават ли да участват в класирането с коригирани точки или се изваждат от списъците като цяло? (защото ако няма сериозни санкции всеки би рискувал да излъже...)

Общи условия

Активация на акаунт