ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - 2009/2010 Класиране/Записване

• 99 869
  • 1 204
  •   1
Отговори
# 315
А вие къде видяхте номера, който сте получили? Аз само видях, че не сме в списъците на класираните
и аз не го виждам този номер

# 316
Моля за съвет.
Получихме голямо число от системата и не сме класирани. Седим си резерва, но искам да знам какви са ми шансовете. В случай, че дойде ново дете със същите точки, то автоматично ли отива на опашката след мен? Да речем, сега не сме приети от граничната група 3 деца, при освобождаване на места кой ще влезе - новодошли с повече точки?

Реших, че са известни, поне според думите на JIJIP

# 317
Вече може да се влиза в профилите.

За моженето може, но информацията там е нулева.  Tired

# 318
а какво следва сега??
то всички места за заети и значи щом сега на първо калсиране не сме вътре,
то значи нямаме шанс а ? Confused newsm78
кога и как можем да разберем дали някой от тези класирани деца се е отказало??

# 319
На сайта пише, че трябва да си виждаме статуса в профила на детето на кандидатури, но при мен поне нищо не се вижда. Надявах се да видя там номера от жребия....

Е вие нали сте приети????

# 320
  • София
Момичета, имайте предвид, че номер са получили децата, които са били в гранична група, до която са стигнали свободни места.
Като разглеждам градините, много от граничните групи са с над 9 точки /там, където са обявени съвсем малко места/, т.е. въобще места не е имало за гранична група с 8 т. например и съответно не са раздавани номера за групата с 8т.
Да не би да сте кандидатствали в такава градина /малко места, много предимства/ и въобще до вашата гранична група да не са стигнали? В такъв случай мисля, че не трябва да чакате номер от системата, да ме поправят ако греша.

# 321
  • София
На сайта пише, че трябва да си виждаме статуса в профила на детето на кандидатури, но при мен поне нищо не се вижда. Надявах се да видя там номера от жребия....

Е как да не се вижда? Влизаш си с мейла и паролата, отиваш на кандидатури и в жълто поле си пише къде сте класирани и какъв е срока за записване. На списъка с класираните на самата детска градина пък се вижда изтегленият номер.

# 322
Момичета, имайте предвид, че номер са получили децата, които са били в гранична група, до която са стигнали свободни места.
Като разглеждам градините, много от граничните групи са с над 9 точки /там, където са обявени съвсем малко места/, т.е. въобще места не е имало за гранична група с 8 т. например и съответно не са раздавани номера за групата с 8т.
Да не би да сте кандидатствали в такава градина /малко места, много предимства/ и въобще до вашата гранична група да не са стигнали? В такъв случай мисля, че не трябва да чакате номер от системата, да ме поправят ако греша.

Точно така.......а в нашия случай например ние сме с 8.0 т. но не е теглен жребий за нас, защото всички са класирани, а има само едно дете с номер , защотот тези, които са били с 7.0 т са стигнали до жребий.....

# 323
.......................
 Според мен,може някой да си направи твоето желание да му е първо (а е било н-то) и ще има същата дата като теб 23 май. Т.е. сега да влезе при теб,в твоята гранична група,за първи път.
 Ще чакам да го напишат черно на бяло.
 Според мен,може някой да си направи твоето желание да му е първо (а е било н-то) и ще има същата дата като теб 23 май. Т.е. сега да влезе при теб,в твоята гранична група,за първи път.
 Ще чакам да го напишат черно на бяло.
[/quote]

Не мисля, че новодошъл в списъка на дз би имал дата 23/05,  за да имаш дата 23/05 трябва вече да си бил избрал дз-то, макар и по н-то желание ... иначе си като новодошъл и датата ще съответва на деня в който си се прибавил въпросното дз.... но може и да греша....

# 324
  • София
Не мисля, че новодошъл в списъка на дз би имал дата 23/05,  за да имаш дата 23/05 трябва вече да си бил избрал дз-то, макар и по н-то желание ... иначе си като новодошъл и датата ще съответва на деня в който си се прибавил въпросното дз.... но може и да греша....
И аз така ги разбрах нещата - новодошлите, ако попаднат в гранична група при второто класиране, ще имат друга дата и ще са по-назад на опашката.

# 325

Е как да не се вижда? Влизаш си с мейла и паролата, отиваш на кандидатури и в жълто поле си пише къде сте класирани и какъв е срока за записване. На списъка с класираните на самата детска градина пък се вижда изтегленият номер.

Това явно е само при класиралите се, щото при нас няма нищо такова. Може да си види само списъка с класираните.

# 326
В нашата градина граничната група е с 8.1 т. Ние сме също с 8.1, само че явно номера , който системата ни е дала, не е бил късметлийски Simple Smile Интересно ми е къде мога да видя какъв ни е номера и как сме подредени в граничната група, защото до колкото разбрах после пак по тези номера ще ни класират.

# 327
  • София
Моята дъщеря е класирана.

Посетих и детската градина и отново възниква въпросът за записването и декларацията по чл.50, за самоосигурените лица, която е сложена като изрично изискване на един плакат на входа, придружен с уточнението, че ако не се представят гореупоментатите документи, детето няма да бъде записано.

Този въпрос го дискутирахме вчера в съседната тема, но днес вече стои на дневен ред.

Бих искала да попитам дамите, които контактуват с ИСОДГ, дали и при записването можем да разчитаме на съдействие при подобни казуси?
И изобщо, знае ли се каква е формата за контакт, освен в сайта?

Директорите дали са уведомени под някаква форма, за различните видове документи, удостоверяващи критериите, които са посочени?

Ще бъда безкрайно благодарна, на всички, които ме информират.

# 328
  • София
Не сме  Wink

# 329
  • София
Това явно е само при класиралите се, щото при нас няма нищо такова. Може да си види само списъка с класираните.
Да, аз предположих, че става въпрос за класирано детенце.

В нашата градина граничната група е с 8.1 т. Ние сме също с 8.1, само че явно номера , който системата ни е дала, не е бил късметлийски Simple Smile Интересно ми е къде мога да видя какъв ни е номера и как сме подредени в граничната група, защото до колкото разбрах после пак по тези номера ще ни класират.
В такъв случай предполагам, че ще публикуват номерата, които не са "късметлийски" от граничните групи, все пак със същия номер ще бъдете и на другото класиране. Вероятно ще се включат от ИСОДГ с обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт