АВГУСТинчетата са заети, чакат дар за своя празник на детето!

• 15 260
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
  • София
  Пропуснала съм цялата темичка  Simple Smile
  Ние сме добре, бебка е кротка засега, за разлика от каките. От понеделник съм по цял ден сама с трите и сигурно скоро ще откача. Можеше и по зле да е. Ваня беше болна първите три дни, сега Ники ми вдига температура, но не е нещо сериозно.
  А да и да издам Спинки, погледнете профила и от поста и в началото  Heart Eyes

# 136
Спинки е разкрита отдавна;-) Има по-наблюдателни  в редиците ни Mr. Green

# 137
  • София
Eха, честито на Спинки! Браво, близнаци! Лека бременност и прекрасни бебчета и много сили и нерви на мама и тати  Hug

# 138
Е как да не се включа при толкова хубави новини! Честито Спинки и лека бременност! Добре дошла на Полито и честито бебче!  Hug При нас започна ураганния сезон официално и вече цяла седмица са едни дъждове ужас  ooooh! До обяд едно хубаво слънце и после изведнъж се изсипва страшна буря! Лека вечер от мен! Heart Eyes

# 139
  • София

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Новините, особено хубавите, не могат да останат дълго скрити  Wink

# 140
  • гр.Добрич
Момичета, днес ме разкриха и в градската тема и тук, така че няма да се скатавам повече.  Laughing
Исках много да ви се похваля, но имам малко усложнения и се страхувах. Никой от познатите и роднините незнае, че децата са близнаци и ще мълчим докато може. Обещавам да се включвам по-често. Hug

# 141
Чудесно, Спинки! Пази се и много сме радостни Hug

Яна, прекрасни мъже, как само помагат в къпането, пу-пу.

Отивам да се къпем с Даниел

Нана, я карай по-спокойно, да не ти се ядосат на теб и да си го изкарат на детето. Не е лесна и тяхната, но пък трябва да се съобразят с нуждите и способностите на всяко дете. Педагожките нали казаха, първата година не препоръчват доп.занимания, а ще се учат и привикват към  навиците и самостоятелността.

# 142
  • гр.София

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Новините, особено хубавите, не могат да останат дълго скрити  Wink
  Ъхъм-м smile3521

Спинки-успех! Hug

# 143
  • София
Нана, я карай по-спокойно, да не ти се ядосат на теб и да си го изкарат на детето. Не е лесна и тяхната, но пък трябва да се съобразят с нуждите и способностите на всяко дете. Педагожките нали казаха, първата година не препоръчват доп.занимания, а ще се учат и привикват към  навиците и самостоятелността.

Мне, нямам никакво намерение да го карам по формулата "Преклонената главица... " Напротив война ще има, само да посмеят да се държат по този начин.
А и съжалявам много, но едва ли ще се вслушам точно в техните съвети. Приучването към самостоятелност не бива да е натрапено и досадно, а то ще бъде такова, ако постоянно занимават децата с това. Те имат нужда от храна за мозъците си, за да се развиват.

# 144
 Hugза всички! Знам е ни мислите, но вчера нета беше ужасен вечерта. А през деня все още съм без компютър.
Тони е добре. Изобщо няма страх от люлките и вчера пак ме заведе да го люлея. Само се жалва че лелята (докторката) малко му отряза от косата за да почисти по-добре раничката, която е като леко одраскано. Днес се разходихме в дъжда с него. Миналата година му купих един дъждобран и днес го използвахме за пръв път. Беше много послушен и не цопкаше в локвите. Mr. Green

Спинки честито. Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност .

Нана с право се ядосваш. И аз се замислих че е време да оставя Тони сам да се обслужва, но понякога нямам търпение, а и той не настоява. Wink

Ще пиша утре повече, че е време за банята на Тони.
Лека вечер на всички. Hug

# 145
Спинки, честито и от мен и дано нямаш повече проблеми Praynig Hug
Яна, малкия бебок е голям сладур, какъв е бузанчо. Май си приличат доста с батко Алекс Simple Smile
Айла, браво и на бебка Елена Grinning Дано каките се оправят бързо и да те слушат Hug

# 146
Ехххххх, че хубави новини  Heart Eyes Спинки, мила, честито, много се радвам. От сърце ти желая много лека и хубава бременност от тук до края  Praynig  Hug
Браво на батковците и каките ни  Hug Много им се радвам  Heart Eyes
Аз до преди малко въртях парцали и прахосмукачки  Crazy Сега два дни само ще си почивам  Mr. Green
Отивам да се порадвам на снимчиците   bouquet

# 147
Спинки, честито!
Лека бременност ти желая и много се радвам че се реши!

# 148
  • София
Спинки честито   bouquet лека и безпроблемна бременност ти желая ( и край на усложненията)  Hug

Амбър добре, че с твоите роднине всичко е наред, но мога да си представя какъв ужас си изживяла.

За самостоятелността - Миташки е нейде по-средата - храни се сам отдавна, не дава да му даваш храна, може да си сваля и дига гащите ( и ние имаме проблем със загащването), сам си носи гърнето, събува, сяда и така....Може да се събува, и да се обува ( понякого разменя обувките  Joy). Облича се - ама когато поиска ...общо взето ако реши нищо не прави сам ( с изключение на ядането - там е категоричен). До септември ще трябва да го тренираме още ( разчитам на майка ми най-вече). Тук е ред да спомена, че и ние сме приети в детска градина.

Не пиша в последно време много, че ми се струпаха разни неща на главата, надявам се, ако ги преодолея - да се включвам по-често....

За протеста - подписах отдавна петицията, даже я пратих на разни приятелки, които знам, че не четат форума, но имат деца ( макар, че повечето посещават вече детска градина). Даже видях, че част от тях вече са я подписали. Аз ще опитам да дойда като миналия път- ако успея да се освободя от работа.

# 149
 Спинки,честито мила.Много се радвам ,че ще си имаш още 2 дечица(спомням си  ,че когато откриха диабета на Ивчо се беше зарекла друго).Пожелавам ти  лека и безпроблемна бременност,лесно раждане и здрави бебешори.Баткото  да е здрав и много да ти помага.Наистина много се радвам зе вас.Прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт