АВГУСТинчетата са заети, чакат дар за своя празник на детето!

• 15 263
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
Марги, Ники да е много здрав и адаптивен, много умен и смел мъж

Важното е при теб, че има работа, а винаги единия в семейството се лишава повече за децата.

Нашия тати сега напоследък е постоянно в командировки. И първата бременност и сега-няма много време да ни се порадва, но намира време за ласки и обич и за Даниел и за мен, и за бебчо в корема. Когато си дойде, винаги казва, че сме пораснали, че Дани прави много неща и говори повече, а Даниел само му се гуши и му се радва.
И когато си е в София, и когато е в друг град напоследък работят от сутрин от 8 вечер до 20 и само си представи колко време му остава за почивка, за къпането на Дани, за вномание, капнал от умора цял ден на строежа. Но, обичта е по-силна и наистина е важното, че сме заедно.

Преди малко Даниел се закашля и нали сме без памперс се напишка, та се преобувахме. Трети ден е на антибиотик, дано си отиде тази кашлица, че е много коварна.
Лека нощ и спокойни сънища Hug

# 166
Марги, как пропуснахме да поздравим баткото  ooooh! Embarassed Да ти е жив и здрав и много да те радва, мила  Hug А иначе за другото - вие сте страхотно семейство и съм сигурна, че ще се справите с всичко  Peace

Ама вие сте големи агенти  Mr. Green Аз съм си смотана и за всичко разбирам последна  Crazy
Ние с Лоринка днес хубаво си помързелувахме, играхме си, четохме, а накрая татито се прибра и успяхме да й купим подарък за празника /а се бях притеснила, че няма да успеем  Sad/. Утре сме си пак самички двете, но дано поне е по-хубаво времето от днес.

Пепеджийнс, дано бързо се преборите с кашлицата  Praynig Hug

# 167
Благодаря ви момичета!Много сте мили както винаги  Heart Eyes Hug

Нана не се нервирай с глупости,може да не и е било ден на жената и тя е човек, представи си че нещо я боли или други проблеми у дома я мъчат,човешко е  Wink,по спокойно, ако го прави постоянно обаче не се разправяй с нея а директно се обръщаш към директорката, тук така се прави ако има някой спор със служител.
А и има къде  къде по важни битки за водене по нататък,да ти е жив и здрав Кало ще се научи за нула време на всичко и не само заради учителката ,а защото децата гледат едно от други и попиват. Peace

# 168
  • гр.София
 Добро утро!!

За срещата,засега гласовете са равни. Да видим,кой още ще се появи и ще наклони везните в полза на единия уикенд (6-7 юни , или 13-14 юни)
 Ако се наложи-ще направим две срещи.

Албена не може и на двете, Нана може само 13-14 , а Блу само на 7-ми.

Добре,че грейна слънце,че подгизнахме.

Очарована съм- току що гледах в реклама Дария и Велмар по ББТ. Велмар с огромни ролки на главата Joy Но и двечките са много красиви.
 Сега чакам уточнение таткото и другото й хлапе отде се взеха Laughing

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 12:07 от blanc

# 169
  • София
П,ивет и от нас!
Вст, това с липсващата буква да не е за,азно  Thinking Joy Hug
Нана, знам че ми мислиш доб,ото  Wink , но слава Богу нямам нужда от тест - оциклих се.  Simple Smile Янаст, нап,аво не знам как си издъ,жала  толкова в,еме без цикъл ooooh! Аз полудях  Crazy , да не гово,им, че се бях подула зд,аво и ме мислеха за б,еменна  Crazy ooooh! Laughing А иначе сигу,но е за,ади "къ,менето" ми - с Ивчо ми дойде на 2м, а се цедих 1м. Ама какво ви занимавам с моите глупости  Embarassed А Ивчо наистина мой изживява регрес - тази нощ 2! пъти се буди и иска да пие мляко  ooooh!
Блан, дай линкче да видим и ние Praynig
За с,ещата - място и час? И ние се оказа, че сме на ден-ден на 6.06 , но не знам кога точно.

# 170
# 171
  • гр.София

Joy
 Запетайкова № 2, откъде линк?! Гледах им една емисия новини. Велмар да пусне,ако знае как Praynig

Значи-7 ,13 , 14 юни и...нататък Mr. Green

# 172
  • София
радвам се, че ви развеселих, ама Р-то ми се върна от там, където беше отишло  newsm78 Laughing Hug
тогава Велмар да се показва  Crossing Arms Hug , аз да си призная, рядко гледам нещо по-различно от БТВ и Нова и едва ли ще ги хвана  Embarassed

# 173
  • София
Елфче, длъжна съм да кажа каквото ми е в главата  Wink Мнозина правят грешката да вярват, че щом кърмят не могат да забременеят.

Аз продължавам да се боря с новините. Уж неделя ма новини много. Вече съм толкова уморена, че не знам какво правя. Пуснах пералня сутринта. Тя не щеше да работи като хората, не прехвърляше програматора. Толкова се ядосах, крещях, виках, тръшках се...Накрая се оказа, че просто не съм пуснала водата  Rolling Eyes

Снощи пък направих ужасно тъпо нещо - оставих Кало да спи без памперси при положение, че беше студено. Естествено се напишка, та посред нощ сменях дрехи и чаршафи. Сега пак си спи без памперс, ще видим дали ще има поражения.

# 174
Нана и на Даниел окончателно махнаха обедния в яслата и съответно се мъча да го вдигам вчер да пишка, но понякога се напишква по три пъти. Да се надяваме, че ще се научи в това сънено състояние.

Вст, Елфче, много сте ми сладки с това Р Joy

Днес цял ден бяхме с племенничките, играха си, тичаха и се гушкаха и цункаха, особенно като се събудиха от сън. Даниел се качи на голямото колело на Моника и се справи чудесно с педалите. Ще му вземем такова, но гледахме едно на Спайдермен-беше му височко.
Геройте са изморени. Гледаме за Приключенията на Анабел,напоследък много го харесва, папка и отиваме да се къпем.

Целувки от нас и хубава нощ!

# 175
Честит рожден ден на Ники на мама Марго!  bouquet

Нана  и на мен ми се е случвал този номер с пералнята, обикновено когато се опитвам да свърша всички задачи едновременно.

blanc стана ми интересно и май ще дебна рекламите на ББТ да видя Велмар и Дари. Simple Smile

Днес свършихме малко полезна работа из в къщи докато Тони беше при баба си.

Аз пък се притеснявам че Тони много дълго издържа без да се изпишка. Дори съм решила да го заведа на ехограф и да му прегледат бъбреците. Не мисля че има нещо,но поне да се успокоя напълно.

С това променливо време се чудя утре как да го облека за празника. newsm78 Ще имат тържество в двора на яслата и родителите също са поканени. Заредила съм апарата и се надявам да успея да го снимам и най-вече да не дотърчи веднага при мен като ме види.

Ще пожелая от сега хубав и много весел празник на всички дечица. Hug Ще успея да се включа чак вечерта по всяка вероятност.

# 176
Здравейте,банда Laughing Преди малко се прибрахме от спонтанно решено гостуване в Плевен. Изкарахме си много хубаво- Дарияя връчихме на бабите да си я подмятат, а ние миткахме насам-натам Mr. Green
Времето днес там беше слънчево,топло  и много хубаво , та съм доволна че се махнах от тукашняи дъжд, па макар и за малко
Бланк, ще те похваля пред ръководството...имаме един зрител Joy За рекламата- няма как да дам линк( освен да я кача някъде и да я дърпате Thinking).Въртят я често.Мен- не ме коментирайте... Embarassed, ама добре че бяха децата да свършат работата.Другото дете и  "мъжът  ми" са под наем hahaha Приличаме ли на семейство Адамс............ Laughing
Елфче- задръж малко с бременност номер 3, че започваш да ме притесняваш....... Whistling
На мен без цикъм повече от година и половина си ми беше супер и хич не се оплаквах дори.....
За среща- на 6-и сме на РД, на 7- ми съм на работа( избори са все пак......).Мисля че по-има шанс да се котирам на 13-и или 14-и newsm78, ама- при мен всичко е предпоследно и не подлежи на особени планове...Само гадая и се надявам на този етап.
И не на последно място  искам да честитя, макар и на патерица рождения ден на Ники Hug желая от сърце здраве, щастливо детство и много бъдещи успехи. А на теб , Марго- кураж за посрещане на предизвикателствата Hug

# 177
  • София
Нана и на Даниел окончателно махнаха обедния в яслата и съответно се мъча да го вдигам вчер да пишка, но понякога се напишква по три пъти. Да се надяваме, че ще се научи в това сънено състояние.

Аааааа аз не бързам...Но снощи понеже самият той каза, че не иска памперс и понеже от 20 дена на обяд в яслата спи без памперс и не се напишква реших да го оставя и снощи да си легне така. Ама той много се отвива и сигурно му е било студено. Затова сега пак си е с памперс. Даже ще му купя памперс-гащи. За по-лесно.

# 178
Честит празник мили деца! Нека детството Ви е изпълнено с много смях, игри и щастливи моменти!

# 179
Честит празник на всички  малки и големи деца. Желая на всички от сърце да запазим детското в себе си Hug Много усмивки  и щастие в живота Heart Eyes ХУбав ден от мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт