АВГУСТинчетата са заети, чакат дар за своя празник на детето!

• 15 255
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София

Честит празник,мили августинчета!

# 181
  Честит 1-ви юни на нашите сладки дечица!
  Ей и двамата ми юнаци вече ме дърпат от компютъра ooooh! два реда не мога да напиша #Cussing out
  Целувки за сега Heart Eyes

# 182
  • София
Честит 1-ви юни на малки, големи и още по-големи!
 babydust7 smile3540  bigdance2

# 183
Значи-7 ,13 , 14 юни и...нататък Mr. Green
Аз ще съм нататък Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, МАЛКИ И ГОЛЕМИ Hug БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ baloni  ura Two Hearts

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 12:58 от albena_vlady

# 184
  • Бургас
Честит 1-ви юни  на всички дечица!

# 185
Честит празник, мили ни дечица! Да сте ни живи и здрави и все така да ни радвате!

Спинки, честита бременност. Желая ти лека и всичко най-хубаво.  Hug

# 186
Честит първи юни, мили деца! Много радости и незабравими щастливи мигове ви желаем от сърце! Hug

# 187
  • варненка от София
Честит празник на всички сладкишковци и сладкишки! Желая им крепко здраве и безгрижно детство с много веселие и игри! 1swing

Спинки, Спинки, от доста време те разконспирирах и аз, чудех си дали да ти досадя на ЛС и да те поздравя, но се въздържах, сега обече не мога да не ти споделя колко много се радвам за теб и семейството ти. Нека притесненията ти утихнат, пожелавам ти безпроблемна бременност preggo  с позитивен резултат в края newsm05. Едно мога да кажа, благословени сте си и това е  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Още една мъжка майка се очертава май  Blush

Велмарче, не е лоша идея да пуснеш клипчето някъде, не бива да ви изпускаме, то и аз като Блан много, много не гледам други телевизии, пък вашата хич  Blush

И не на последно място не мога да не се похваля, че днес за празника бяхме зарадвани от новината, че Шушето е приета на детска градина, едноседмичния караул пред градината даде резултат  newsm44. Сега пък ми се свива сърцето как ще си я дам там, но и това ще ми мине. Както рече свеки, ще си поревавам до оградата и ще стискам зъби, но пък като се пръкне и бебочете ще го усетя като облекчение.

Пожелавам ви слънчев ден на всички и ви черпя с една от първите плажни снимки на Стефи за тази година:

# 188
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Spinki, лека и безпроблемна бременност! Hug

# 189
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ СЛАДУРЧЕТА!

Спинки, страхотна новина! Лека бременост ти пожелавам!

На мен не ми е особено празнично, защото Гого от вчера е с 38Т и почти не я сваля. Confused Гърлото му е зачервено и ако до утре не я свали, започваме Аугументин (но най-вероятно няма да чакам до утре Thinking)

Много ми е кофти, че не отидох на протеста..явно общинари и журналисти са били повече.... Confused

# 190
Анди, дано Гого се оправи бързо Praynig Hug
Марулка, честито Hug Определено си е заслужавало чакането.
Аз, след вчерашния карнавал, се зарекох, че повече няма да водя моите деца никъде, или поне не заедно Naughty
Деница реши, че трябва да плаче и почти през цялото време ми беше в ръцете ooooh! Едва се съгласи да даде ръка на какичката, която представяше децата. Хем искаше да бъде с батко си на сцената, хем я беше страх. Бебешка му работа, но определено държанието й не беше обичайното за нея Whistling.
Влади пък не знае да се забавлява. Избраха го на първия етап, в който оценяваха костюмите. На втория трябваше да се представят по-интересно и да танцуват. Той не поиска да танцува, пък после се разсърди, че не спечелил ooooh! Обясних му, че за да спечели, трябва и да даде нещо от себе си, но той не слуша. Определено влиза в пубертета Crazy Иначе подаръци получи, пък и организаторите се бяха постарали да направят весел празника на децата.

# 191
Честит празник на сладките ни мишлета! Да са много здрави, усмихнати и игриви  Hug

Много се радвам, че успяхме да се видим с Елен и прекрасните и мъжлета, с красивите София и Ния  Heart Eyes Запознахме се и бабата на Ния, която успяхме и малко да уморим  Embarassed, а пък Лори даже се уреди и с почерпка. Страшно разочароващо обаче е, че имаше толкова малко хора  ooooh! Честно казано не го очаквах...

Марулче, честито за градината  Peace Дано Шушенцето да свикне бързо, а и ти с нея. Покрай бебочето ще ти е по-лесно, поне ще си имаш занимавка  Hug Огромно благодаря и за прекрасната снимчица - така го обичам моренцето  Heart Eyes, а тази година май ще ни се размине  Cry /ние с Лори продължаваме да си се надяваме на чудо  Wink/

Анди  Hug Hug Hug Дано бързо свалите Т и да няма проблеми  Praynig

Още веднъж искам да благодаря на Блан и останалите мами за всичко, което правят за нашите деца   bouquet

Гладничето ме дърпа  Mr. Green Пък и днес я събудих по-рано и сега вече едвам гледа   Laughing Но пък детето беше щастливо - поигра си с прекрасните августинчета и се вози на тролейче и трамвайче  Crazy  Laughing

Албенче, успя ли да снимаш сладурите  Laughing

# 192
Успях, но не знам кога ще успея да прехвърля снимките на компютъра. Напоследък времето не ми стига за нищо ooooh!
Вие не очаквайте кой знае какво, аз нямам особено богато въображение Blush, та са облечени не много оригинално.

Ето ги и обещаните снимки. Днес си дойдох по-рано от работа, та смогнах да ги кача Peace
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=384292

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 18:03 от albena_vlady

# 193
Нищо, ти не бързай, аз съм търпелива  Laughing Hug Важното е, че си ги щракнала, а че ще са уникална гледка, съм сигурна - те са прекрасни и без костюми  Heart Eyes

# 194
  • София
Какво стана със срещата? Изпуснах ли я ?Организирахте ли се?

Честит Празник малки и пораснали дечица!

Общи условия

Активация на акаунт