Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 991
  • 527
  •   1
Отговори
# 330
Аз не съм свалила много, но ползвам за бюст  Bust up , а за корем Body Resculpt Abdo - и двете на Biotherm. Препоръчвам ги.
Утре правя 2 месеца с режима и смятам да мина вече в трета фаза. За това време съм се разделила с 9 кг. Прегрешения - нямах никакви. Бях се амбицирала да смъкна 10, но последния нещо не се даде повече от 10 дни и не мисля, че има смисъл да го боря повече. Освен това съм с 5кг. под определените с калкулатора, така че съм доволна от резултата. Сега да видим как ще ги задържа. То това си е едни 3 месеца. Ще мина да видя родата в Шумен за 1 седмица и се надявам да започна както трябва препъни камъка.
Успешен ден на всички и много минусчета   bouquet

# 331
Желателно е да се приемат овесени трици (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело мляко.
 ronito,браво честито постижение ,хайде не остана! newsm10 newsm10 newsm10
darito_71,задължителни са триците много ясно ,пише го в книгата и в други постове,прочети малко повече там.
И витамини можеш да вземаш но не прекалвай.

# 332
  • София
Искам да попитам ?Пият ли се витамини по време на диетата,защото последно време съм каталясала .Между другото редувам 5 П и 2 ПЗ незнам грешно ли е но не ми се яде салата ,даже повече  ми се преяжда плод.Триците задължителни ли са?Миналата година не ги ползувах въобще. Сега също ,но като че ли добре ще ми дойдат сутрин с киселото мляко.
Пият се витамини, в други теми има и изброени марки, но мисля че някакви традиционни ще ти свършат работа - като центрум например.
Схемата 5П/2ПЗ според мен е прекалена. Не се лишавай от витамините и другите полезни вещества в зеленчуците. Може да си готвиш зеле, тиквички, броколи и т.н., ако не ти се яде салата.
Триците са задължителни.
Напоследък, както и Гардения е забелязала, почнаха някакви странни волни интерпретации на режима - спират се зеленчуци,сирене, прегрешения - 1,2, бяло вино, ама с много вода ooooh! Не знам, според мен не е редно, ако искате да включвате други храни, просто не казвайте, че сте на този режим. Simple Smile Режими има колкото ти душа иска Peace Не искам никой да обидя, не ви нападам, но някак не е коректно спрямо новите и спрямо тези, които са строго режимни.
ронито - честито и успех с останалите  Hug

# 333
happysmile,напълно те подкрепям!

# 334
ronito , поздравления! Това е голям успех!

darito_71 , триците привличат мазнините. Разнообрази си менюто през ПЗ дните, зеленчуците доставят някои жизненоважни витамини, не да ги ядеш само като салата.

Щях да питам къде изчезна Бижу , сигурно съм пропуснала нещо. С нея започнахме почти по едно и също време, но не виждам да пише?

# 335
  • Варна
някой гледа ли вчера доцент Байкова при Гала?имаше две жени, доооста едрички, над 105 кг, та прословутата докторка се чудеше едното девойче защо така сваляло бавно, само 3 килограма / незнам от кога са на нейната диета/ но за тоя период е свалила много малко, явно е трябвало повече!та....обясняваше им какво ще ядат - то бяха ориз, картофи, месо.....и когато огладнеят, може да си намаж филия с лютеница!!! #Crazy това си било зеленчуков пастет, пък зеленчуци можело!зачудих се що ли не отслабва това девойче, като маа филии с лютеница???!!!! newsm78 #Crazy

# 336
Petenci-cvetenci hahaha #Shocked smile3538 smile3537

# 337
Ехоо здравейте от мен, тези дни само ви чета защото нямам време, уча като луда утре ми е изпита, та пожелайте ми успех !!
Много неща исках да кажа и хора да поздравя, ама ще го оставя за утре следобед, че и по диагонал преглеждам страниците.
Да се похваля- най-накрая падна туй кило  и съм 60, даже и в ПЗ дни !
Ух, абе една риба няма ли тука де- знам че само си мълчим, ама да се обадя.
Хайде бягам  Hug Heart Eyes Hug

# 338
  • София
ronito, честито и успех със свалянето на останалите килца! Желая ти и успешно задържане!
Цитат
то бяха ориз, картофи, месо.....и когато огладнеят, може да си намаж филия с лютеница!!!  това си било зеленчуков пастет, пък зеленчуци можело!зачудих се що ли не отслабва това девойче, като маа филии с лютеница???!!!!

Бе, тая Байкова определено не е наред с главата! #Crazy

Чак сега видях Патката на Борето! Умрях от смях Mr. Green, това е човек, който си държи на думата! [/b]

# 339
Искам да благодаря за милите думи към моята отслабваща особо получени от gelinda, blumchen fee, happysmile, anchetoo, Mira 1919, nikilincheto, pink 85, Криси и всички останали които е съвсем естествено да пропусна.
От днес официално съм във втора фаза реших да се вслушам в съветите на pink 85 и nikolincheto които ме посъветваха че няма смисъл да правя Удърен режим от 10 дни.

Благодаря на всички ви че ви има.

# 340
Дано да не ви притеснявам пак, но поредното ми питане е свързано с грамажите:
Грамажите, които са дадени на храните в 3-та фаза (леща, кус-кус, ит.н.) в сурово състояние ли са или в готово?  Embarassed

# 341
В готово! Peace

# 342
Мерси за бързият отговор, а със соса или без (на пример за лещата)?  Rolling Eyes  Embarassed

# 343
Как смяташ без соса лещата да я мериш, например, че интересно ми стана... Shocked

Готово ястие - да е в съответния грамаж. Peace

# 344
Как смяташ без соса лещата да я мериш, например, че интересно ми стана... Shocked

Готово ястие - да е в съответния грамаж. Peace

мерси, мерси, мерси ....само дето не мога да се престраша да хапвам галавечерите - мисля, че ще почна да качвам пак

Общи условия

Активация на акаунт