Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 044
  • 527
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
ми не съм уж, по едно - две на ден яйца!
ще ми мине, няма де да иде, ама се обезводнявам от .... Sick
пък за миш-маша , не се чуди, ти си виновна! Hug Hug Hug Hug Hug

# 181
ми не съм уж, по едно - две на ден яйца!
ще ми мине, няма де да иде, ама се обезводнявам от .... Sick
пък за миш-маша , не се чуди, ти си виновна! Hug Hug Hug Hug Hug
ВИНОВАТ!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Пий вода и не се оставяй да се обезводняваш,че иначе-лОШО!!! По една глътчица,по една глътчица....Ама редовно.....Обезводняването е лошо....Обади се на джи-пи-то...за консултация....

# 182
Оффффффф, няма много да мрънкам, ама от 5 сутринта се боря с едни 39.5 градуса  ooooh!
Мастърче  Hug , благодаря за съвета, но ми казаха за оцет и после прочетох за меда. Следващия път (ако има такъв). За сега сме свалили температурата до около 37,6-37,8, зъби няма, нито други симптоми на настинка освен диария и повръщане  Thinking Сега спи и се надявам да се събуди нов човек  Peace Благодаря и на всички, които ми пожелахте същото  Hug
Дженуша, как ми е познато това с широките дрехи, а сега само някой да посмее да ми предложи по-широки кройки  Naughty Колкото и да са модерни, аз им се наситих и сега всеки ден ми се пазарува (ама не могаааа).
Венерас,  Hug  къде се беше погубила? Бързо да пребориш килцата и да не залиташ повече  Hug
По този повод, Слабеееееееее, Татит, Стели, Цоци и всички липсващи след Гергьовден, на къде кривнахте? Да не чуем после "налазиха ме 4-5кг"  Mr. Green

И днес съм под 64 т.е 63,7кг  Flutter , радвам се и усещам ка отивам към 59  Mr. Green

# 183
опа, бърз близначески запис - аз съм на 03.06  Mr. Green много сме, силни сме  Joy Joy
иначе за корема - като ме боли слънчевия сплит, обикновено е заради киселини (намали солта, оцета и подправкие), ако е долу ниско са газове (не от смръдливите, ами от подуване, задържане и нерви)  Peace за слънчевия сплит ми помага еспумизан (ама поне 2 наведнъж) и и още нещо беше.. ама забравих как се казва.. ако се сетя, ще пиша пак.

# 184
Гардения Hug тука съм ама много работа и нерви тия дни , ама вече е по спокойно и ще се мяркам.

Айде да нагушкам малко народ Нелсънчето, Светлатче,Ванеска, Мирка, Кри, Вещи, Весито, Филюдка, Мастърчето, Тунинга и него дето го няма никакъв,Дари, Ривелка, Вая, Точица, Люската, Цоци дето и тя липсва, Дори, Креми, Стрелчо/добре дошла отново/ , Татитчето, Паталинка, Викито, Михи, Вани Ник,Танчетата, Слабето,Зеленкото, Тонито, Мименситка, Няла, Немското цвети, Ив микова, Зорита, Маилс, Хеписмаил, Шушинка

и още и още като се сетя.

Абе всички да се строят, че не помня вече. kiss kiss Kissing Heart dancing

А и аз съм в редиците на близнаците Blush  Hug Hug Hug Hug smile3534

ПП. Меро зайо Hug, няма ги по принцип, само малко в момента

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:05 от veneras

# 185
: venerasсега те видях Rolling Eyesкъде са ти бузките ,изглеждаш уау

# 186
... и как, така свободолюбивите близнаци, СМЕ приели на драго сърце тез Дюкански ограничения!?

Mr. Green hahaha Wink

# 187
veneras  Hug Hug Hug И да те питам - в трета фаза, качи ли някакви кг?

envia , щото не сме го приели за ограничение  Mr. Green

# 188
Petenci-cvetenci, на мен ми помага в подобни случаи една глътка ябълков оцет - около две-три чаени лъжички.
Но не смея да те посъветвам, да не би да е неподходящо и да вземе да те заболи повече.

Hug
Искам да попитам нещо за пектина. Дюкан пише, че пектина и овесените трици имат еднакво действие. И в момента вземам пектин вместо трици. Но не зная каква е дневната доза, колко лъжички пектин се равняват на три лъжици трици?
Дали някой знае?
Поздрави и минусчета!   newsm18

# 189
Точица, Hug в трета ми играеше 1-2 кг, но като цяло не качих.

После се улях в така наречената четвърта, само дето няма такава- а си трябва 3+ доживот иначе килата стремглаво се връщат и за жалост не съм само аз примера за това Cry

ПП. Танчееее,  виждам те на балкона, слизай веднага Hug

# 190
Привет банда Hug
Извинявам се на всички момичета присъствали на срещата. Обещах да дойда, а не можах по многоо уважителни причини- малкият ми слънчо изведнъж вдигна 39-40 градуса температура и цял ден така ooooh!, сега сме на антибиотици  Tired.
По този повод режима ми събота и неделя отиде по дяволите Blush, но днес съм много надъхана и пак съм стриктна   Mr. Green
Гушкам ви  Венерас, Светлат, Дари, Ривелка, Нелсъна, Мирка и който още пропускам от срещата Heart Eyes Hug

# 191
envia , щото не сме го приели за ограничение  Mr. Green
Точно така си е!   Peace Peace Peace
Сложи ме в рамки и ела да видиш чудо на чудесата...Бунтувам се и тва е!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug
Искам да попитам нещо за пектина. Дюкан пише, че пектина и овесените трици имат еднакво действие. И в момента вземам пектин вместо трици. Но не зная каква е дневната доза, колко лъжички пектин се равняват на три лъжици трици?
Дали някой знае?
Поздрави и минусчета!   newsm18
Аз си мисля,че пектина трябва да е част от триците за деня,а не само пектин.....

ЕДИТ
Облаче,  Hug Hug Hug Hug Ами пий повечко вода и наблегни на рибата....Мисля,че ще овладееш нещата....

# 192
TheNMaster, благодаря. Аз явно съм се объркала. Ако е така, това обяснява защо качих толкова бързо килца напоследък. ooooh!

# 193
  • София
Цял ден ще си мисля сега за патка задушена, щото съм на П-дни.
Патката е с плосък клюн...Демек - нИ става....
еее, много съм зле  ooooh!.Чета много на бързо, че бая сте изписали, а имам работа и в бързината не виждам, че е цитат и си мисля, че Мастерчето обсъжда "патката" на Борис , ама ми стана мъчно за човека, че казва, че не става Joy Joy Joy

Венерас, така се радвам, че се появи пак  Hug.Ти си ми любимка /и на милото също, май се надява да стана като теб  Laughing/

Всички изглеждате страхотно на снимките от срещата, сега пак поразглеждах снимки от албумчето "преди и сега"  Laughing
Те са направо като от реклама-на първите снимки-отпуснати и начумерени /на повечето, де/, а на следващите едни усмихнати хора, тесни дрехи и невероятно излъчване.
Лек и много усмихнат ден на всички   bouquet

# 194
Цял ден ще си мисля сега за патка задушена, щото съм на П-дни.
Патката е с плосък клюн...Демек - нИ става....
еее, много съм зле  ooooh!.Чета много на бързо, че бая сте изписали, а имам работа и в бързината не виждам, че е цитат и си мисля, че Мастерчето обсъжда "патката" на Борис , ама ми стана мъчно за човека, че казва, че не става Joy Joy Joy

smile3532 smile3533 smile3534
Ох! Отдавна не бях се смяла така... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт