Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 050
  • 527
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Мимиии страхотни резултати. Изглеждаш много добре. Браво!

# 211
 Благодаря ви за бързите отговори. Hug

Цитат:
"Сега да те пиптам аз.....Трици овесени ядеш ли всеки ден? И....прочете ли първата страничка на темата? Там е описано най-добре кое е разрешено и кое забранено....."

ами чела съм цялата книга и там пише,че 2 плодови млека на ден са разрешени и затова ви попитах.Аз съм в чужбина и тук успях да намеря само такива-0,1%масленност,но съдържа захар 3,2г.Млякото е 125г.
 Иначе трици си хапвам най-редовно Grinning

# 212
ами чела съм цялата книга и там пише,че 2 плодови млека на ден са разрешени и затова ви попитах.Аз съм в чужбина и тук успях да намеря само такива-0,1%масленност,но съдържа захар 3,2г.Млякото е 125г.
Аха,ясно...Разбрах! Щом млякото съдържа захар не е режимно!
Иначе при нас в БГ нямаме плодови млека о,1 %.....Така,че не ги ядем докато сме на режима.....
Ако ограничиш веднага нережимните храни,ще сваляш доста по-ефективно  Peace

# 213
Аха,ясно...Разбрах! Щом млякото съдържа захар не е режимно!
Иначе при нас в БГ нямаме плодови млека о,1 %.....Така,че не ги ядем докато сме на режима.....
Ако ограничиш веднага нережимните храни,ще сваляш доста по-ефективно  Peace

Много ти благодаря  smile3525

# 214
До Мис Марпъл!!!Оставям записването в твои ръце.
Аз изчезвам за Варна по тъжен повод,няма да съм във форума.Записвам Дорчестър и к савова за срещата,плюс себе си и още една приятелка,Рошавко,писах ти на ЛС,питах от Плевен кои ще идвате.Не знам какво сте решили.

Софийски мацки,дайте индикаций ще идвате ли,няма ли................

Ъъъъъ,таковата ,от днес съм третофазник-поправник,Пинки,метни едно ЛС кои започваме,да си удряме по едно рамо и да се мотивираме,че мамата си.............
Боза ми е в главата в момента от проблеми.....чувството ми за хумор се е издухало,като сливенска празна консервна кутия......режимствам,ще се видим в неделя в "Крушата",ако ще камъни да валят..........

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 18:09 от zorita

# 215
Викито- трябва да ти кажа, че вече ставаш толкова готина, че направо незнам на коя маса ще седиш в Дивака следващия път (а мен тогава няма да ме има)
Е как на коя? На дюканската , разбира се Simple Smile Не ме ли щете  Rolling Eyes Joy Joy Joy ?
Жалко, че ще се разминем с теб! Дано по-натам да се видим...Много е хубаво по срещите и не ми се пропускат.
Светле Hug

# 216
  • GYM
мимиии, честита месечинка! Поздравление за резултата Hug
Аз пък сега да се похваля, опекох рибата по рецептата на Ниала и стана Heart Eyes уау, страхотна, Ниалка, още веднъж благодаря Hug
Цял ден имам чувството, че нещо ми убягва, пък то ooooh! забравих да си променя линийката Laughing Айде, че пършинга дойде да ми помага Joy

# 217
  • Sofia, BG
Приветче  Hug

Тониии страхотно тату, браво!  Heart Eyes Аз се каня от много дълго време, но исках първо да си сваля почти всичките килца - нещо като награда, а и да не я прецакам нещо като се свие кожата. Мислех да е този месец, но понесох сериозен финансов удар около операция на баба ми и паричките за татуто отидоха за лекарства..Нищо, здраве да е, ще си събера пак  Grinning
Кой ти го прави? Аз съм се насочила към Inky Dragon - много хубави отзиви чета за тях..
Детелина Добре дошла, темпото на сваляне ти е добро, ще стане още по-добро като спреш плодовите млека  Peace
Хеписмайл Успех в трета!  Hug
Танче  Heart Eyes Давай да даваме, че тая трета вече ми е като някаква химера..  Tired

# 218
Здравейте!Вече съм в смесена фаза и искам да попитам от готовите пилешки супи мога ли да си купувам newsm78И Честно да си призная позволявам си една свръх разредена чаша вино с лед EmbarassedМи веднъж се живее,въпреки това съм свалила 3.500кг което си е върха за мен.За пръв път правя диета и съм силно обнадеждена.Поздравявам всички момичета от форума  bouquet!

# 219
Здравейте!Вече съм в смесена фаза и искам да попитам от готовите пилешки супи мога ли да си купувам newsm78И Честно да си призная позволявам си една свръх разредена чаша вино с лед EmbarassedМи веднъж се живее,въпреки това съм свалила 3.500кг което си е върха за мен.За пръв път правя диета и съм силно обнадеждена.Поздравявам всички момичета от форума  bouquet!
Дейчеее....готовите супи са много солени,а и са си чиста химия и имат много нережимни добавки.Избягвай ги
А за виното,па макар и разредено  fight fight fight

Не спазваш режима добре! Ако си режимна ще свалиш по-бързо и по-бързо ще преминеш в тази фаза в която е разрешено пийването на чаша вино.....

# 220
Шуши  Hug завид за плажа  Embarassed .Михи69  Hug видях те на снимките на Вики  Hug  ,струва ми се че в лице си поотслабнала доста и изглеждаш мн добре.Моля да пуснеш снимки на трапезата   chef ,която си гласила  newsm17 .Чочосан  Hug и ти си страОтна ,а сега завид и на Вики ,защото се е видяла с вас  smile3518  newsm45 иииискааам и аз срещичка,нямам търпение вече до 31.05.Мис Марпъл  Hug дано всичко е наред  fingerscrossed Аз съм 3-ти ден МЦ,тъй че нямам нищо за хвалене засега

# 221
До момента на срещата ще присъстват /записани при Зорита/:

Дорчестър,Креми,Абракадабра,СлаБе,Филюдка,Дидка,Зорита и приятелка-съмишленичка.

Мис Марпъл ще каже още кои са при нея.Таааааааааааа,среща ще има,хора има,мераци има  Hug

Вещи,пак да кажа,официално те каним да нагледаш добитъка  animal085

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:27 от zorita

# 222
Благодаря на Борис и Хеписмайл за мненията!  Hug
Чудя се как да уцеля златната среда, засега съм направила план за малко по-строга трета - с един П-ден в повече, пък да видим дали ще устискам. Основният ми проблем е, че правя не гала-хранене, а гала-ден... Лакомия пуста.
Днес си наготвих пуешко месце с котидж чийз, яйца и прясно мляко, запечено на фурна и стана супер. Ако на някой му звучи интригуващо ще пратя рецептата  Heart Eyes .

Хубава вечер ви желая!

# 223
  • Пловдив
Вещи,пак да кажа,официално те каним да нагледаш добитъка  animal085

Аз съм казвала много пъти - в Южна България ходя, но Балкана не го минавам  Laughing

# 224
Малеее колко близнаци сме били  Mr. Green
Аз съм на 20 Юни - Мастерче  Hug
Мамчето на 06 Юни - Точице  Hug

Общи условия

Активация на акаунт