Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 042
  • 527
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм на 20 Юни - Мастерче  Hug
АААААА,Браво бе! Голям съвпадък 'начи.... Hug Hug Hug Hug Hug
'мА верно много близнаци сме тука.... Crazy Crazy Crazy

Зориткеее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 21:01 от TheNMaster

# 226
Аре,па се почна,до одеве кръвни групи,старозагорци..................ся близнаци,астрални,сиамски,едно и разнояйчни

ам,чи да се преброим Лъвовете тУгаз.Да видим как действа режима според зодията................ Mr. Green

Мастърче,Мандаринката,Гардения ,бързо и ти в Кюпа..... spoko hug

и изобщо от няколко дни ни съм ви мляскала,ни съм ви гушкала,та всички дето въ обичам са нареждайте........Музичка,имам нещо обещано,
ама като се върна....
Блумхенче Hug,Тони бг Hug,Тони 27 Hug,Стелкс Hug,Айнур Hug,Мирка Hug
ще дописвам още,че много сме бряяяяяя
Мименсита,Пинки,Емили,Точее,Петинка,Росчо,Дари,Люси,Ванеса йо,Майлс,Хеписмайл,Татянкееееееее,карам си кроската и си пускам нови нокти,таковата да дам аз отчета.... Rolling Eyes Hug

Куки,ам ха де,хади, smile3534 newsm08 smile3532с тоз миш маш са забрайхме,дюканската ти котка на работа май таквоз не яде....

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 21:13 от zorita

# 227
Детелинка добре дошла!! В коя държава си?
Защото аз също не съм в БГ, но при нас има АCTIVIA 0% и при нас млекцата също са по 125 грама.
Успех от мен!
Абре много близнаци бе хора, а рачета няма ли Sad?

# 228
  • Sofia
И аз съм от близнаците Party 23.05.

# 229
  Ето меее отново!
  ГЕЛИНДА,БОБИ,САГИ,ХЕПИСМАЙЛ,благодаря ви сладурки за позитивизма и съпричастността по време на моя І-ви преглед!Всичко мина ОК.Ходя с една патерица,която вече мога да "забравям",снимката е мноогго добра,вече мога да карам колело и да плувам за да изграждам мускула ииии така....
   ВЕЩИ,ЧЕСТИТО ОТЛИЧИЕ!
   ВИКИТО,МИХИ,ЧОЧО САН,мнноогго сте убави,бреее!Адмирации!

# 230
  • София :(
     Добра ви вечер  Hug
   Тази вечер съм си записвала и сега ви почвам по ред  Laughing
   pink85,oscar,happysmile,zorita успешно влизане в трета, без проблеми да задържите постигнатото  fingerscrossed
   Мимииии, честита месечинка, много добри резултати имаш и изглеждаш много добре  Hug
   Tony Zlateva, ти си знаеш как и с какво си опушила прасето, няма да те успокоявам, тук няма място за такива неща, но се стегни, че после ще се жалваш  Hug
   tonito27, не се поддавай на такива чувства, че нали знаеш - пречат на свалянето  Peace А татуто ти е мнооого сладко, ако не ме беше страх и аз щях да се изтипосам с подобно, ама пусто шубе...  Hug
   oscar, честита месечинка и на теб  Hug Честичко те виждам рано сутрин, че четеш, започни и да пишеш, по-леко и приятно ще ти е  Grinning
   Mi6i76, не се притеснявай, хапвай си режимно, пий вода и не се предавай, ще се раздвижи г-н Кантарев, няма къде да ходи  Hug
   happysmile, много добре изглеждаш, чудесни снимки  Hug
   eli-alex и ти си много сладка, имаш чудесни резултати  Hug
   Gli ganka, всеки сваля различно, важното е, че режима действа. Не се сравнявай с никого, просто си бъди режимна  Hug
   zorita, съчувствам ти, какъвто и да е неприятния повод  Hug
 Да поздравиш всички и да ги нацелуваш и от мое има на срещата в Русе. Така ми се иска да мога да дойда...Дали няма да повторим упражнението и през август  Embarassed newsm78 Ако искате започвайте да пишете от сега на ЛС  Hug
   На всички с минусчета днес - честито   bouquet; болните дечица бързо да се оправят, че бели трябва да прави някой  hahaha, всички с гадни чувства и здравословни проблеми - да се вземат скоро в ръце  Naughty и всички без изключение да се чувстват гушнати и нацелувани  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Отивам да си осигуря манджането за утре, че гладен дюканец няма  hahaha

# 231
Детелинка добре дошла!! В коя държава си?
Защото аз също не съм в БГ, но при нас има АCTIVIA 0% и при нас млекцата също са по 125 грама.
Успех от мен!
Абре много близнаци бе хора, а рачета няма ли Sad?

аз съм раче Mr. Green на 13 юли раждано Laughing

# 232
Добър вечер Hug
Не мислех да пиша,но видях една хубава новина,че Весито е добре и не мога да не и кажа колко се радвам
Веси Hug Hug Hug Hug
И на всички мили момичета Нарциска,Янич,ВеситоМихи/които познавам лично/  love001  love001  love001  love001и на всички останали които не съм виждала,но много обичам  love001  love001  love001  love001
А някой маи иска и подклуб по зодии.Ами има ли тогава овце newsm78

# 233
А някой маи иска и подклуб по зодии.Ами има ли тогава овце newsm78

ОвцеБлизнак,ОвцеРак,ОвцеЛъв,ОвцеКозирог Mr. Green

Я вижте как хубаво гледат и мърдат очички..............

Де е СлаБето ся,да мига от глухарчето......................

# 234
Мацкииии,как стееее? Flutter Party
Аз съм добре,още слабея ,днеска имам пак минус е 100гр ама от сърце както се казва.Карам си третата безпроблемно засега. Party PartyВръщам се да ви чета ,че много съм изтървала. Hug

# 235
Аз съм на 20 Юни - Мастерче  Hug
АААААА,Браво бе! Голям съвпадък 'начи.... Hug Hug Hug Hug Hug
'мА верно много близнаци сме тука.... Crazy Crazy Crazy

Party Party Party И аз,и аз на 20 юни. Heart Eyes

# 236
сетих се за хапчетата за киселини и подуване - ранитидин и еспумизан в комбинация. за болки при слънчеви сплитове и долу ниско в корема   bouquet

# 237
Зоре,ама аз съм Овцаовцат.е овца на квадрат smile3534 smile3534

# 238
Лелееееееее ...
Борисе! Взех та! Идвай  Joy Аз малко късничко реагирам, но липсвах! Ама пак ша та взема!  Hug  Laughing Подготви нова сесия за петък   Sunglasses
Много благодаря за подкрепата от всички ви!  Hug  Hug  Hug
Не успях да изчета всичко, за което искрено се извинявам!  Blush   bouquet
Аз си се въртя между 98 и 99 кг и явно се чудя кога да се предам  smile3515
Лека и отслабваща на всички!
PS:нещо за зодии сте заприказвали ... аз съм тигрица - отивам да го доказвам на мъжо като приспим малкия  Laughing

# 239
Мастерчеее,сладкиша от теб ,питието от мен на 20 юни. Party Party Party
Видях много хубави снимки .Поздравления ,момичета !Пак не записвах и не запомних имена.bouquet  bouquet  bouquet
Видях че хеписмайл минава в трета.Добре дошла ,мила и успех в задържането ,пък ако ти е на сърце и сваляне ти пожелавам.  bouquet
Да прегърна силно мастерчето,зорита,михи,чочосан,янич,мимето,пинк,ванеса йо,Вещи,Ичони ,адашчето -страшно е татуто -браво ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Отивам да спя ,че днеска едвам гледах на работа. #Crazy
Лека и отслабваща ,момичета и момче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт